REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Proiectul privind reabilitarea bulevardului Mamaia, respins de consilierii locali

Proiectul privind reabilitarea bulevardului Mamaia, respins de consilierii locali

Virgil STOIAN 8 decembrie 2023 | 00:00 2554

Joi, 7 decembrie, a avut loc ședința extraordinară a consiliului local al municipiului Constanţa Ședința s-a desfășurat prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință. Au fost  prezenți 25 de consilieri locali. Printre proiectele discutate a fost și cel privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea mobilității în Municipiul Constanța, zona Bulevardul Mamaia”. Valoarea totală estimativă a proiectului este de 198.377.076,60 lei, cu TVA. Proiectul nu a trecut, fiind respins cu 8 voturi împotrivă și o abținere.

Proiectul privind reabilitarea bulevardului Mamaia, respins de consilierii localiBulevardul Mamaia

În cadrul ședinței extraordinare directorul Direcției Proiecte Europene din cadrul Primăriei, Ani Merlă a spus că nu vor fi desființate toate locurile de parcare de pe bulevardul Mamaia dar și că acest proiect prevede și sistem de canalizare, inclusiv pentru apa pluvială, care nu există în acest moment în stațiunea Mamaia, deoarece la momentul amenajării stațiunea a fost considerată o grădină, ca în acest moment a devenit cartier al municipiului Constanța.  Zona de intervenție a proiectului este alcătuită din Bulevardul Mamaia, tronson delimitat de sensul giratoriu de la intersecția cu strada Pescarilor și respectiv sensul giratoriu din dreptul accesului la Hotel Diplomatic Mamaia. Lungimea este de 6,3 km. Vergil Chițac declarat că la capătul stațiunii, în partea de nord, există un teren unde s-ar putea edifica o parcare supraetajată sau parcări la sol.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest cetatean (ales de populatie) s-a dovedit total nepotrivit pentru aceasta functie! Functia de Primar nu este usoara! Mai ales cand nu esti ajutat , de niste consilieri sau subalterni - bine pregatiti profesional (intr-un domeniu necesar orasului). Daca el s-a inconjurat (voit sau nevoit) cu rubedenii, prieteni, obligatii politice sau de grup, este o mare greseala! Daca conducerea acestui oras nu se pricepe sau nu poate (excluzand - nu vrea) sa organizeze diverse activitati , ca de exemplu traficul din oras, sa apeleze la straini! Suntem infratiti cu atatea orase din Europa sau din lume, sa apelam la acestia! Sau mult mai simplu, ar fi sa respectam traficul orasului (sau alte lucruri) de dinainte de Chitac, Mazare sau alt primar, sa aplicam lucruri care mergeau bine (ex. sensuri giratorii, sensuri unice sau nu, linii continue /intrerupte; semne de circulatie; etc.).
6
0
Chitac cu merla și hira distrugătorul de oraș lati vândut pe bucăți
5
0
Vai de noi cu traficul unde sa pomenit sa faci B-dul Tomis cu sens unic cand toate celelante Bulevarde se inteapa in el si pe Tomis e gol si pe Mircea stai la coada din Ferdinand pana Ratiu ce sa vezi sa parcheze toti Bulangi masinele in fata Cafenelelor si mai dubleaza banda cand tot Stefan cel Mare e pustiu si gol cu spati parasite da ce sa vezi se amenajeaza strada
9
0
Ati distrus orasul cu sensuri unice gandite prosteste si mai mult ati aglomerat traficul si mai vreti fara gaze cand masinile stau mai mult in trafic si ocolesc sa ajunga la destinatie POATE SE GASETE UN VIITOR PRIMAR LA ALEGERI SA VINA IN CAMPANIE CU SANGE SA ZICA CA REVIN TOATE BULEVARDELE LA NORMAL SI 100% VA CASTIGA
