REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, se alătură Partidului Umanist Social Libera

Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, se alătură Partidului Umanist Social Libera

Victor ROTARU 3 aprilie 2024 | 00:00 249

Preşedintele asociaţiei Partida Romilor "Pro Europa", Nicolae Păun, a semnat documentul de adeziune la Partidul Umanist Social Liberal şi se va alătura în campania electorală preşedintelui executiv al partidului, Cristian Popescu - Piedone, a anunţat, luni, PUSL.

Presedintele Partidei Romilor, Nicolae Paun, se alatura Partidului Umanist Social LiberaNicolae Păun

Potrivit unui comunicat al PUSL transmis, Nicolae Păun, care semnează pentru prima dată un document de adeziune politică, îşi va păstra în continuare calitatea de preşedinte al Partidei Romilor la nivel naţional.

"Din punctul meu de vedere, PUSL este partidul care promovează ideile umaniste, socialiste şi liberale. Este singurul partid care se ocupă în primul şi în primul rând de problemele oamenilor aflaţi la nevoie. De acest lucru are nevoie ţara noastră, de oameni care îşi iubesc şi îşi ajută aproapele. Primarul Sectorului 5, preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal, este un lider aproape de oameni! Acesta este motivul pentru care am decis să mă alături echipei PUSL! Totodată, pentru că sunt locuitor al Sectorului 5, îl susţin pe Vlad Popescu - Piedone pentru funcţia de primar al sectorului, pentru că ştiu că este un tânăr ambiţios, cu multă putere de muncă, care cunoaşte foarte bine problemele din teritoriu!", a transmis Păun, conform comunicatului citat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
starea impostorilor
3
0
Cam cat au muncit astia din politichia rromilor pentru etnia pe care o reprezinta? Zau asa,T*****I au ramas tot ca reper al infractionalitatii,lumea se fereste de ei,sunt prezenti la furaciuni dar si alte acte barbare,violente. Sincer,daca se aseaza un t***n la o masa,nu prea vreau sa raman in local. Poate omul nu e de vina,insa pe bune, nu avem dovezi ca aceasta e***e a inceput macar sa se schimbe in bine. Invers da,majoritarii s-au tiganizat. Au devenit manelisti,brutali si javre.
4
0
Paun vrea sa fie langa Lupu. Ce jungla...
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212