REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Hârșova, LANSARE Magazin Virtual

Primăria Hârșova, LANSARE Magazin Virtual

Replica API 9 decembrie 2021 | 00:00 996

Primăria Orașului Hârșova vine în sprijinul cetățenilor care doresc să adopte un stil de viață sănătos, prin promovarea vânzării și a cumpărării de produse naturale. În acest sens, a fost deschisă platforma Magazin Virtual Hârșova, platformă ce contribuie gratuit la dezvoltarea producătorilor din oraș și care oferă cumpărătorilor hrană sănătoasă, locală.

Pentru cetățenii care se află în căutarea produselor naturale locale, procesul de înregistrare pe platformă este ușor și rapid. În urma accesării website-ului https://producatori.primaria-harsova.ro, veți putea crea gratuit un cont de CUMPĂRĂTOR unde va fi necesar să completați informațiile dumneavoastră, pentru a finaliza mai ușor procesul de livrare. După finalizarea acestui proces, sunteți liber să navigați prin secțiunea „Produse”, pentru a găsi produsul potrivit pentru dumneavoastră . Puteți plasa comanda online sau telefonic, în funcție de metoda aleasă de producătorul selectat. Toate plățile se fac la livrarea/ridicarea produselor.

În cazul cetățenilor care sunt producători autorizați (și au atestat de producător) dar nu au încă un cont, aceștia trebuie, mai întâi, să ia legătura cu un reprezentant al Registrului Agricol, în camera 10 a Primăriei Orașului Hârșova.

Veți primi sprijinul și instrucțiunile necesare pentru a vă deschide contul pe platforma Magazin Virtual Hârșova, proces ce se finalizează în doar câteva minute ⏲. Platforma vă permite să adăugați produsele dumneavoastră, să completați descrieri amănunțite, să adăugați imagini și prețuri, fiind astfel mult mai ușor de identificat în pagină. Menționăm faptul că producătorii cu fotografii și prețuri reale au șanse mai mari să își vândă produsele.

În cazul producătorilor care au deja un cont pe platformă, avem rugămintea să vă actualizați periodic informațiile (preț, fotografii etc.) și să ștergeți produsele pe care nu le mai aveți în stoc, pentru a nu îngreuna procesul de vânzare-cumpărare.

Periodic, Primăria Orașului Hârșova va verifica informațiile puse la dispoziție de către producători pe platformă, pentru a asigura veridicitatea și actualitatea acestora. Toți producătorii înscriși pe platformă sunt producători autorizați, cu atestat de producător valabil.

Acest demers al Primăriei Orașului Hârșova a fost realizat din dorința de a promova un stil de viață sănătos și de a încuraja cetățenii să consume produse locale, naturale. Primăria Orașului Hârșova nu percepe costuri ascunse sau taxe suplimentare pentru crearea conturilor, utilizarea platformei sau vânzarea/cumpărarea de produse. Platforma Magazin Virtual Hârșova este și va fi întotdeauna GRATUITĂ!

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108