REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria caută specialiști în consultanță tehnică pentru programul de dezvoltare edilitară

Primăria caută specialiști în consultanță tehnică pentru programul de dezvoltare edilitară

Replica API 1 iunie 2017 | 00:51 340

Municipalitatea dorește achiziţia serviciului de specialitate „Serviciul de consultanță tehnică pentru Programul de dezvoltare edilitară a municipiului Constanța – zona Faleză Nord”, cu scopul reprezentării tehnice atât pe şantier şi în cadrul expertizelor tehnice judiciare, verificarea situaţiilor de plată şi a documentelor de calitate şi asigurarea consultantei tehnice de specialitate în speţa dintre municipalitate şi SC Fincogero SPA.

Ca și condiții de participare, firmele trebuie să prezinte lista principalelor servicii prestate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii 3 ani, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați. De asemenea, societatea trebuie să dețină personal tehnic (cheie) responsabil pentru îndeplinirea contractului: Pentru îndeplinirea obligaţiilor ce decurg din obiectul serviciului ce urmează a fi prestat, persoanele fizice/juridice trebuie să aibă capacitate tehnică, respectiv personal de specialitate. Prestarea Serviciului de consultanță tehnică se va efectua prin persoană fizică autorizată sau agent economic persoană juridică cu personal autorizat în domeniile cerute de lege pentru toate lucrarile de urbanizare ramase de executat. Pentru desfășurarea serviciului sunt necesari doi specialiști, cu următoarele calificări: inginer atestat in domeniul: construcții și manager de proiect și inginer autorizat în domeniile: construcții civile, industriale și agricole, drumuri, poduri, tunele, piste de aviatie, transport cablu. Specializarile consultantului tehnic pot fi indeplinite și cumulativ de o singură persoană, dacă se face dovada în acest sens. Oferta va fi transmisă în original la adresa Primăria Municipiului Constanța Bulevardul Tomis nr. 51până la data de 06.06.2017 în atenția Sef Serviciului Tehnic Investiții Borali Veaveghiul, sau la adresa de e-mail : directiatehnic@primaria-constana.ro

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
....veti lua muia ! toti mancatorii de cacat , asta luati !
0
1
Astazi, miercuri 31 mai. Prima sentinta penala pt Mazare et comp.
1
1
Haide sa vedem ca poate astazi isi afla sentinta si implicit pedeapsa si mascariciul Mazare si POrcu si Racu etc ! Ar fi cazul ! Urmarim atenti pronuntarea care va veni!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108