REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

PSD Constanța face zid în jurul Vioricăi Dăncilă și al lui Dragnea!

PSD Constanța face zid în jurul Vioricăi Dăncilă și al lui Dragnea!

Replica API 18 mai 2018 | 00:34 239

Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat reacționează ferm și cu indignare față de presupusele acuzații de „înaltă trădare” aduse la adresa primului ministru al României, Viorica Dăncilă.

"Plângerea penală formulată de președintele PNL Ludovic Orban este în schimb un abuz grav, o încercare penibilă și jalnică de destabilizare a statului de drept, în sensul formulării unui denunț aberant, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni imaginare. Doamna Viorica Dăncilă este prim ministru în funcție al României și are deplin discernământ în exercitarea funcției publice în care a fost învestită. Nimic din actele sale administrative nu reflectă acuzațiile de „uzurpare a funcției publice (?!), divulgare de informații și prezentarea cu rea-credință de date inexacte președintelui României, în scopul ascunderii săvârșirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului”. Demersul președintelui PNL dovedește încă o dată că tentaculele „statului paralel” sunt puternic ramificate, inclusiv în rândurile unei părți a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României. Plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări și proceduri de mutare a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, și nu o decizie guvernamentală care să intre în contradicție cu legile țării. Din păcate, constatăm că în România ultimilor ani devine o practică dărâmarea puterii politice legitim alese, prin metode ce țin de statul polițienesc și nu de statul de drept, invocat atât de des de contestatarii democrației", se arată în comunicatul PSD Constanţa.

"Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat își exprimă sprijinul ferm, total și necondiționat față de Guvernul Viorica Dăncilă", se încheie documentul semnat PSD Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era de asteptat .
0
0
la tranta dragi limbai ai oligofrenului adolf
1
0
Cand vad analfabeta asta tampita si zidul format din cei trei puscariasi dragnea-neacsu -stanescu defiland pe culoarele Parlamentului zici ca sunt imagini de la Poarta Alba
1
1
Foarte bine fac psdistii ctei
1
2
CURVELE TOT CURVE RAMAN.
1
2
duceti-va cu totii dupa analfabeta asta a voastra ca santeti cu totii niste corupti ...nu veti mai castiga nimic dupa plecarea proastei de la guvern...HOTILOR SI INCOMPETENTILOR tradatori de neam ce sunteti
3
1
asa camarila proasta ca in acest moment la pesedeu nu a mai existat in romanica,partea si mai prosta este ca sunt la conducere
4
1
A mai fost unu Brailoiu primar la Eforie si n-a sfarsit prea bine. Dumnezeu e sus si vede, fratioare!
4
1
PSD e pe copca
4
1
Noi sustinem neconditionat cel mai prost prim ministru, cel mai dezastruos exemplu de promovare in functie. Noi sustinem fara sa gandim pe Liviu Dragnea, omul care a izolat Romania prin coruptie. Noi suntem continuatorii lui Ceausescu si Iliescu. Slava noua!
8
0
Mama voastra de trogloditi mizerabili , toxici si jegosi ! Niciunul dintre voi nu are discernamant . Banditi paraditi ! La puscarie , mars !
8
1
Cam mic zidul..cade la prima rafala de vant
12
1
Asa facusera zid si in jurul aluia din Bacau, Sechelariu, al lui C. Nicolescu,Arges, A Nastase. Fratia borfasilor. Platesc, mituiesc prostimea si judecatorii. Constanta se scufunda pe masura indolentei celor ce li s-a dat spaga si pomana.
14
1
Brailoiu tit liviu presedinte psd si priar la Eforie
2
6
Daca nici acum nu ies in strada PSD-istii isi merita toate cele
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212