REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Primăria Constanța a început distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din municipiu VIDEO

Primăria Constanța a început distribuirea dezinfectanților către toate blocurile din municipiu VIDEO

Replica API 13 aprilie 2020 | 18:21 2833

Echipe mixte din cadrul Primăriei Constanța se vor întâlni cu reprezentanții asociațiilor de proprietari și le vor înmâna, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș ( 60 cm*40 cm).

Vă recomandăm să le amplasați în interiorul scărilor și să diluați/folosiți substanța conform instrucțiunilor. De asemenea, responsabilii de bloc trebuie sa aibă grijă ca aceste covorașe să fie îmbibate în permanență cu substanța dezinfectantă.

Astăzi echipele municipalității acționează în următoarele zone: CET, MEDEEA, INDUSTRALĂ, HALTA TRAIAN, COMPOZITORI, INEL II, ICIL, COICIU.

În scurt timp, toate cele peste 4500 de scări din municipiul Constanța vor fi dotate cu covorașe și substanță dezinfectantă.

Vă rugăm să le folosiți cu încredere!

De asemenea, în perioada următoare, din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, toate scările de bloc vor fi dotate cu dispensere cu dezinfectanți.

Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările.STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Asociatiade Proprietari 28ABC a fost pus covorul la sc B fara nicio sticla de clor,presedinta,persoane cu fiii in politie si avocati, acuza la politie de furt alte persoane respectiv de 86 de ani pentru furtul florilor din fata scarii,pentru distrugerea interfonului,interfonul avea bateria terminata,de furtul listelor iar ei nu afiseaza detalierea listelor etc. Maine nemernicele astea ma vor cauza ca am furat clorul.Clorul nu a fost pus decat in prima zi cand au venit cei de la primarie,fara sa fie nicio sticla pusa in colt in scara. La prima acuzare plangere penala.
1
0
cu dozatoarele de dezinfectant din ordonanta ce se aude, nu iese parandarat ?
2
0
Dupa luni de la contaminare vin sa stropeasca. Cat costa clorul la primarie? In alte tari nu au stare de urgenta,in unele o vor ridica si noi mai prelungim cateva luni ca sa mai dam amenzi si sa cumparam clor.Masti ati adus in farmacii sau tot dupa terminarea carantinei vor aduce.Halal protectie pentru cetateni.Ne mint ca pe prosti nu purtati masca decat daca este necesar apoi purtati masca ca va amendam noi ca voi oricum nu veti gasi masti in farmacii.Cand in alte tari se munceste, ei se pregatesc ordonante.Germania nu-si permite carantina si au economie. Noi ce dracu avem?
6
0
In Ovidiu nimic ,nici dezinfectie,nici pe scarile blocurilor
1
4
primar al constantei..
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212