REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Pomii căzuți pe carosabil acum 2 săptămâni nu au fost ridicați de nimeni. Video

Pomii căzuți pe carosabil acum 2 săptămâni nu au fost ridicați de nimeni. Video

Natalia PĂUN 8 decembrie 2023 | 00:00 3013

Au trecut săptămâni de la ultima furtună din Constanța, iar orașul încă este la fel de șifonat. Autoritățile par a fi interesate de oraș doar vara, atunci când turiștii vizitează Constanța. Uneori, nici atunci! Însă, dacă nu este vară, nu e nimeni interesat de ceea ce se petrece în localitate! Confortul constănțenilor este complet ignorat! Pe trotuare sunt lăsați copacii căzuți, semnele de circulație și gardurile prăbușite, dar și multe, multe crengi adunate pe post de tufișuri.

Pomii cazuti pe carosabil acum 2 saptamani nu au fost ridicati de nimeni. Video

Imagini de groază!

După zona gării, pe marginile Șoselei Portului găsim expuși copaci înalți, căzuți, care ar putea fi oricând fixați înapoi ori, dacă e cazul, transportați din acel loc. De asemenea, în portul turistic Tomis, în spatele cafenelelor, este film de groază! Dintre copacii scoși din rădăcină, unul este căzut peste scările de legătură dintre Piața Ovidiu și Portul Tomis, respectiv chiar peste băncuța care este poziționată pe scări.  Deși, dacă ar fi căzut în direcția opusă, acesta ar fi putut distruge ușor cafeneaua Reyna.

Pomii cazuti pe carosabil acum 2 saptamani nu au fost ridicati de nimeni. Video Scările de legătură dintre Piața Ovidiu și restaurantele din portul Tomis

Bulevardul Ferdinand ne întâmpină la fel, însă cu semne de circulație în plus, dacă se mai pot numi așa. Un semn care indică trecerea de pietoni a devenit, la propriu, una cu pământul. Mai exact, poți trece chiar peste simbolul trecerii de pietoni.

Pomii cazuti pe carosabil acum 2 saptamani nu au fost ridicati de nimeni. Video

În parcul gării, situația nu este diferită. Copacii căzuți înconjoară un lăcaș de cult, alături de crengi și alte semne de circulație distruse de furtună.

Pomii cazuti pe carosabil acum 2 saptamani nu au fost ridicati de nimeni. Video Parcul Gării

De asemenea, Bd. Mamaia ne scoate în cale buturugi imense și cu garduri căzute chiar și pe trotuar.

Pomii cazuti pe carosabil acum 2 saptamani nu au fost ridicati de nimeni. Video Bulevardul Mamaia

Poate până în vară, dacă nu pentru constănțeni, măcar pentru străinii care ne vizitează orașul, autoritățile vor lua măsurile necesare care, credem noi, nu implică prea mult efort!

Pomii cazuti pe carosabil acum 2 saptamani nu au fost ridicati de nimeni. Video Portul Tomis

Aceste imagini sunt doar mică parte din ceea ce a rămas cu adevărat în urma furtunii!

