REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Strada Semănătorului va arăta complet diferit!

Strada Semănătorului va arăta complet diferit!

Replica API 14 octombrie 2019 | 12:17 516

Primăria Constanța a anunțat că, dacă în urmă cu patru ani, zona arăta ca o mahala, cu ponei, măgari, cai și trăsuri, iar curțile erau pline de gunoaie, astăzi locul arată complet diferit, fiind vorba despre strada Semănătorului.

”Primăria Municipiului Constanța dă o mână de ajutor la schimbarea imaginii cartierului și înlocuiește gardurile curților de pe strada Semănătorului, concomitent cu acțiuni de salubrizare. O dată pe săptămână, Poliția Locală, Direcția de Asistență Socială și RAEDPP merg în inspecție. În acea zonă lucrurile s-au liniștit. Acum se lucrează la gard. Cineva a donat lemn si cei care locuiesc acolo vor avea gard și îl vor vopsi în culori tradiționale, după un proiect al unui artist constănțean” a declarat primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Făgădău. Lucrările pe strada Semănătorului vor fi finalizate peste aproximativ două săptămâni”, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

sursa foto: Primăria Constanța

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tigani borati.
0
0
AFARA E VOPSIT GARDUL, INAUNTRU LEOPARZI CU AJUTOARE SOCIALE
3
0
au autorizatie de constructie pentru gard? aloo, la noi ceri autorizatie si pentru un cui batut, iar voi faceti ilegal
4
0
pe bune? tiganii stau in fata curtii si asculta manele si cineva la face gardul? doamne unde am ajuns.. decebal... sa te duci dupa vioroca baiete
10
0
Asta e chiar culmea, sa facem garduri unei anumite categorii de cetateni. Dupa ce le-au oferit locuinte in zona Graniceri, acum le facem curatenie si gardul. Care e pasul urmator??? Asa isi asigura dl Fagadau un nou mandat? Sa speram ca noi restul care muncim din greu ptr fiecare banut ptr a face bani de chirie rate la apartamente vom iesi la vot.
12
0
Normal ca face , nu sunt ei votantii psd ului.. noi platitorii de taxe nu avem nicio facilitate, nici la caldura, nici la transport, nu parcari, nu ajutoare.. pt putori in schimb fara numar..
15
0
Fagabou, si gardul meu are nevoie de renovare moaka be banii prostilor ? Daca iti dau adresa vi si la mine, jegule ? Asta e costul pentru votul ciorilor ?
17
0
sa vedem si cat o sa reziste ,sa vina frigul,sobele la tigani abia asteapta....mai bine scapa de ciorile alea!.....
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108