13
0
Ba ati distrus orasul cu pistele voastre si sensuri unice CE ANALFABET A MAI VENIT CU IDEA cate biciclete vedeti voi pe strazi,Mamaia este cartier nu mai e statiune sa umplut de blocuri,se pare ca bani se investesc acolo unde se poate controla circuitul lor
10
0
SA SE REFACA URGENT LOCURILE DE PARCARE DE PE BULEVARDUL LAPUSNEANU. BANDA PENTRU AUTOBUZE A FOST PROIECTATA IN LOCUL PARCARILOR CARE SUNT ABSOLUT NECESARE. ESTE O BATAIE DE JOC LA ADRESA RIVERANILOR. DACA PROIECTUL A FOST O MIZERIE FACUTA PE GENUNCHI PE REPEDE INAINTE, PENTRU FRAUDAREA FONDURILOR EUROPENE, SA SE INTERVINA MACAR IN ULTIMUL CEAS PENTRU RECTIFICAREA GRESELILOR. COPACII DE PE BULEVARD AU FOST DISTRUSI APROAPE IN TOTALITATE. PUTINII CARE AU SCAPAT SI NU AU FOST TAIATI CU TOTUL LE-AU FOST TAIATE RADACINILE SI DIN ACEST MOTIV I-A SMULS FURTUNA DIN PAMANT. ASA AR TREBUI SA-I SMULGA SI D.N.A. PE MERLA SI CHITAC DE PE SCAUNELE LOR CALDUTE. A NU SE UITA SI FAGADAU PE VREMEA CARUIA MERLA A PORNIT ACEASTA MIZERIE. SA DEA DUMNEZEU SA PUTREZEASCA CU TOTII IN PUSCARIE PENTRU DISTRUGEREA ACESTUI ORAS CARE A FOST ODATA MINUNAT.ACUM AU PLANTAT PE ICI SI COLO NISTE FIRE USCATE DE ASA-ZISI COPACI PE CARE I-A CULCAT LA PAMANT PRIMUL VANT MAI PUTERNIC.NICI IN 100 DE ANI NU SE VOR MAI REFACE
10
0
Alupigus primarului vc si gastii lui de idioti, cu rusu in frunte!
6
0
Merla iar are proiecte cu bani EU sub pretextul Mobilitate Urbana ca numai asa se pot lua banii de la EU. Mobilitatea Urbana inseamna ce s-a intamplat in Constanta si se va intampla in continuare. Dispar parcarile pe Lapusneanu, 1 Mai, Bratianu etc etc etc.Ca sa fure banii trebuie un pretext.Asta este mobilitatea Urbana. Se sparg trotuarele sa se faca piste biciclete pe care nu merge nimeni, se fac culoare prioritare pentru autobuze pe prima banda si asa se elimina toate parcarile si viata constantenilor devine mizerabila. De ce? Ca sa fure bani meckedonii. Chitzac este maimuta lor si face tot ce i se spune. Primarul orasului este de fapt meckedonul Rusu de Palazu Mare si Stroe meckedonul PSD. Toata afecerea trebuie sa tina 5 ani ca obligatie de fonduri EU. Apoi totul o sa revina la normal. Tot orasul a fost distrus de gruparea mecke Mazare-Constantinescu-Fagadau- poporstul Chitzac maimuta lui Rusu. Nu mai votati cu primari si consilier PSD sau PNL PMP sau FD toti sunt mecke.
10
1
Dar intre Delfinariu si Pescarie de ce balteste apa cateva zile dupa o ploaie? Pt ca nu sareabilitat deloc sistemul de canalizare pluviala. Putinele guri de captare nu au fost prevazute cu pante corespunzatoare ale carosabilului. Si atunci care e moderizarea bulevardului? Pe Mircea a inceput marcarea pistei incepand de la bd Ferdinand. Cine plateste atatea dungi din vopsea inutile : Dunga langa bordura, dunga intrerupta pe axul pistei, dunga pe marginea dinspre strada, dunga la banda pt parcare? Deci doua dungi continue inutile!! banda pt parcare este exagerat de lata si mai raman pt circulatie doar doua benzi, din care una pt. autobuz. Asta inseamna mobilitate urbana? Renuntarea la o banda de circulatie pt stationare? Chiar nu mai scapam de prostie!?
12
4
Lapusneanu l-ati facut lac atunci cand ploua. S-au acoperit toate gurile de scurgere! #utu-va -n gura sa va #ut de Chiti chiti! Primarul WV a disturs orasul!
14
2
Bine ca ati distrus lapusneanu .
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468