REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pomacost a UITAT să-și ridice BARĂCILE din Parcul Tăbăcărie

Pomacost a UITAT să-și ridice BARĂCILE din Parcul Tăbăcărie

Replica API 3 februarie 2021 | 00:32 2731

Parcul Tăbăcărie, împreună cu Țara Piticilor, au rămas printre ultimele oaze de verdeață pe care Constanța le are și unde copiii se pot juca în voie. Din ce în ce mai mulți constănțeni sunt nemulțumiți de ”tabăra” pe care cei de la Pomacost au lăsat-o aproape de intrarea în Țara Piticilor. Pe lângă aspectul total inestetic, odată cu venirea ploilor, noroiul a pus stăpânire pe acea zonă făcând accesul aproape imposibil.

În timpul pandemiei, Țara Piticilor a ”suferit” un proces de transformare, cei de la Pomacost lucrând pentru a planta flori și copaci. Din această cauză, aceștia și-au montat diferite barăci și containere pentru a depozita uneltele necesare, unele dintre barăci servind chiar drept locuințe. Odată cu terminarea lucrărilor aceste barăci au rămas ca o pată murdară pe verdele parcului.

Este un focar de infecție

”Cei de la Pomacost au ocupat parcul cu barăci, WC, au un adevărat parc de mașini, e un adevărat focar de infecție pentru copiii noștri.” a declarat un constănțean nemulțumit, pentru ziarul Replica de Constanța.

Barăcile vor fi ridicate și va fi curățat locul

”Știm de această problemă și în cel mai scurt timpul locul va fi eliberat de acele barăci, și terenul va fi curățat.” au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Total fals! Baracile nu au fost puse in timpul pandemiei ci sunt acolo de ani si ani de zile dar cat a fost Mazare primar ei erau stapanii parcului. Iar cu Fagadau... aceeasi Marie cu alta palarie. Sa vedem daca Chitac va curata locul si va planta arbori acolo pe banii Pomacostului si nu ai constantenilor. Acum e momentul adevarului.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468