REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PRM-ul lui Vadim, împărţit în două tabere: la Constanţa, peremiştii care nu-l mai vor pe "tribun" l-au pus pe Filimon de la Mangalia preşedinte de organizaţie!

PRM-ul lui Vadim, împărţit în două tabere: la Constanţa, peremiştii care nu-l mai vor pe "tribun" l-au pus pe Filimon de la Mangalia preşedinte de organizaţie!

Replica API 12 iulie 2013 | 00:00 155

Vara se anunţă fierbinte şi pentru PRM. Partidul lui Corneliu Vadim Tudor s-a rupt în două. Pe de o parte, Vadim şi susţinătorii săi, de cealaltă parte - peremiştii care spun că Vadim nu mai este preşedinte. Cei care susţin că "tribunul" nu mai este liderul PRM au început să stabilească şi noi conduceri ale filialelor judeţene de partid.

Astfel, conform unui documente semnat de Dumitru Badea, reprezentant al Biroului Permanent al PRM, se arată că:

"Plenara Consiliului Naţional din 15 iunie 2013 l-a revocat din funcţie pe Preşedintele PRM, domnul Corneliu Vadim Tudor, precum şi pe membrii Comitetului Director şi ai Biroului Permanent alegînd în mod Statutar şi legal noi organe colective de conducere.

Biroul Permanent nou ales la Plenara Consiliului Naţional din 15 iunie, a analizat cu obiectivitate şi răspundere situaţia existentă în partid şi a constatat că fostele organe de conducere revocate la 15 iunie au decapitat nestatutar şi abuziv o serie de filiale judeţene. Au persecutat, umilit şi marginalizat unele cadre valoroase care s-au pierdut şi o dată cu ele multe filiale locale, inclusiv judeţene care au cunoscut un important regres pînă la autodesfiinţare.

În baza contestaţiilor unora dintre persoanele afectate de gravele abuzuri amintite mai sus, Plenara Consiliului Naţional a declarat, prin vot nulitatea hotărîrilor respective şi a împuternicit Biroul Permanent să continue analiza unor astfel de contestaţii, operaţiune care totuşi necesită timp şi mult discernămînt politic, şi să hotărască măsurile corespunzătoare.

Pentru revigorarea rapidă a filialelor judeţene şi locale, baza existenţei partidului şi pentru readucerea sa în scena politică a României, Biroul Permanent a hotărît unele măsuri organizatorice, după cum urmează:

1.Domnul Radu Comănici se eliberează din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PRM Constanţa.

2.Domnul Constantin Filimon se numeşte în funcţia de preşedinte interimar al filialei judeţene a PRM Constanţa, urmînd ca în termen de 6 luni să se organizeze Conferinţa judeţeană de dare de seamă şi alegeri.

3.În perioada 10 - 20 iulie preşedintele interimar va organiza Conferinţa judeţeană extraordinară cu participarea membrilor Consiliului ales la ultima Conferinţă judeţeană, a preşedinţilor de filiale locale care nu fac parte din Consiliul judeţean, a aleşilor locali şi a altor membri de partid".

Amintim în acest context că Vadim Tudor a anunţat deja că el nu poate fi dat afară din partid şi că noua conducere a partidului nu există!

Referitor la Constantin Filimon, amintim că este fostul viceprimar al municipiului Mangalia.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212