REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Primăria Constanța, DEMERSURI pentru AUTOBUZELE ELECTRICE

Primăria Constanța, DEMERSURI pentru AUTOBUZELE ELECTRICE

Replica API 18 februarie 2021 | 21:20 1714

Primăria Constanța intenționează să achiziționeze un serviciu de întocmire a mai multor documentații ce vizează instalarea stațiilor de reîncărcare a autobuzelor. Vă reamintim faptul că municipalitatea va deține, în curân, 20 de autobuze electrice.

Primăria Minicipiului Constanța a inițiat o licitație public pentru serviciul de întocmire a Studiului de Fezabilitate, DTAC, Proiect Tehnic, DE, POE, verificare proiect, asistenta tehnică și a executiei instalațiilor de utilizare – coloane electrice alimentare, punctelor de conexiune și montare a stațiilor de reîncărcare a autobuzelor.

Despre ce este vorba mai exact

Obiectul prezentului contract de achiziție publică constă în achiziţia serviciului de întocmire a SF, DTAC, PT, DE, POE, verificare proiect, asistenţă tehnică şi execuţie a instalaţiilor de utilizare-coloane electrice alimentare, punctelor de conexiune şi montare a staţiilor de reîncărcare aferente proiectului „Achiziţie de mijloace de transport public-autobuze electrice cu lungimea de 12 m.l." şi „Achiziţie de mijloace de transport public-autobuze electrice cu lungimea de 10 metri lungime”. Achiziția este împărțită în mai multe loturi astfel: lotul 1, pe strada Cișmelei la cap linie CT BUS, lotul 2 strada Theodor Burada/Gării cap linie CT BUS, lotul 3 pe strada Industrială, la garajul CT BUS. Valoarea totală estimată este de 2.682.729 lei.

A fost semnat contractul pentru autobuze

Vă reamintim faptul că primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac și reprezentanții S.C. New Kopel Car Import S.R.L au semnat în cursul săptămânii trecute contractul de furnizare pentru autobuze electrice și stații de încărcare electrice. În cadrul proiectului „Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri, Alba Iulia, Buzău, Constanța, Ploiești”, cod SMIS 127739, vor fi furnizate 20 autobuze electrice cu lungimea de aproximativ 12 metri, 20 de stații reîncărcare lentă și 5 stații de încărcare rapidă.

Condiții de participare

Ofertantul clasat pe primul loc după aplicarea criteriului de atribuire asupra ofertelor declarate admisibile, va face dovada neîncadrării în situațiile de excludere, prin prezentarea, la solicitarea autorității contractante, a următoarelor informații și documente: a) certificatele fiscale prin care operatorul economic își îndeplinește obligațiile prin plata impozitelor, taxelor sau contribuțiilor la bugetul general consolidat (buget local, buget de stat, etc.; cerința se consideră îndeplinită dacă operatorul economic își îndeplinește obligațiile prin plata impozitelor, taxelor sau contribuțiilor la bugetul general consolidat datorate ori prin alte modalități de stingere a acestora sau beneficiază, în condițiile legii, de eșalonarea acestora ori de alte facilități în cederea plății acestora, inclusiv, a eventualelor dobânzi acumulate sau a amenzilor.

Cine poate decide în acest contract

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, Rusu Ionut, Cocargeanu Florin – Daniel, Ovanesian Felicia, Gospodaru Georgiana, Frigioiu Marcela, Gheorghe Georgeta, Dobre Oana, Petcu Lenuța, Niță Mihaela, Drăgan Andreea, Merla Viorica Ani, Stan Mihaela, Nanu Daniela, Filip Marian.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cautati pe youtube: chitac anti autobuze electrice Pentru cei care cred ca a venit chitac sa va...electrocuteze
1
0
marile orase, au tramvaie. Ei, le-au vandut la fier vechi. O fi adevarat ca sinele matrasite de tramvai, ereau otel Krupp, bun pentru pentru armament?..
1
0
Confiscate tot si demiteti cine nu isi face treaba autoritatile sa faca datoria
0
0
Sunt foarte bune ptr oras Nepoluante,silentioase,!! DAK CUMPARA DE CE CUMPARA DAK NU CUMPARA DE CE NU CUMPARA
1
0
Prostilor, am iesit eu primar. O sa va fur cat pot urmatorii 4 ani. Iar voi tot niste rupti in cur o sa ramaneti.
1
1
Se vede schimbarea dupa persoanele care au ramas in functii. Ani merla. Gospodaru. Frigioiu. Etc. Avem tridentul chitac ovanesian hira. Si mai avem si oamenii lui mazare. Basca ca au dat afara oameni competenti apolitici.
6
0
Tot transportul electric din Constanta fost distrus de "mazare" si cei din primarie cat a fost la dictatura acestui oras.Unele fosile inca mai bantuie prin primarie de cand a plecat el.Cei care au ramas stiu tot ca au furat toti impreuna. Sa fie judecati toti care au distrus transportul in comun din Constanta.Obligati sa plateasca ce au distrus si au furat.Sa li se confiste averile si fie obligati cu neamul lor sa readuca tot la starea intiala.Din cauza hotiilor si a hotilor care conduc si judeca acesti hoti de asta avem un oras comuna primitiva.
11
1
mai bune erau hybrid
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212