REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PROCURORII DNA au FINALIZAT CERCETĂRILE în cazul polițistului prins cu MITĂ

PROCURORII DNA au FINALIZAT CERCETĂRILE în cazul polițistului prins cu MITĂ

Replica API 10 noiembrie 2020 | 00:00 3819

Bogdan Duțu a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța pe 6.11.2020. Acesta este acuzat de infracţiuni de corupţie. Urmează a se stabili primul termen în proces.

foto: voceavâlcii.ro

Amintim că un om al legii din Medgidia a fost cercetat pentru luare de mită și, în cazul lui fiind luate măsuri și din partea IPJ Constanța. Este vorba despre Bogdan Duțu, din cadrul Poliției Medgidia, ancheta fiind coordonată, potrivit unor surse din anturajul celui vizat, de către procurorii DNA de la malul mării.

Se pare că omul legii ar fi primit bani de la o persoană, cu titlu de mită, fiind prins în flagrant, la scurt timp, suma respectivă fiind găsită asupra sa. Acum, procurorii au finalizat cercetările, dosarul ajungând pe masa judecătorilor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dau la muie la toti mancatorii de cacat. Va fute grija de altii si voi va vindeti pentru o punga de pufuleti.
0
2
Pai ca sa fi gabor trebuie sa fi inteligent ! Ceea ce nu este cazul tau ... infractorule ! E valabil si pt. onanistul de mai hos !
2
3
Doar intr-un loc gresesesti cand spui despre politisti ca iau mita,ori sa spui despre un politist ca e spagar sau ca ia mita asta este un cacofonism. Mai gigi ori spui politist ori spagar.
2
2
Si cu politistul de la Valu, agent Nicu cum a ramas? Apropo de mita, gabori
5
2
Esti marcat tare de gabori.....
4
2
Buai frustratule de la 0647 nu i asa ca ai vrut sa te faci politist si ai picat toate examenele? Ha ha ha! Ce cretin! Asta i votant usr plus. Buai gigica nu i privi pe toti prin prisma unora care ar fi fost uscaturi in orice activitate. In plus daca pretinzi ca i cunosti asa bine pe politisti inseamna ca esti un hot binecunoscut de autoritati. La multi ani de puscarie iti urez si sa fii prins la toate infractiunile pe care le ai facut si le vei mai face. Ha ha ha! Ce idiot amuzant!
7
5
S-a trezit si DNA-ul ! Am crezut ca s-a desfiintat ,desi n-ar fi rau .
7
0
Esti taliban, radicalizat. Probabil ai avut experiente nasoale cu gaborii asa cum le spui tu.
7
3
aratati.mi Un politist,Unul ba,care Nu ia mita! un gabor iese la 45 de ani obosit de munca cu o pensie nesi nemeritata,si apoi se angajeaza din nou. Fraierii ca noi,cemlemplatim pensiile nesi,Nu au voie sa munceasca daca au iesit la pensie. gaborii ies lampensie lam45 de ani,cica ei muncesc dublu,dar au tupeul sa mai ceara si ore suplimentare,alte beneficii,eci sint platiti de trei ori ca sa stea in birou sau masina,sa ia spaga de la interlopi si sa Nu faca nimic!!!
12
9
Care s-a pensionat in vara ... cu pensie dec150 milioane pe luna si care a construit cartiere si nu l-a mai deranjat nimeni ... inginer suto sifon la D.N.A. care-si turna subalternii care luau un ciorchine de strugure ca sa isi scape el pielea de pe chelie !
17
2
la blat avand in vedere ca omul facea parte din sistem.Dar acesta nu a mers la C.R.A.P cum era normal sa mearga,etc.Se pare ca aici este si ajutorul lui Cristian Deliorga de nu sa mediatizat cazul.Mafia si mafiotii sau Mafia filiera tacerii.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108