REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Procurorul cere pedeapsa maximă pentru Mario Iorgulescu

Procurorul cere pedeapsa maximă pentru Mario Iorgulescu

Virgil STOIAN 15 ianuarie 2023 | 00:00 3484

S-a încheiat cercetarea judiciară în procesul în care Mario Iorgulescu este anchetat pentru omor. Pe data de 8 februarie ar putea fi anunţată sentinţa.

Mario Iorgulescu

 Procurorul cere pedeapsa maximă pentru Mario Iorgulescu!

 Cercetarea judiciară în procesul lui Mario Iorgulescu s-a încheiat. Cererea de reîncadrare juridică, de la omor la ucidere din culpă, a fost respinsă. Procurorul a solicitat pedeapsa maximă în cazul lui Mario Iorgulescu, iar un prim termen în care s-ar putea anunţat decizia este 8 februarie.

Familia victimei solicită 150.000 de lei daune materiale şi câte 250.000 de euro daune morale pentru fiecare dintre cele două părţi civile. Dacă instanţa îl va găsi vinovat pe Mario Iorgulescu, aceste cheltuieli vor fi suportate de asigurator, nu de către familia Iorgulescu. Cele două părţi civile sunt: Maria Vicol (mama victimei), respectiv soţia şi copiii victimei.

La Tribunalul Bucureşti se judecă procesul în care Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, este anchetat pentru omor. În 2019, tânărul a cauzat un accident soldat cu decesul unui bărbat. Mario a fost sub influenţa alcoolului şi narcoticelor într-un Aston Martin care circula cu 240 de kilometri pe oră.
Alex Piţurcă, mărturie şoc în procesul lui Mario Iorgulescu: “Era foarte gelos și prietena lui mi-a dat telefonul să-l calmez”

Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner Victor Piţurcă, a fost una dintre ultimele persoane care au discutat cu Mario Iorgulescu înainte de accident. El a fost chemat la audieri în calitate de martor, întrucât procurorii vor să refacă filmul accidentului:

„Sunt la dispoziția dumneavoastră, vreau să vă ajut. Nu l-am văzut pe inculpat de câteva luni. Eram prieteni, m-a contactat între timp să-mi ceară bani împrumut. Tuturor prietenilor le-a cerut sume de bani. Eu l-am refuzat și nu i-am răspuns cu privire la bani.

În seara respectivă (n.r. – seara accidentului), am discutat prin intermediul iubitei lui, care era în club cu mine. Era foarte gelos și prietena lui mi-a dat telefonul să-l calmez, să-i spun că totul este în regulă.

“Eu n-am vorbit mai mult de 10 secunde cu el, era nervos și n-am putut să-l calmez”

Am încercat să-l calmez, dar era nervos și a început să țipe și mi-a spus să nu mă bag în treaba lor. Mi-a spus că vrea să vină la club după ea. I-am dat telefonul înapoi iubitei lui.

Eu n-am vorbit mai mult de 10 secunde cu el, era nervos și n-am putut să-l calmez. Câteva secunde a durat discuția. N-am știut unde era, ulterior accidentului am aflat unde a fost.

Nu știu dacă băuse sau se drogase. N-aveam cum să-mi dau seama în cele 10 secunde de conversație. Niciodată nu se urca băut la volan. Avea o persoană specială care se ocupa de acest aspect, un șofer plătit. Poate chiar mai mulți. Chiar mă mir că s-a întâmplat asta”, a fost mărturia şoc a lui Alex Piţurcă, publicată de Gsp.


Mario Iorgulescu, dus în Italia după accident! Nu s-a mai întors de atunci

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată în septembrie 2019 după ce a cauzat un accident mortal. În momentul impactului, Iorgulescu jr. avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Aflat sub influenţa alcoolului şi a narcoticelor, Mario Iorgulescu a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi a izbit un alt autoturism, condus de un bărbat. La două săptămâni de la accident, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors, potrivit fanatik.ro.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Raspunderea este in solidar, adica partea vatamata se poate indrepta impotriva asiguratorului dar si impotriva inculpatului. Dar stati fara griji, nenea Gino a cotizat puternic pe la cosa nostra camorra si ndranghetta, asa ca tiganetele junior nu va face niciodata vreo zi de parnaie. Traiasca italia, rromania si mafia care le pstoteste
0
0
nu inteleg de ce daca faptele sunt cat se poate de simple si de clare procesul merge pe al 4 lea an ? de fapt inteleg : pentru ca legislatia este facuta ca sa scape infractorii iar in plus judecatorii isi mai aduc si ei din plin contributia la asta ca niste jigodii ce sunt
5
0
Ce pedeapsa? Asta e in vacanta in Italia de cand l-a omorat pe ala.
4
0
Asteptam sa vedem in odata cum baietul de baieti se pisha pe justitia romana !, nu am dubii ca totul e aranjat, consumatorii de prafuri sunt majoritatea baieti de baieti inclusiv nenea judekator !
8
0
Eu cred ca Gino Iorgulescu gandeste cam asa:"haideti ma,Huidu a omorat trei oameni si nu a facut puscarie,Albu de la Constanta la fel a intrat pe contrasens a omorat un om si nu a stat nici o zi la puscarie si mai sunt si alti care tot asa au omorat oameni nevinovati si nu au facut nici o zi de puscarie si atunci fiimiu dece sa intre la puscarie pentru aceiasi fapta ca si Albu de exemplu,doar pentru ca este baiatul meu ?".Asta au facut judecatori din Romania,sau sters cu legile Romaniei la cwr si au creat precedente de care se pot folosi totzi ecscroci si panali din tara asta.
14
0
ca strutzul. In tara pwlii crima se prescrie. Mwie !!!
7
0
Plateste firma de asigurare. NU plateste nicio firma daca te urci baut si drogat la volan, platesti din buzunarul propriu. Problema e ca in mod cert iorgulescu jr are zero proprietati si zero lei in cont.
17
0
F bine 20 ani să stea la pușcărie nenorocitul asta
14
0
Secu, gipsaneala, fotbal, golanie. uite unde ajungem.
16
0
Familie de t****i din Giurgiu care posteazavcu Salam pe tiktok
15
0
Domle, sa duca fapta, nu sa se ascunda ca o pixda.
18
0
FIU DE CATEA SECURISTA. Pedeapsa maxima
17
0
Gino este o lepra care nu este în stare sa crească un copil , și distruge și fotbalul romanesc
19
0
ar fi exceptional si exemplar sa se retraga la puscarie vreo zece ani, si s a munceasca s a plateasca inca vreo cinci sase, dar munca bruta!
23
1
ar fi de bine daca gino s-ar retrage din functia publica.
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272