REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul din Topalu i-a făcut cadou fiicei un Volkswagen Jetta

Primarul din Topalu i-a făcut cadou fiicei un Volkswagen Jetta

Replica API 16 iunie 2011 | 00:00 379

Din salariul de bugetar,

Din salariul de bugetar,

Primarul comunei constănţene Topalu, Gheorghe Murat, i-a făcut cadou fiicei un minunat autoturism Volkswagen Jetta, de culoare gri-metalizat. Aşa vorbesc locuitorii comunei de pe malul Dunării, care se minunează cum şi-a permis edilul pesedist să îi cumpere fiicei sale, Lenuţa, un bolid nou-nouţ. "Când a venit fiica lui, de Constantin şi Elena, a venit cu o maşină, pe care a lăsat-o primarului, plecând în schimb cu maşina cea nouă, primită cadou, care costă în jur de 40.000 de euro. Cineva spunea că, probabil, femeia şi-a cumpărat-o singură, dar nu avea cum, pentru că şi ea, şi soţul ei, sunt bugetari. Din câte ştim, ea lucrează la Pompieri. Oricum, toată lumea ştie că tatăl i-a cumpărat-o", ne-au declarat oamenii din comună.

De precizat că site-ul oficial al Primăriei Topalu funcţionează parţial, în sensul că rubricile "declaraţii de avere", "declaraţii de interese" şi "buget", nu funcţionează în nici un fel, "accidental" sau intenţionat. Însă, potrivit Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, fiul primarului figurează ca patron al două societăţi comerciale. Una este SC Murnic Actual SRL (Murde la Murat, nic de la Nicolae). A doua firmă a lui Murat Jr. este "Murat Nicolae întreprindere familială", înfiinţată în 2006 şi care se ocupă de cultivarea orezului şi al legumelor. Se pare că nu numai fiul lui Murat a dus-o bine pe lângă primar. După cum spun chiar oamenii din sat, o nepoată a primarului, Firica Murat, a avut o societate comercială, SC Topalu-Mixt SRL, care acum se află în curs de lichidare.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108