REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Preşedintele Iohannis se întâlneşte joi cu conducerea CSM; tema discuţiei - eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor

Preşedintele Iohannis se întâlneşte joi cu conducerea CSM; tema discuţiei - eliminarea pensiilor de serviciu ale magistraţilor

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:00 414

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va avea joi, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire cu preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Nicoleta Margareta Tînţ, şi cu vicepreşedintele CSM, Tatiana Toader, a informat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, întâlnirea are loc la solicitarea conducerii CSM.

Tot miercuri, Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat va avea loc întâlnirea între conducerea Consiliului şi preşedintele României, "având ca subiect de discuţie tema eliminării pensiei de serviciu a magistraţilor, ca urmare a votului exprimat în Parlamentul Romaniei în data de 28 ianuarie", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Wc Johanis presul..STSTULUI PARALEL
0
1
Mai escule esti mai prost ca noaptea. Plavanul cand nu i-a convenit ceva a dat fuga la Comisia de la Venetia sa ii dea dreptate acum s-a schimbat macazul. Si tu si el veti lua multa muie iar magistratii vor castiga. Soarta multa muie prostule.
2
4
Tu Lavinia proasto,in cazul in care nu stiai legile Uniuni Europene sunt peste legile unui stat membru,asa ca ataca tu la curte pentru ca guvernul Romanie se duce la Comisia de la Venetia si cand vor vedea Europeni ce diferenta este intre pensionari normali si cei speciali din Romania o sa iei tu si alti ca tine o flegma intre ochi.
6
3
cititi pe digi24 un articol , se numeste reteta pentru a deveni milionar in euro la pensie ! prea multi se simt mai speciali, de fapt mai nesimtiti, mai tupeisti, mai lacomi, doar pentru ca pot santaja politicul !
6
2
se pot impozita cu 95 la suta si o luati in mana sau le modificam modul de calcul si iar o luati in mana , bineinteles asta numai daca vrem cu adevarat nu doar asa sa aburim prostimea credula!!!
5
2
nicioadata nu veti putea umbla la pensiile magistratilor, vom merge la curte si vom castiga de fiecare data, mai intai invatati si voi si dupa aia mai vorbim
3
7
Votul exprimat in parlament, impotriva pensiilor speciale este votul nostru al poporului roman. Nu vrem sa vedem asazisi descurcareti care manevreaza legislatia in asa fel incat sa profite de venituri exagerat de mari, in timp ce populatia tarii moare de foame din pensiile derizorii pe care le primesc. Noi poporul ii vom sustine si-i vom vota pe cei care restabilesc normalitatea in Romania si ne scapa de profitorii care nu stiu cum sa stoarca mai bine bugetul de stat.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108