REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Profesor în SĂNĂTATE PUBLICĂ: Hard lockdown DUPĂ ALEGERI

Profesor în SĂNĂTATE PUBLICĂ: Hard lockdown DUPĂ ALEGERI

Replica API 15 noiembrie 2020 | 22:34 6576

Răzvan Cherecheș, profesor de sănătate publică la Universitatea Babeș-Bolyai, publică sâmbătă o imagine din centrul municipiului Cluj-Napoca, din Piața Unirii, în care poate fi observat că terasele funcționează. Specialistul atrage atenția că astfel de modalități de a „fenta” restricțiile - prin panouri amplasate la terasă - nu fac altceva decât să fie transmis în continuare virusul, scrie stiripesurse.ro

„Imagine din centrul Clujului - modalitate de a fenta restricțiile avem un spațiu închis, ventilat necorespunzător, cu risc mare de transmitere COVID-19 cât timp vor fi menținute restricțiile (școli, restaurante)? până când va scădea incidența când va scădea incidența? atunci când vor fi respectate regulile + autoritățile se vor asigura că sunt respectate cu abordări șmechere și abordare relaxată din partea autorităților locale - pregătiți-vă de hard lockdown după alegeri (cel mai probabil până prin februarie)!”, a spus Răzvan Cherecheș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cat o sa stam in arest la domiciliu dobitocule? Un an,doi...toata viata?
2
6
Uite sa zicem ca stam in casa 14 zile toti, dar daca nu dispare virusul ne bagam toti pula in tine si in ma-ta timp de 14 zile in piata ovidiu?
3
8
Izolarea nu tine de infinit ci de educatia si cultura unora. Cand unii respecta masurile si altii urla ca li se incalca libertatea, fii sigur ca nu este finalul. Cu cat suntem mai rebeli, cu atat vom prelungi agonia. Cu cat vom fi impotriva masurilor cu atat vom suferi mai mult. Ce este mai greu nici nu a inceput. Te bucuri ca stai cu gasca acum dar o sa plangi mai tarziu.
8
2
Terasele cala 1907
4
1
in primul rand nu ai cum sa izolezi la infinit oamenii.apoi totul tine de imunitate.gripa asta nu e nicidecum ceva gen ciuma,ca am fi murit pe capete ca mustele.personal consider toata mascarada asta o mare escrocherie ceva gandit ca sa distruga economic anumite zone.Aia care guitza ca vor izolare cu orice pret probabil ca au pensii frumusele sau ''lucreaza de acasa''.vom avea milioane de flamanzi pe strazi care se vor face animale de prada ca daca ramai fara hrana devii animal.nu ai de lucru sa pui hrana zilnica familiei esti dispus la orice compromis.Lasati prostiile deoparte si sa muncim.
18
7
eu inteleg sa inchida resaturantele dar sa lase deschise pietele sa avem de unde cumpara de mancare
19
2
Pizzico, Manara incalca legea tinand deschise restaurantele. Cum de nu ii vad autoritatile??
20
6
Daca toata lumea ar fi respectat carantina totala 14 zile acum uitam de Covid. Dar nu,omul este cel mai al dracului animal ,el nu poate sta 14 zile izolat , vrea libertate si pe pizda masii, luati libertate astia care dupa 10 luni de pandemie nu mai aveti joburi si va fi si mai greu de acum
21
7
Nimeni nu scapa de covit . Unii se vor duce . Alti vor scapa . Foarte interesant este ca tarile africane nu prea sunt afectate de covit . Asta inseamna ca au o imunitate marita fata de locuitori tarilor dezvoltate .
19
4
La MIO BETA CRAZY ENTOUTAGE BRASIL..IDENTIC
14
2
in casa , dar cand iesiti in ...lume fiti civilizati, educati ,cu bun simt si nu in ultimul rand prostuti!
15
0
Si in Constanta e la fel, langa vechea banca.
12
1
importante decat viata oamenilor domnule presedinte Wernner ?
16
15
O sa stati in case de lasi ce sunteti !!
17
19
Credeti ca in centrul vechi din Constanta, e altfel ?
26
2
numai putorile vor in casa. pana si babele nu o sa stea in casa. tu-va un gura.. poate stati de tot inchisi.. la cimitir astia care vor in casa
20
25
O sa stai tu acasa cu ma-ta si o sa va mirati de cat de prosti sunteti!
17
21
stau, da imi da ma-ta salariu
24
12
Doamne ajuta sa stam acasa pana in februarie.
14
28
stai dracu acasa .trebuie sa zica unu sa stai inchis? cretin tampit si idiot.te scotea afara cineva cu forta? ba cat de prosti pot fi unii sa imi frec una..cand ti ai facut ultimul test de iq? pastele mamii voastre de ticalosi incompetenti si tampiti
29
9
Doamne ajuta sa stam acasa pana in februarie.
14
36

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468