REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Preşedintele PSD se declară mulţumit de activitatea Guvernului

Preşedintele PSD se declară mulţumit de activitatea Guvernului

Replica API 27 februarie 2018 | 02:07 372

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că este mulţumit de activitatea Guvernului, menţionând că premierul Viorica Dăncilă face evaluarea miniştrilor lunar, iar periodic o prezintă coaliţiei şi numai dacă sunt cazuri speciale se discută în conducerea partidului.

"Din câte ştiu eu, doamna prim-ministru le-a spus membrilor Guvernului că îi va evalua lunar şi periodic va veni în coaliţie să ne spună aceste lucruri. După ce vom discuta în coaliţie, dacă va fi un caz special, vom discuta şi în Comitetului Executiv al nostru şi în cealaltă structură a ALDE, dar din câte ştiu eu nu este cazul", a spus Dragnea, la Parlament, întrebat dacă evaluarea membrilor Guvernului se va discuta în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

El a subliniat că miniştrii au fost desemnaţi ca să facă treabă.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinul de jos face spume ca laptele de taur pe care l-a baut.E bun prietne,sa iei cu putina branza de pe cap sa nu ti se aplece si daca tot o tragi co poarta 1 si 2 port ,poate ne intalnim sa bem o bere pe la olteanu . Ce zici?
2
0
ai uitat ca ma-ta in loc sa mulga vaca a muls boul ? si ai aparut tu , un muist cretin care puti de prostie si jeg . Ai pensie mare si acum ragi la caldura , jegosule !
0
3
a zis bine-"inca presedinte p$d"pentru ca sunt 2 directii una e exilul alta e parnaia sper pentru o perioada mai indelungata si daca se poate impreuna cu apropiatii.acest puroi national va fi cauterizat chiar din "interiorul sau sanul"partidului cand serviciile se vor satura de el.
3
0
caracter nepermis? CCR pres ptr dragnea, penalul ordinar, care a pus stapanire pe vietile noastree si faptul ca nu vreau sa plec pe lumea cealalta pana ce acesti nemernici nu vor ajunge la puscarie?
5
1
Si eu o sa fiu multumit cand o sa-l vad pe Dragnea in costum de brad!
8
0
Adica esti multumit ptr ca nu face nimic doar da din gura si minte de ingheata apele iar economia e varza
6
0
Esti multumit penalule, cu trei premieri si cu trei guverne, cu un program de guvernare pe care il schimbati si il tot repetati prin presa si televiziuni, pe la antenisti ?! Sa-ti fie rusine, penalule, dictatorule ! Ce ati promis si ce faceti !? Circ, mare CIRC, din pacate pe banii si suportabilitatea noastra! Cat va mai suportam ??
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108