REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD Constanța și-a cerut scuze pentru declarațiile Sabrinei Maria Nedelcu

PSD Constanța și-a cerut scuze pentru declarațiile Sabrinei Maria Nedelcu

Replica API 3 februarie 2017 | 00:57 637

PSD Constanța a remis un comunicat de presă prin care își cer scuze pentru declarațiile date e consilierul județean Sabrina Maria Nedelcu.

„În urma declarațiilor publice ale doamnei consilier județean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanța se delimitează ferm de afirmațiile jignitoare la adresa cetățenilor Constanței care și-au exercitat în mod pașnic un drept constituțional.

BPJ al PSD Constanța se va reuni în cel mai scurt timp și va decide ce măsuri se impun cu privire la această situație.

Ne cerem scuze pentru declarațiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat puteti ,sa injurati aci o femeie ,asta e valoarea voastra ,eu nici macar nu stiu cine e femeia asta dar vad ce imbecilitati scrieti pe aici si ce amenintari cu moartea adresati in spatiul public. O SFATUIESC PE FATA ASTA SA ADUNE TOATE COMENTARIILE SI SA LE PREDEA LA PARCHET. EXISTA O MULTITUDINE DE CONDAMNARI PRIVATIVE DE LEBERTATE PENTRU AMENINTARI DE GENUL ASTA IN SPATIUL PUBLIC. ESTE FOARTE USOR SA I GASESTI ,PARCHETUL POATE FACE ASTA SI AI CA EXEMPLU O CONDAMNARE DE 3 ANI CU EXECUTARE PENTRU ACEEASI CAUZA DE AMENINTARI DICTATA DE TRIBUNALUL BUCURESTI
3
0
Eu m-am culcat cu Brailoiu din dragoste nu pentru bani sau functie. Bine imi place si banana de mica de cand o luam la gaoc in Navodari. Ce sa-i faci asa sunt eu blonda.
4
0
te a facut mata din kkt de caine
1
0
Asta-i doamna !? Asta reprezinta PSD-ul in CJ C-ta, parasuta asta, cine a promovat-o, cine a lansat-o si de ce ??!! Rusine acestui partid de jagardele ! Au dreptate tinerii din strada, corporatistii NOSTRI, care muncesc din greu si cotizeaza statului sume foarte mari, asigurand salariul acestei parasute. Rusine celor ce promoveaza asemenea pitipoance, in asa mari functii !!
2
0
Asa cum stiam! Oameni de carpa, oameni de nimic! Asta este PSD Constanta, membri needucati, care-si permit sa-si umileasca votantii! V-ati vazut sacii in caruta si nu mai dati nici 2 lei pe noi? Aroganta asta i-a scos pe oameni in strada, ma tem ca veti veni cat de curand din nou la votul nostru! De data asta vom stii cum sa stampilam foaia de vot! Va garantez ca NU pe PSD! Mai asteptati cateva zile, nu multe, poate chiar 2-3! Jeguri de oameni!
3
0
Are foarte mare dreptate in ce a spus! Si foarte mult curaj! Bravo Sabrina! Cine trebuie dat afara e Stroe nu tu! De idiotii astia care scriu aici sa nu ti faci griji pentru ca nu sunt votanti Psd!! Am un mesaj si pentru postaci ! Sa va fut in gura de retarzi nenorociti si labagii sinistri care sunteti smecheri numai aici pe net. Sa ma cac pe fetele voastre de javre ordinare basistilor nenorociti Sa ne sugeti pula la tot Psd-ul inclusiv curvele voastre de mamici care v au crescut cu sperma inghitita de la smecherii din PSD
1
3
sabina reprezinta viitorul de aur al PSD
1
5
Vagaboanda,betiva ordinara ,drogata notorie
7
0
Bei , PSD Constanta , voi spuneti ,,doamna'' la toate parasutele , sau numai la parasutele voastre ? Adica , le-au regulat toti bagabontii si bosorogii si au devenit ,,doamne'' ?
8
1
gura pacatosului adevar graieste... Blonda asta cu un neuron, este oglinda PSD : oprtunista , saraca cu duhul, tupeista, nu a muncit dar are o matusa Tamara care i-a lasat un sac de bani etc... Astea sunt valorile promovate, dupa cum presteaza la shlitz
9
0
poate a fumat ce nu trebuie,penibila dracu!!!ea ce produce pe acolo,in afara de multa muie???
9
0
afara cu putoarea asta de la PSD.de asta am votat cu psd sa fiu luat la misto si jicnit de o curva penala.daca nu luati masuri si nu dispare centurista asta nu mai votez cu asemenea scursuri
8
0
dati-o afara pe putoare!
12
0
Asta se mai consulta politic si cu M.Chiriac, prin hoteluri mai retrase. Brailoiu stie?
9
1
Tu roaga te sa nu vina ANAF ul sa te controleze daca ai folosit vreodata casa de marcat la Agentia de turism ca sa platesti si tu vreun leu taxe la stat, sa vezi ce puli o sa sugi atunci, PUTOARE PARVENITA si TUPEISTA !!
9
0
Dar cine este? Ce rezultate profesionale are si ce competente? Este prima data cand aud de ea, cu scuzele de rigoare!
13
1
zburati o pe gaina asta de la cj constanta;RUSINE
12
1
Probabil a tras-o curentul sub biroul lui Brailoiu, iertati-o.
14
2
Alooooooo! Domnule primar Fagadau mai iesiti drakului si in mijlocul urbei. Urbe inseamna in mijlocul populatiei si nu in mijlocul prietenilor la Mio Cafe,Hausbrandt Trocadero cu Babu vicele ca o poseta sau catel. In felul cum va manifestati fata de populatie nu mai pupati alt mandat !
13
1
Pe asta nu o freaca Brailoiu ?
12
2
sa si ceara domnul brailoiu scuze public aloooooo decebal rasauteanu babu ...alooooo mai traiti ?
12
2
din pacate aveti foarte multe persoane de genul domnisoarei, dar nu vreti sa vedeti sau va plac astfel de oameni
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108