REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.3° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Primăria Constanța reduce salariile angajaților și nu mai acordă tichete de vacanță

Primăria Constanța reduce salariile angajaților și nu mai acordă tichete de vacanță

Replica API 26 iunie 2020 | 00:00 3374

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a convocat Consiliul local municipal într-o ședință ordinară în ultima zi a lunii iunie, întrucât sunt anunțate vremuri grele pentru administrația locală. Edilul spune că au crescut cheltuielile, odată cu alocarea de sume importante Spitalului Clinic de Boli Infecțioase.

"Probabil că ați auzit aproape zilnic că greutatea acestei crize a stat doar pe umerii sectorului privat. În realitate, lucrurile nu stau așa, iar cei din echipa mea au fost acolo zi și noapte, atât în starea de urgență, cât și în starea de alertă și au asigurat servicii publice de calitate.

Vin acum în fața dumneavoastră cu vești bune pentru operatorii economici din municipiul Constanța și vești proaste pentru colegii mei, funcționarii publici din aparatul meu de specialitate. Dragi colegi, în perioada 1 iulie – 31 decembrie, vă vor scădea veniturile, pentru că voi lua o serie de măsuri:

- Sporul de 15% se suspendă;

- Tichetele de vacanță de 1.450 de lei pentru fiecare angajat nu se mai acordă în anul 2020;

- Blocăm posturile, nu mai angajăm pe nimeni;

- Blocăm promovările. Nu mai promovează nimeni nici în grad, nici în treaptă;

- Suspendăm cursurile pentru formarea profesională. Întregul buget dedicat acestora va fi mutat în economii;

- Nu vom mai acorda bonificații persoanelor care lucrau cu fonduri europene și, în acest fel, 2 milioane de lei vor merge tot în economii.", a precizat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cvoda cand se va face la fel, ?? toate rapandulele , diana muista sefa, laura tiganca, sorina grasa si cate ca ele, la cacat cu voi, vine salem
0
0
Voi n-ati inteles sau ati citit pe fuga. Sporurile se suspenda..pana la alegeri si dupa se vor da din nou..campanie electorala!!
2
1
prost sa fi sa lucrezi acolo
0
1
este un ziar de cacat, cate este direct subordonat acestor cacati, cu functii! Nu v- ati prins?
0
1
...e an electoral ...cu acest capitol se incheie epoca Mazare si a elevului sau repetent...Succesuri !!!
4
0
Desfiintati politia locala caci consuma mai mult cu tehnica si carburantul!
11
1
Comunismul a fost cea mai neagra perioada din istoria omenirii. Vezi experimentul Pitesti
6
3
Ursu 16.52 dute tu in padure poate dai de Ceasca ceausescu sa te iei de mana cu else. Draq de zdrente si secaturi
1
5
Pai au muncit ca fraeri linia intai si acum astia care au rate?! Afara ia lumea 2000 euro salariu!!!Tu cat ia unu salariu bagi motorina la seria 5 ala cu Sea care e pe firma lu frasu lu viceprimaru Alexandru Babu!!! Stalpi prin ce firma sau pus?! Si la ce pret?!O sa te ia curtea de conturi!!!Asa a crezut si mazare ca nu se duce pe copca!!!
14
1
Simplu: a devalizat bugetul cu contracte foarte mari, acordate pentru toate mizeriile...vezi consultanta, plantat leustean de catre Pomacost pe bd. Mamaia, luminitele de sarbatori, roata vietii de la poarta 1, etc. Ce asteptari sa ai de la un cioban, inconjurat de lupi analfabeti?
20
0
O abureala pt noi!!la ce salarii au de 8000 ron...
7
4
Domnul primar ne crede prosti sau vrea sa arate ca este un mic stapan gen dragnea. Pai in ce baza sa taie maria sa sporurile si de ce ii baga pe toti functionarii in aceeasi oala? Sa faca o analiza clara pe indicatori de activitate si sa elimine pe cei care nu justifica salariile. Dar nu face asta pentru ca aceia sunt tocmai panaramele, amantele, pupincuristii si pilosii lui si ai altor sefi ca el, si vor suna telefoanele si il vor mascarii alti mafioti sefi msi mari. Daca tai salariul unui angajat care face munca a doi pilosi de ai tai o sa fii dat in judecata si umblat pe la puscarie ca drag
11
0
Nu inteleg cum dracu pe vremea lu Ceasca erau si bani, toti aveau locuri de munca, se construia in draci, se faceau drumuri, economia duduia. Acum nu functioneaza nimic, nu sunt bani, nu se construieste, nu sunt locuri de munca...nimic, doar incompetenta, hotie, minciuna si multa saracie. Incotro ne indreptam!?
13
2
primarile din Romania se va reduce salariile ptr justa munca a birocratilor care freaca pula cu 2 hartii si a paznicilor de pe strada?
10
3
Stalpisori puneti?
13
1
Este doaer o razbunare si un avertisment pentru acei salariati care vor sa se revolte impotriva dictaturii si a conditiilor de munca . In primarie doar conducerea si cativa lingusitori o duc bine.
18
2
hai ca te-am educat bine
6
2
Chiar si dupa taierile astea, salariile au ramas uriase. Altfel ar pleca pe capete. Nu vad unul sa comenteze. Va asteptam sa va angajam la privat, pe salariul min pe economie. Stiti cat e ? Vreo 1600 lei net. Vom vota la primarie doar pe cel care poate trai din salariu min o luna.
12
4
E bagata la misto,o mangla proasta in primarie e aranjament sa inchida gura alegatorilor care au ramas fara joburi
14
5
Asteptam aceste masuri si la primaria cernavoda
10
2
Cati salariati sunt la juridic si cati bani primesc avocatii sa va reprezinte in procese?
23
0
Cum sa tai mai nea fagadau parca spuneai ca suntem un oras bogat acest jeg uman ar trebui sa dispara din constanta a distrus un oras prin hotiile lui cu babu si rasauteanu niste incompetenti
21
4
Si ce v-a face statu cu bani pe care ni ia loat?? Macar de v-or ajunge la cine trebue
9
8
Taie salariile ca sa faca economie si da 6 miliarde la biserici, pomeni electorale!!
25
3
Da-ne banii nostrii munciti inapoi, incompetentule. Ai furat primaria, te duci la Mazare in cusca
14
8
Si asa cei din primarie freaca menta 8 ore, programul incepe la 8 si primul cetatean este primit pe la 8,45 cel mai devreme; pana atunci e pauza de cafea si tigare!
24
7
La suta pt ce? Ce vrajeli debiteaza ciumatul asta? Cine plm il crede? Vreo baba care asteapta puiul oparit?
23
5
bastoane mai sunt ?
25
1
Primul pas a fost facut. Asteptam concedierile. Nu mai sunt bani pentru taxe la primarie. Turismul se pregateste de un faliment istoric.
22
5
Administratia plii e in faliment!!! Avem locuri la wc.uri pe plaja pt angajatii din primarie!!! La iarna la taiat stuf cu ei
28
6

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389