REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Proxenet din Cernavodă, SĂLTAT de polițiști imediat ce a fost eliberat din închisoare!

Proxenet din Cernavodă, SĂLTAT de polițiști imediat ce a fost eliberat din închisoare!

Replica API 12 aprilie 2019 | 00:52 1267

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Cernavodă, Ion L., pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de arestare, pe o perioadă de 30 de zile, în vederea predării, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Persoana în cauză face obiectul extrădării către autorităţile din Italia. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.

Bărbatul era încarcerat în Penitenciarul Tulcea, acolo unde a executat o pedeapsă pentru fapte similare. În momentul în care a fost eliberat, a fost încătușat de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanța, în vederea predării acestuia autorităților din Italia, pentru a-și ispăși pedeapsa acolo, tot pentru proxenetism. Se pare că ar fi pus mai multe tinere să se prostitueze în zona Padova, Italia.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va dam La muie
0
1
LEFTERICA BABICA GAZANU PIRON IARMUTAC NONE DA ATI VAZUT SUNT UN COCalar dintre toti pestii eu sunt cel mai popular
2
2
international fac gogosi din coca stricata ca sa vada prostimea ca eu am de munca dar in schimb eu sunt un escroc care duc fetite la produs.M iam tras 3 limuzine de lux dar daca imi dau spaga de mii de euro la smecherii din politia romana,parchetul constanta mi se rupe pula de fraieri.Traiasca Viorel Gabriel de la judet unde se duce spaga proxenetiilor din judetul constanta
5
7
Eu acum ma dau cu TIRul in strainatate si nevasta-mea cu curul in Cernavoda! In libere fac taxi pirat in centru la Cernavoda,sunt mort de foame!
7
2
Muie psd psd
2
2
Proxenetii sunt fapturi ce seamana cu oamenii ca aspect anatomic. Ei dispretuiesc tot ce este uman si de fapt ar trebui sa fie impuscati,spanzurati,gazati,nu conteaza cum da reliminati din societate,fara ca societatea sa sufere ca a comis ceva inuman. Indivizii astia sunt greseli ale naturii si societatea are dreptul sa se apere de asa ceva,cum se apara de gripa,de TBC,de alte boli ce duc la decesul nevinovatilor.
16
0
Iar tu tot un onanist trist ai ramane
2
7
decat curva , cu unul si cu altul !
0
1
Saraca Anca Gutu de la primaria cernavoda ,o lesbiana cu atestat o sa faca felatii la tot orasul ea fiind un fenomen !
11
6
Moarte tiganilor!
17
0
O sa vina vremea ca aceste nimicuri o sa fie nevoiti sa munceasca si atunci onsa aprecieze banii deocamdata cam asta este treaba
11
0
din Cernavoda protejat de sistem.Cum sa se legalizeze prostitutia acum dupa ce mi am luat doua mercedesuri de lux si vreau sa imi trag si o vila pe str.Vasile Alecsandri din Cernavoda ?.Acum cand am cea mai mare nevoie de bani de pe fundul fetitelor trimise la produs sa imi fac o vila mai tare decat a lui Piron Madalin din str.Ovidiu.Traiasca proxenetismul kn Cernavoda ca ne am facut oameni fara o ora de munca.Prostimea sa mearga la munca pe minim pe economie daca vrea sa traiasca bine.
18
11
legalizarea prostitutiei ar aduce bani la stat dar nu si la cei care nu-si doresc sa se legalizeze, si ca sa legalizezi trebuie sa ai un district departe de mediul familial, adica departe de blocuri si scoli, si parcuri si gradinite, etc
17
4
Legalizarea prostitutiei...taxe la stat, fetele protejate de lege, nu ar mai fi violuri si '' pestii ' ar merge la...sapa ! A, uitasem, politistii spagari nu ar mai primi '' tain ''...tot de pe spinarea amaratelor...
28
1
Nu inteleg de ce nu i se da numele in clar, sa se fereasca altele de el...
31
2
Foarte bine, ascundeti-l din nou !
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212