REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Pregătiri de război - Ambasada SUA le solicită cetățenilor să părăsească de urgență Irakul

Pregătiri de război - Ambasada SUA le solicită cetățenilor să părăsească de urgență Irakul

Replica API 4 ianuarie 2020 | 02:31 600

sursa foto: MiddleEst

Ambasada SUA de la Bagdad a recomandat cetățenilor americani să să părăsească "imediat" Irakul, în contextul în care regimul de la Teheran a promis că va răzbuna asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani, liderul Forțelor Quds, relatează site-ul agenției Reuters.

"Din cauza tensiunii crescute din Irak și din regiune, Ambasada SUA îndeamnă cetățenii americani să țină cont de atenționarea pentru călătorii din ianuarie 2020 și să părăsească imediat Irakul", se arată într-un comunicat publicat vineri de reprezentanța americană de la Bagdad.

Qassem Soleimani, șeful Forțelor Quds din Iran, a fost ucis într-un atac aerian care a fost lansat de trupele americane asupra convoiului în care acesta se afla pe aeroportul din Bagdad, a anunţat vineri Pentagonul.

Generalul, care a condus aripa internațională a Gărzilor Revoluționare și a avut un rol cheie în războaiele din Siria și Irak, a dobândit statutul de celebritate acasă și în străinătate. De asemenea, a contribuit în mod semnificativ la răspândirea influenței iraniene în Orientul Mijlociu.

Ayatollahul Ali Khamenei liderul suprem al Iranului, a amenințat vineri că asasinarea liderului Forțelor Quds, generalul Qassem Soleimani, va dubla motivația rezistenței împotriva Statelor Unite și Israelului.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cui ii plac idanii cei mai hoti dintre hoti,la romulani nu le plac hotii de jidovi
4
2
Daca va plac "arabii" sa aveti parte de "democratia" lor. N-ar strica si o ocupatie ruseasca ca tot nu ne plac americanii si nemtii si UE. Numai atunci o sa se inteleaga ce vor si unii si altii. Si cam ce am vrea noi ca popor. Atunci sa vezi ce aia ciuma rosie. Si daca mai comentam ca unii de mai jos. Si daca pur si simplu am mai avea voie sa comentam.
3
5
Vand Golf 4.
19
2
Muie ciumei rosii!
7
2
Romanii sunt iubitori de scula araba... dovada sunt comentariile de mai jos.
8
9
jidanii pluseaza in nestire,simt ca america numai are vana si de abia face fata razboiului intern,dar cu aceasta va declansa un razboi cum nu s-a mai vazut,va baga in aceeasi gasca china,rusia,tarile din centrul asiei,inclusiv pachistanul si poate si india,jidania va dispare precum un clik pe mouse,europa dac apuca sa-si linga ranile,cat despre america in cel mai bun caz va ramane izolata
9
6
Bai fosilelor la cimitir cu voi..A dreaq de securiti va este teama ca vi se taie din privilegii..
17
3
Eu cred ca Dragnea este de vina pt tensiunile din golf. Multi prosti mai sunt in tara asta
13
8
Daca americani nu distrugeau Iraku . Astazi Irakieni erau capabili sa faca fata multor ostilitati . Jigodiile astea , leprele astea . Isi baga nasul peste tot dupa cum se vede .
10
12
razboi intre cine si cine ? tampitul de otoman isi v-a rupe gatul in LIbia iar Iranul intra in faliment ,pe noi ne afeteaza pretul petrolului ,pt ca va creste cu 40-50 %
9
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108