REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD conduce județul Constanța doar cu sprijinul ALDE și PMP

PSD conduce județul Constanța doar cu sprijinul ALDE și PMP

Replica API 24 mai 2019 | 00:00 257

Drept la replică

Drept la replică

În urma informațiilor și acuzațiilor publicate de cotidianul Replica în cadrul articolului „Senatorul Ion Popa: În Constanţa, PSD şi PNL trăiesc în concubinaj, iar în ultimii ani, în patul lor conjugal s-a furişat şi PMP”, suntem nevoiți să facem următoarele precizări:

Domnul senator Ion Popa, autointitulat președinte ALDE Constanța, care spune că a făcut turul județului și a văzut alianța PNL cu PSD, probabil că a făcut doar turul propriilor pantaloni, uitând probabil cine este, de unde vine și, mai ales, ce partid conduce. ALDE Constanța a fost, este și va rămâne un apendice infectat al PSD, care s-a vândut pentru câteva funcții , dar multe contracte din bani publici.

Îi reamintesc domnului Popa că orice consult de specilaitate este decontat de statul român, iar dacă crizele de identitate îi permit, ar putea constata singur că ALDE, PSD și PMP conduc, în alianță, Consiliul Județean Constanța. Așadar, concubinajul despre care vorbește dânsul și patul conjugal pe care atât de bine îl cunoaște sunt la dânsul în sediul partidului, unde ALDE, PSD și PMP își consumă relația de aproape 3 ani de zile.

Domnul Popa vorbește din „propria experință” și a constat el că la Constanța este un „menage a trois” . Nu putem să constatăm la domnul Popa decât o bolănivicioasă aplecare spre subiecte cu tentă sexuală, pe care nu o comentăm fiind prea personală, întregul său interviu nefiind nicidecum o dezbaterea serioasă pe probleme politice.

Îi rugăm pe constănțeni să nu uite că PSD conduce județul Constanța doar cu sprijinul ALDE și PMP, cele două formațiuni votând și sprijinind toate proiectele și inițiativele pesediștilor. De asemenea, îl rugăm cu insistență pe domnul senator Ion Popa să consulte un psiholog sau un... sexolog, după preferințe dânsului.

24 mai 2019 Biroul de presă PNL Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar cum se face ca unele articole nu au rubrica de comentarii. Oare sa plateasca cel care da intetviul ca sa nu fie terfelit in comentarii.
0
0
Felix Stroe un motan ca in poveste. miauna si slugareste tot ce prinde, ce vezi la coada lui Fagabou?
0
0
ultima strigare..., psd cta numai au conducatori ..ii conduc galatiul si buc.. ei sunt ghiocei..
3
0
Bola ce naiba e bai hahalerelor??? Director la ITM al guvernului Dancila!!! Primeste ordine de la o analfabeta stimabilul domn Bola!!!
0
0
Si combinatorul de Crusoveanu sau dragutul lui socru ce are afaceri cu PSD? De astea de ce nu vorbiti jigodiilor????
5
0
Toata lumea stie ca la Constanta PSD se pupa cu PNL. Pe bani, pe interese.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108