REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Președintele continuă discuțiile la Palatul Cotroceni cu membri ai Cabinetului Orban

Președintele continuă discuțiile la Palatul Cotroceni cu membri ai Cabinetului Orban

Replica API 9 decembrie 2019 | 00:00 207

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni şi luni cu premierul Ludovic Orban şi cu membri ai Guvernului, scrie agerpres.ro

Conform agendei Executivului, la întâlnirea programată la Palatul Cotroceni participă premierul Orban şi ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Săptămâna trecută, şeful statului s-a întâlnit cu prim-ministrul, cu vicepremierul Raluca Turcan, miniştrii Muncii, Violeta Alexandru, Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, şi cu cel al Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloş.

Iohannis a precizat ulterior că a fost informat despre situaţia din ministerele respective, despre planurile acestora şi despre politicile publice pe care vor să le pună în practică.

"Am avut câteva discuţii de lucru foarte bune cu premierul şi cu miniştrii de linie. M-au informat despre situaţia găsită la ministerele lor, despre planurile pe care le au şi despre politicile publice pe care vor să le pună în practică. Şi vom continua seria discuţiilor", a arătat preşedintele.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a afirmat că "este firesc" ca între preşedinte şi Guvern, "ambele ramuri ale puterii executive în stat", să existe un dialog permanent şi o colaborare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul, care de obicei nu prea stie ce zice, celalalt, mahmur de...chitara, se intalnesc, stau la discutii si, chipurile, rezolva treburile tarii. Pai, in primul rand, cel mai mare in rang, nu a avut o masura sociala pe care sa o inainteze in primul mandat de presedinte. Doar a atacat, nu a fost multumit, a indemnat oamenii la haos general, si - a batut joc de militarii tarii, pe care nu i-a inaintat in grad, chipurile, se mai gandeste. Celalalt, timp de 3 sau 4 ani cat timp a fost viceprimarul Bucurestiului, nimic. In Parlament, nimic. Acum o sa faca. Va taia din pensii si salarii
2
2
Daca situatia din ministere nu ti era cunoscuta si abia acum aflii despre ea, inseamna ca toate vorbele aruncate timp de 5 ani impotriva guvernului pesede erau doar minciuni. Diletantule! Lasati dscutiile si faceti ceva pentru ca tara sa evolueze si cetatenii sa traiasca mai bine decat iin guvernarile anterioare. Deocamdata nu faceti decat sa invrajbiti categorii sociale crezand ca va va merge cateva luni. Lasati declaratiile cu greaua mostenire. Cand ati venit la guvernare stiati situatia grea ca asa spuneati. Si mai spuneati ca veniti voi si o sa fie mai bine. Se simte deja ca e mai rau.
5
1
Reduceti numarul de bugetari. Anulati pensiile speciale. Reduceti salariile si pensiile nesimtite. Eliminati pensionarii din sistemul bugetar. Reduceti salariile celor din justitie pentru injustitia manifestata fata de cetateni.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108