REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de întreținere și igienizare din oraș

Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările de întreținere și igienizare din oraș

Replica API 6 iulie 2019 | 00:57 399

Săptămâna aceasta, angajații Serviciului Igiena Publică împreună cu persoanele asistate social și cele care prestează muncă în folosul comunităţii au acționat în centrul Constanței, în cartierul Medeea, pe varianta Constanței și în stațiunea Mamaia. Muncitorii au măturat, au strâns gunoiul și au spălat străzile.

Echipele Serviciului Gestionare Spații Verzi au cosit iarba în Parcul Tăbăcărie, în Parcul de la Gară și în zona Tomis III, au tuns gardul viu pe bulevardele I.C. Brătianu și Al. Lăpușneanu, în timp ce în parcurile Tomis II, Casa de Cultură, Tăbăcărie, Dragoslave și „Oleg Danovski” s-au măturat aleile, s-au strâns și transportat resturile vegetale și au fost golite coșurile de gunoi.

În același timp, angajații Confort Urban au vopsit stâlpii metalici ai semafoarelor din mai multe zone ale orașului.

Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și în alte zone din municipiul Constanța.

"Facem, din nou, apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie/resturi menajere la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei", transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Politia locala ce face? Stau cate trei si pazesc langa o masina parcata ilegal pana vine proprietarul ca sa-l amendeze.Iar in piata grivita toti asistati sociali sparg seminte,arunca chistoace si cojile pe jos. Tigari,tigari, tigaaaari.
0
0
Daca fiecare cetatean s-ar dovedi educat si cu bun simt, lucratorii ar avea doar de intretinut zonele verzi. Rezultatul ar trebui sa fie un oras mai frumos.
0
0
ar trebuii, dar inalta clasa sociala si politica are alte preocupari si interese!
4
0
Asta nu ar trebui sa fie o stire. Este o situatie normala. Asa ar fi trebuit sa fie totdeauna. Toti cei care au ajutoare de stat ar trebui atent urmariti sa munceasca pentru acesti bani. Deasemeni persoane lipsite de libertate ar trebui sa fie aduse sa lucreze, astfel si-ar scurta perioada de detentie si ar fi utili societatii in loc sa fie doar consumatori.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212