REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Proiectul toboganului acvatic din Mamaia, solicitat de firma soţului unei consiliere de la PSD, TRÂNTIT la vot!

Proiectul toboganului acvatic din Mamaia, solicitat de firma soţului unei consiliere de la PSD, TRÂNTIT la vot!

Replica API 30 noiembrie 2018 | 23:47 961

Irinela Nicolae

Proiectul de hotărâre privind alipirea unor terenuri, în stațiunea Mamaia, zona Hotelului Orfeu, nu a fost aprobat de consilierii locali în ședința de joi, 29 noiembrie a.c.. Este vorba despre un proiect de hotărâre care are la bază adresa înaintată de SC Lord Unic SRL, înregistrată la Primăria Constanța cu numărul de înregistrare 70011/25.04.2018, prin care se cere constituirea unui drept de superficie asupra unui teren de 948 mp, aferent obiectivului tobogan acvatic, situat în stațiunea Mamaia, zona hotelului Orfeu.

Terenul în suprafață de 948 mp are în componență sa terenul în suprafață de 49 mp, cu număr cadastral 230567 și terenul în suprafață de 899 mp, cu număr cadastral 230585. Având în vedere faptul că terenul în cauză are două numere cadastrale diferite, s-a solicitat alipirea acestora.

Proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi, fiind votat cu 15 voturi „pentru”, două „împotrivă” și șase „abțineri”. De ce au refuzat consilierii să voteze în favoarea acestui proiect? „Nu am votat pentru că, prin alipirea aceea, mai fac ei ceva”,a spus, pentru „Replica”, consilierul Andrei Popescu.

„Este pe plajă, este nisip. E mai complicat să dăm 900 de metri pe plajă. Nu știm ce va face acolo, îi dai superficiu și apoi schimbă destinația, mai face ceva pe nisip”, a completat, la rândul său, consilierul PNL Costin Avătavului.

De precizat că Lord Unic SRL deţine restaurantul La Galion şi este controlat de Ionel Dănuţ Nicolae, care este nimeni altul decât soţul Irinelei Nicolae, consilier local municipal PSD. Situaţia este confirmată şi de declaraţia de avere depusă de consiliera PSD.

Întrebat dacă avea la cunoştinţă acest aspect, consilierul PNL Costin Avătavului a spus că auzise „zvonuri”, dar că, oricum, nu a fost de acord cu acest proeict, din motivul arătat mai sus. „Măcar plaja să o păstrăm şi, oricum, puteau face totul mai transparent (datele despre proiect – n.r.”, a conchis liberalul.

De precizat că pentru proiect au votat „pentru” toţi consilierii PSD, inclusiv Irinela Nicolae, din câte au sesizat liberalii.

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrei teren sau alta proprietate? Cumpara in mmt la pretul pietei licitat ca la galeriile de arta. Nu mokangeala si manevre de tigani. DNA, somn usor.
1
1
Se batsi se maninca intre ei ptr orce mai rau ca HIENELE
2
1
Nebunatica dolofana. Ar face o mooye pentru aprobare. Ti ai dreaq de hoti si koorve. Mooye psd.
4
2
Ce fatza de purcica nebunatica are...
5
3
Si mie imi vine in minte ca esti cam bou!
2
7
aud de PSD si imi vine-n minte ... Muie PSD ... in 3-4 ani sper sa dispareti cu totii , problema cu javrele ca voi e ca zici ca sunteti fotbalisti. daca nu mai merge sa furati cu echipa actuala va faceti transferul la alt partid. muie pesedeee
8
1
Si PSD SI PNL la vremea CDR si PD L si toate gunoaiele cu doctrina de mass-controll au facut la fel.Nu cred ca vreo formatiune politica noua USR sau mai stiu eu ce ar putea sa faca ceva!Tre sa fim condusi de oameni straini de la Bruxelles cel putin o perioada pana invata RUMUNII cu CAP PLECAT ca spaga nu se da!NU SE FURA DIN BUGETELE LOCALE!SI POLITICIENII AU TOT O INIMA si UN FICAT ca il mai schimba ca Mazare asta e altceva.SI CEI DE LA CONDUCERE SUNT OBLIGATI SA JUSTIFICE AVEREA DOBANDITA si nu intr o declaratie pe propria rasp.ci sa puna la dispozitie agentilor ANAF toate actele!
4
3
Atatia oameni amarati asteapta de zeci de ani ca primaria sa rezolve juridic terenul aferent casei stapanite de peste 40 de ani si tot smecherii vor sa aiba intaietate...primarie de mafioti si excroci !
12
1
Mazare a vandut tot terenu din oras acum astia se bat pe ce a ramas psd a distrus tara
17
2
Bravo domne, blocati orice initiativa mafiota a psd.
19
4
Sa ramana daramatura aia de topogan acolo ca asa ne atragem turistii. Sa ii spuna cineva consilierului ala destept de la penele ca doar prin alipire nu poate face nimic, dar absolut nimic. Tot in consiliu tre sa vina sa faca ceva, chiar sa il si cumpere. Dar facem campanie pe mizerii ca deobicei. Nu ne mai facem bine.
8
12

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367