REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Poziția Antena 1 despre X Factor. „Vom continua producerea acestui show”

Poziția Antena 1 despre X Factor. „Vom continua producerea acestui show”

Replica API 2 martie 2019 | 00:00 430

Potrivit Paginademedia.ro, Antena 1 nu a mai prelungit licența X Factor, astfel că show-ul muzical nu va mai fi pe post în acest an. Reprezentanții postului de televiziune au venit vineri 1 martie, cu un răspuns oficial, în care precizează că X Factor nu va fi scos din grilă.

„În urma informaţiilor apărute în data de 28.02.2019 pe site-ul paginademedia.ro cu privire la licenţa X Factor, precum si la difuzarea unui nou sezon al show-ului, informaţii preluate ulterior în spaţiul public, Antena Group doreste să facă următoarele precizări: Antena Group deţine în continuare licenţa pentru formatul X Factor si va continua producerea acestui show de divertisment. Antena Group îsi rezervă dreptul de a comunica programarea acestui format în grila postului, în conformitate cu strategia trustului”, este poziția oficială a Antenei 1. De-a lungul anilor, X Factor a fost la concurență cu o altă emisiune de talente, Vocea României, difuzată de postul de televiziune Pro TV, notează Paginademedia.ro.

X Factor a avut nouă jurați De-a lungul celor șapte ani cât a fost difuzat show-ul X Factor, au existat nouă jurați. Juriul s-a schimbat de patru ori de la lansare până în ultimul sezon. Ultimii dintre aceștia au fost Horia Brenciu, Ștefan Bănică Junior, Carlas Dreams și Delia. Ceilalți jurați au fost: Paula Seling, Adrian Sînă, Mihai Morar, Dan Bittman și Cheloo.

Delia a fost cel mai longeviv jurat, fiind prezentă în șapte sezoane din opt. Două perechi de prezentatori la X Factor Emisiunea difuzată de Antena 1 a avut, pe parcursul celor opt sezoane, două perechi de prezentatori. Răzvan Simion și Dani Oțil, cuplul de la matinalul Antenei 1, au fost cei care au prezentat show-ul X Factor timp de șapte sezoane. Ultimul sezon a fost prezentat de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. În cei șapte ani de difuzare, X Factor a fost transmis în zile diferite: vineri, sâmbătă, duminică și chiar marți.

Show-ul X Factor a debutat la Antena 1 în toamna anului 2011. Cine au fost câștigătorii X Factor Primul sezon X Factor a fost câștigat de Andrei Leonte, iar cel de-al doilea, de Tudor Turcu. Au urmat, pe lista câștigătorilor: Florin Ristei, Adina Răducan, Florin Răduță, Olga Verbițchi, Jeremy Ragsdale și Bella Santiago. Bella Santiago, căștigătoarea ultimului sezon X Factor Bella Santiago, căștigătoarea ultimului sezon X Factor

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa. Si?? Sa faca ce vor.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212