REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ponta: Voi transmite solicitarea de demisie a lui Vâlcov după aprobarea Codului fiscal și de procedură fiscală

Ponta: Voi transmite solicitarea de demisie a lui Vâlcov după aprobarea Codului fiscal și de procedură fiscală

Replica API 17 martie 2015 | 00:00 187

Solicitarea de demisie din funcția de ministru al Finanțelor a lui Darius Vâlcov va fi trimisă președintelui României imediat după aprobarea, în ședință de Guvern, a Codului fiscal și de procedură fiscală, ceea ce înseamnă maxim miercurea viitoare, a declarat luni premierul Victor Ponta, președintele PSD.

El a arătat că cele două proiecte se află în circuitul de avizare, iar schimbarea ministrului de Finanțe ar însemna întârzierea acestui circuit.

Întrebat dacă a găsit un înlocuitor pentru Darius Vâlcov, Victor Ponta a susținut că nu a avut timp să discute acest subiect.

"Nu am discutat încă, nu am avut eu când să discut cu posibilii înlocuitori, după care voi discuta și cu președintele României și în cadrul partidului și voi face propuneri. (...) Cele două proiecte sunt plecate pe circuitul de avizare. În măsura în care se schimbă persoana ministrului trebuie să reluăm circuitul de avizare, ceea ce înseamnă încă o lună, o lună și jumătate. Or, voi transmite demisia dlui Vâlcov, solicitarea de demisie către președintele României imediat după ce în ședința de Guvern aprobăm cele două proiecte și pleacă spre Parlament. Nu știu dacă putem miercuri, dacă nu miercurea cealaltă cel mai târziu", a precizat premierul citat de Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108