REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primar de România, la vânătoare de antilope în Africa. De acolo dă sfaturi pe Facebook despre curăţenie!

Primar de România, la vânătoare de antilope în Africa. De acolo dă sfaturi pe Facebook despre curăţenie!

Replica API 2 octombrie 2017 | 12:43 462

Primarul comunei argeșene Albota, Ion Dumitru, și-a găsit treburi mai importante în luna septembrie decât cele ale comunității pe care o păstorește. Edilul a plecat în Africa la vânat de antilope și are grijă să își informeze foarte constant consătenii despre ce a mai vânat sau ce mânăncă prin intermediul paginii personale de Facebook unde a postat toată luna septembrie din vacanța sa la vânătoare, notează Jurnalul de Argeş, citat de b1.ro.

În timpul liber dintre partidele de vânătoare, primarul de Albota a avut grijă să certe și pe cei care fac mizerie în țară atrângând atenția că în Africa este foarte curat.

"Am vânat in granița cu Botswana in desertul Kalahari ,nimeni nu arunca nimic pe jos ! Am mâncat în deșert , toate resturile în saci și aduse la bază. Să nu-ți vină să mori de ciudă?!", a scris Ion Dumitru pe Facebook.

Urmărind declarația de avere a primarului de Albota putem înțelege clar că nu a fost genul de politician care să se limiteze la banii de salariu. Acesta și-a trecut în declarație mai multe terenuri arabile sau forestiere și o livadă, toate pe raza comunei pe care o conduce.

În plus, deține o autoutilitară Volkswagen și două autoturisme Mercedes, cât și mai multe conturi și depozite, atât în euro cât și în lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura mizerie de acolo,este acest primar parvenit.Ce golan,cata martalogenie si ce om de cacat!Cum poti sa te afisezi in acest fel?Oare DNA vede cum se da in stamba asemenea cacati platiti cu bani publici?
2
0
STIE DE ELODIA ,,,,
0
0
primarele pierde timpul prin africa in timp ce nevasta-i pune coarne,se vede ce pereche de coarne zdravene iau crescut,la mai mare
0
0
E cumva albota de arges de unde e cioaca,sotul preadisparutei ELODIA ???Daca da,se prea poate ca ELODIA a fugit cu primarul in savana daca la simtit cu buzunarul umflat de la portofel si nu de la ....erectie de ...poveste
0
0
Primare,ia vezi ce grozavii patesc aia pe acolo cand sunt prinsi ca fac ce nu e permis,apoi vezi de ce nu au curaj oamenii sa dea cu mizerie pe jos,cel putin pe unde ai vazut tu ca e curat. Unde nu sunt supravegheati,si cei de acolo sunt la fel ca romanii,sa nu crezi ca suntem mai rai sau mai buni ca africanii.
0
0
Bravo bah dom primar ! Ai atins apogeul ! Taaare mandru tre sa fii de tine ... Si apropos de nu arunca nimeni nimic pe jos, ai desertat burdihanul prin desert si apoi ai adus produsul intern brut inapoi la baza? Civilizatul brazdei...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108