REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.9° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

PRECIZĂRI despre filmulețele cu Răzvan Ciobanu, dinainte de accident!

PRECIZĂRI despre filmulețele cu Răzvan Ciobanu, dinainte de accident!

Replica API 6 mai 2019 | 01:11 427

Noi speculații se fac, zi de zi, cu privire la împrejurările în care și-a găsit sfârșitul designerul Răzvan Ciobanu.

Cea mai recentă informație vehiculată în spațiul public vehiculează faptul că ar exista filmări surprinse cu camerele de supraveghere, realizate cu câteva minute înainte de accident, în Năvodari și în Corbu, din care reiese că în mașina în care era designerul mai era un bărbat.

Informația a fost postată de o femeie, pe pagina de Facebook a designerului, dar a fost ștearsă la câteva ore.

„Sunt patru filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înaintea accidentului. Se vede clar că sunt doi bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier decât o crimă. Prietenii știu de ce”, se menționa în mesajul șters de pe pagina de socializare.

Referitor la cele semnalate, surse din rândul polițiștilor au precizat că informațiile nu se confirmă, neexistând filmulețe care să arate că în autoturism s-ar mai fi aflat o a doua persoană.

Reamintim că designetul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină, în a doua zi de Paște, iar necropsia a evidențiat că moartea sa a fost una violentă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prea mult tam-tam pentru un drogat si traficant de droguri! Sunt de acord cu @16:18; acesta este adevarul! Despre consumul de droguri, asa cum spunea cineva, este dreptul fiecaruia, dar....eu nu vreau sa se cheltuie din bugetul de sanatate nationala pentru tratarea lor in defavoarea celor bolnavi pe drept! Asa cum si-au cumparat droguri, tot asa sa se trateze, adica pe banii lor! Din cauza aceasta nu sunt fonduri suficiente pentru sanatate. Cat despre traficantii de droguri, acestia trebuiesc condamnati la mosrte sau...la inchisoare pe viata si pusi la munci grele, sa-si ispaseasca pacatele.
2
2
Lasati mortu. Vedeti ce face traficantu.
23
1
Libbertatea omului e gresit inteleasa de cei ca tine - e dreptul meu sa ma otravesc daca prin asta nu creez un pericol ptr altii respectiv nu deranjez. Si da, in caz ca nu te-ai prins, traficul de droguri este facut de catre cei ce controleaza statul in speta fosta securitate actualele SRI SIE SPP STS 2:15 etc.
8
7
Razvan Ciobanu...Mai bine stimata avocat cat era in viata ii putea da cateva sfaturi. 1.Sa lase drogurile 2.Sa lase barbatii in pace. Acum este tardiv dati sfaturi si masuri cat sunt in viata.Si ganditi va la repercursiuni cati oameni puteau muri in acest accident.
20
4
Acum este vorba de o persoana cunoscuta si s-a vorbit mai mult dar drogatu asta nu este o exceptie,consumul de droguri in cluburi se face fara frica deci politia nu exista sau nu vede si unde nu e paza se gasesc destui care inteleg gresit libertatea omului.
17
2
Nu cred ca a decedat in accident.
9
7
Mihaela Ichim a fost si este o javra in adevaratul sens al cuvantului. Daca nu era sora securistului Tudor Balta era o nulitate. Dna Corina daca o plangeti aveti mari probleme cu capul.
12
2
Am inteles ca doamna Mihaela Ichim nu mai este director regional al Bancii Transilvania. Ca i s-a revocat mandatul. Stie cineva motivul? Parca mai avea 1-2 ani pana la pensie. Ce au avut cu ea? De ce nu au lasat-o sa plece in liniste?
2
18

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212