REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premii pentru baschetbalistele de la Colegiul de Arte „Regina Maria”

Premii pentru baschetbalistele de la Colegiul de Arte „Regina Maria”

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:22 441

În luna noiembrie în Constanța a avut loc competiția dedicată iubitorilor de baschet, ”Battel School Street play 3x3”, la care au participat și elevii de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța.

Colegiul a avut înscrise patru echipe de elevi, o echipă la liceu masculin, o echipă la gimnaziu masculin și două echipe la gimnaziu feminin. Competiția s-a desfășurat pe parcursul a cinci săptămâni, perioadă în care echipele au acumulat puncte în clasament. În funcție de rezultatele partidelor disputate, punctele au stabilit clasamentul final al competiției. La categoria gimnaziu feminin, cele două echipe au avut rezultate bune, ajungând pâna în faza semifinalelor și una dintre echipe jucând chiar finala, situându - se pe locul II.

Echipa care a obținut locul II, a fost alcătuită din următoarele eleve: 4FUN CNA: Cătălui Sara –clasa a V- a B, Dascălu Ștefania – clasa a V- D, Gheorghiu Oana – clasa a VII- a B.

Echipa din semifinală, clasată pe locul III, a avut în componență: LAKERS CNA: Păcuraru Sara – VII-B, Luca Ana-Maria- VII –A, Căilean Diana – VIII –A și Chițu Ștefania – V-B.

În urma acestor rezultate, se poate observa că la Colegiul Național de Arte Regina Maria se poate face performanță în toate domeniile artei. „Prin aceste rezultate am demonstrat că și sportul este o artă și am reprezentat cu succes și pasiune școala în aceste copetiții dedicate elevilor de toate vârstele”, au transmis reprezentanții colegiului.

Echipa de gimnaziu masculin: HÂTZ CNA: Lipan Bogdan –VII – A, Dimcea Alexandru – VII – A, Dimani Erik – VII – D și Gârbă Andrei – VII – A.

Echipa de liceu ALL STARS CNA: Ghilescu Iustinian IX – D, Ciobotaru Bogdan IX – D, Peicu Răzvan IX – D și Niță-Văduva Andrei IX – D.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108