Vă reamintim că în urmă cu două săptămâni, în Constanța au fost furtuni care au făcut ravagii. Pe litoral au fost intensificări ale vântului cu rafale de până la 120 km / h.  În perioada furtunii, Serviciul Unic de Urgență 112 a înregistrat peste o mie de apeluri, pompierii fiind chemați pentru a îndepărta copacii care blocau drumurile și acoperișurile distruse de vântul puternic. De asemenea, s-au spart patru țevi de gaz, iar DJ 223 s-a surpat. Zeci de localități nu au avut energie electrică și nici apă, zeci de mașini au fost distruse de copacii doborâți. Precizăm că un astfel de fenomen meteo nu s-a mai produs niciodată în oraș și a fost catalogat drept o furtună tropicală.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă tai copacii ca sunt putrezite vine pol locala sa îți dea amendă, dar asa nu vine sa ii taie când ii chemi domnilor din primărie ce ați făcut cu banii de pe amenzile care le-ati dat oamenilor ca aveau diverse ridicate în curte ca nu au avut autorizatie de construcție și erau de pe timpu lu Ceaușescu ??????? Sa va fie rușine de furat știu toți dar de făcut niciunul.
0
0
Pe IC Bratianu la PAV blocurile de lângă podul IPMC încă sunt copacii căzuți se sprijină de bloc,și în sensul giratoriu este o groapă poate trece primaru sa o vadă, toată Constanța este varză.
1
0
Copaci cazuti si strazi si alei murdare. Va invit sa va uitati la strazile adiacente care arata ca la tara. O mizerie de nedescris frunzele putrezite deja au format un covor uniform pe alei. Eu nu am vazut orasul asta atat de murdar niciodata. Aloo!! Penrru ce platim gunoiul? Masinile alea de gunoi sa isi faca treaba prin cartiere.
1
0
Pe b-dul Ferdinand in dreptul Spitalului de boli infectioase , dupa statia de autobuz cu plecare spre oras , asfaltul turnat asta primavara s-a crapat . si s a si lasat urmeaza vreo 2 - 3 gropi . Halal lucrare nici macar 6 luni . Rusine . Lasa ca se apropie alegerile si or sa vada ei cine i mai alege !!!
7
0
La poarta 4 zac de trei saptamani 4 cabluri cazute pe aleea ce duce spre intrarea in port . Au fost vreo 4 echipe pana acum de la Digi , fac poze cum cablurile sunt calcate de masinile stationate si ei pleaca . Dar poate le vom taia si gata !
5
0
Vă rog sa nu comentați! A dispus montarea luminițele ce vestesc sărbătorile de iarna , ca să vedeți copacii doborâti la furtuna, gropile făcute de luni de zile,…. etc. Cum naiba a fost votat cineva care nu locuiește in Constanta? La gradul mare ,, de bun-simț “ pe care-l are primarul și cei de pe lângă el, nu-l ating urările ,, de bine”. Nu li se va întâmpla nimic! Este vremea jafului din avuția țării! Hoții neprinși, sant negustori cinstiti( nu că își bate capul cineva să-i prindă)! De plătit , vor plati constănțenii.
10
0
chitaila ca de obicei sforaie in eforia lui, cand nu fura, nu e om in orasul asa care sa nu-l injure pe distrugatorul asta. primar contra constantei, a facut genocid. sper sa-l ajunga in curand blestemele oamenilor
10
0
Alo, Replica! Rectificati va rog faptul ca s a scurs o perioada de 1 luna de la fortuna care a doborat acei copaci. Tare curios sunt cand vor continua procedura de inlaturare ai acestora.
9
2
ajunsa la apogeu ! Kktii din primarie nici macar nu mai vin la munca. Se baga online din fundu curtii ! Mwie cu kkt chitace !!!
16
0
Stati sa vedeti prin cartiere ce este, unde au cazut plopi inalti cat blocul! I-au taiat si stau asa de atunci. Chemati dreaku etniile cu carute si cai, sa care bustenii, daca primaria nu are cu ce !
25
0
SA SE REFACA URGENT LOCURILE DE PARCARE DE PE BULEVARDUL LAPUSNEANU. BANDA PENTRU AUTOBUZE A FOST PROIECTATA IN LOCUL PARCARILOR CARE SUNT ABSOLUT NECESARE. ESTE O BATAIE DE JOC LA ADRESA RIVERANILOR. DACA PROIECTUL A FOST O MIZERIE FACUTA PE GENUNCHI PE REPEDE INAINTE, PENTRU FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE, SA SE INTERVINA MACAR IN ULTIMUL CEAS PENTRU RECTIFICAREA GRESELILOR. COPACII DE PE BULEVARD AU FOST DISTRUSI APROAPE IN TOTALITATE. PUTINII CARE AU SCAPAT SI NU AU FOST TAIATI CU TOTUL LE-AU FOST TAIATE RADACINILE SI DIN ACEST MOTIV I-A SMULS FURTUNA DIN PAMANT. ASA AR TREBUI SA-I SMULGA SI D.N.A. PE MERLA SI CHITAC DE PE SCAUNELE LOR CALDUTE. A NU SE UITA SI FAGADAU PE VREMEA CARUIA MERLA A PORNIT ACEASTA MIZERIE. SA DEA DUMNEZEU SA PUTREZEASCA CU TOTII IN PUSCARIE PENTRU DISTRUGEREA ACESTUI ORAS CARE A FOST ODATA MINUNAT.ACUM AU PLANTAT PE ICI SI COLO NISTE FIRE USCATE DE ASA-ZISI COPACI PE CARE I-A CULCAT LA PAMANT PRIMUL VANT MAI PUTERNIC.NICI IN 100 DE ANI NU SE VOR MAI REFACE
19
1
in atentia primariei/enel/etc,etc pe strada amurgului nr.70 este un stalp de tensiune din beton distrus la baza in proportie de 80 la suta !!! va fac un serviciu si va cer sa trimiteti o echipa sa il schimbe de URGENTA !!!!!!! de asemenea pe soseaua mangaliei trecerea de pietoni de la lidl este semnalizata si iluminata TOTAL NECORESPUNZATOR !!! politia sa vina sa corecteze impreuna cu primaria !!!
9
1
De acord cu Renata
7
0
Tu realizezi în câte luni de zile se pot ridica peste 1.000 de arbori in mediul Urban. De pe masini case scoli /gradite etx. Nici din pădure nu se pot extrage într-o luna.
4
18
Ce s-a facut in constanta in timpul furtunilor si dupa a fost facut de isu. Chitac plateste firme de casa degeaba. Unele nici nu au angajati. Grija lui a fost sa puna luminitele. Nici pe adtea nu le-a terminat desi au lucrat ziua, incurcand traficul. In schimb, gunoiul il ia noaptea ca sa ne mai tortureze putin, nu ajunge tortura cu traficul, praful, gropile, lipsa caldurii, apa, apa calda...etc
19
1
O deziluzie totala actuala conducere a orasului, sefi peste o mizerie de oraș. Nu ii interesează ce se întâmplă, se fac ca conduc sute de oameni dezinteresați de bunul mers al orașului. Se blochează luni de zile bulevarde, se toarnă asfalt și după o luna se sparge iarăși. Gândește cineva în primăria asta? Dacă erau la privat, erau zburați de mult din funcțiile de conducere
20
0
Primarul Chitac e un pr0stanac !
18
0
Da e k un film da groaza!! Mai bine un FYLM CU MULTA GAOAZA!!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468