REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei: participă nume importante

Proteste împotriva Legii carantinării, în Piața Victoriei: participă nume importante

Replica API 12 iulie 2020 | 00:00 2298

Frontul Civic Unit anunță un protest, în Piața Victoriei, începând cu ora 18.00, împotriva Legii carantinării. La proteste și-au anunțat prezența nume importante din societatea civilă, anunță aceștia într-un comunicat de presă, scrie stiripesurse.ro.

”Legea carantinei urmează să fie dezbătută în Senat luni. Aceasta este cea mai gravă lege din istoria României, fără precedent în Uniunea Europeană și nu are voie să existe în niciun stat democratic! Textul de lege încalcă flagrant Constituția și toate drepturile firești ale cetățenilor pe termen nelimitat.

Într-o țară în care un Guvern și un Parlament populat de agramați, alcoolici și infractori accelerează in curba către o distopie Orwelliană, cetățenii au datoria să-și apere drepturile și libertățile câștigate în 1989.

Avocatul Gheorghe Piperea, Ong-ul OCHR, Avocatul Dan Chitic, Dr. Razvan Constantinescu, inginerul Pompiliu Diplan, regizorul și publicistul Iulian Capsali, Cezar Ionascu, jurnalista independentă Iosefina Pascal și-au anunțat prezența duminică, pe 12 iulie, de la 6 PM, la Guvernul României. Lista este deschisă și continuă să se updateze cu cei care-și anunță participarea.

Mai jos sunt menționate cele mai importante extrase din legea carantinei care atacă fără precedent drepturile cetățenești ale oricărei persoane suspectate de a fi infectată cu orice agent patogen, fie el COVID sau orice alt microorganism.

1. Orice epidemie se poate institui, oricând, de către OMS sau Guvern, fără a se lua în calcul date și statistici medicale ci speculații similare cu cele prin care s-a instituit starea de urgență în România la recomandarea OMS-ului, fără a se fi întrunit condițiile de declarare a unei epidemii.

2. Prin această abominație legislativă, părinții pot fi scoși din schemă de către stat!

Legea permite separarea forțată a membrilor familiei în cazul unei epidemii cu orice microorganism considerat patogen, nu doar COVID-19 prin decizie motivată a Direcției de Sănătate Publică pentru fiecare persoană identificată. Membrii familei pot fi separați: copii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoane cu handicap de aparținători și plasate în grija statului o săptămâna, două, sau câte consideră statul că sunt necesare. De asemenea, cei carantinați, riscă să fie îndopați cu medicamente care pot avea reacții adverse severe chiar dacă sunt sănătoși și nu prezintă simptome de boală. Mulți nu vor ști cum să refuze tratamente nocive care le pot debilita organismul pentru totdeauna.

3. Statul îți confiscă lucrurile pe termen incert. Bunurile suspecte de a fi contaminate, sunt carantinate până la decontaminare sau distrugere, după caz, conform prevederilor legale în vigoare. Decizia de carantinare este un act administrativ și va fi comunicată persoanei al cărui bun se carantinează. Procedura de aplicare a măsurii de carantinare a bunurilor se stabilește prin ordin al Ministrului Sănătății.

Doar societatea civilă mai poate opri această oroare legislativă pe care o șleahtă de penali vor să o aplice în România transformându-ne în cobai umani la cheremul OMS-ului, a unui Guvern și a unui Parlament care mustesc de corupție și infractori. Fără masă critică în stradă, nu va exista nicio presiune suficient de puternică astfel încât să oprim acest coșmar legislativ care ar putea arunca românii într-un Auschwitz modern.

Nu este vorba de Teoria Conspirației, de Bill Gates, de Illuminati sau de masoni! Este vorba despre drepturile noastre și ale copiilor noștri amenințate de o mână de pușcăriabili!”, arată Frontul Civic Unit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca prin reptilieni te referi la oameni fara coloana vertebrala,taratoare care manate de interese proprii nu dau nici doi bani pe legile Romaniei,ei consideranduse legea atunci ai partial dreptate,pentru serpi veninosi care au ucis Romania dupa 1990 sunt majoritatea in PSD dar malefici cum sunt nu au lasat nici un partid curat,pt.ca sarpele din biblie cunoscut si ca:ucigal toaca, satana,dracu,sarsaila,ect a fost ocrotit de anticristi romani din P.C.R raul baganduse peste tot chiar si in biserica nu doar in politica.
1
0
Sunt dusi cu mintea, influentati de PSD si alinta, minati din spate de Rusia si China.
1
1
Sunt infiltrati si in parlament sub denumirea de cod pesede !
2
1
Am o curiozitate- cu ce cheie este invartit Arahat? Ii e frica palestinianului sa nu ajunga sa dea declaratii la partenerii strategici, pt finantarea hezbollah, cumva?! Intreb si eu. Alo, sie, se aude? Raspunde cineva, voi ce naiba paziti?!
5
7
Citesti si te minunezi cati prosti sunt pe lume.Auzi,persoane importante!?Pt cine,poate pt tampitii care protesteaza impotriva purtarii mastii,a protejarii personale si a celor din jur!Cativa inconstienti manipuleaza gloata de spalati pe creier care tipa isterica ca ramane fara dreptul de a fi..proasta.Cand savanti din toata lumea spun ca-i jale mare cu virusul asta,cand doctori renumiti spun purtati masca ca altceva nu avem acum pt protectie,se gasesc niste nemernici sa spuna ca nu-i pe bune.Se mai adauga si niste lepre psdiste si gata balciul.Astia trebuie arestati sau amendati cu mii de lei
16
9
Aka psd, du-te in Coreea de Nord, e unul acolo care abia te asteapta. Referitor la numele importante de la asa zisul miting...ati uitat sa le precizati. Sau nu au venit inca... pe surse?
10
5
Dute ma inspre est,RUSIA,CHINA,COREA DE NORD pentru ca vad ca iti este frica de Europa de vest.
9
8
Sa speram ca ramane majoritar PSD altfel devenim sclavii Europei de vest
10
13
Parlamentul este majoritar PSD, stati linistiti !
14
7
Au subminat economia nationala din cauza prostiei. Daca pun si jandarmii sa se bata cu noi atunci avem pattern complet.
16
14
Cativa retardati cunoscuti la ei acasa, marionetele altora. Sictir!
22
16
alaturi de tine impotriva acestei dictaturi fasciste.sa plece borfasii johandel cap de vitel sica betivul romaniei tataru drojdieru sef al ro arfat escrocul ro.
20
24
hastagisti retardati!
14
24
Bravo ! Jos dictatura Iohsnis-Orban-Tataru-Arafat
29
27

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108