REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD Constanţa şi-a lansat candidaţii la primării. Felix Stroe: „Va fi o campanie decentă”

PSD Constanţa şi-a lansat candidaţii la primării. Felix Stroe: „Va fi o campanie decentă”

Replica API 23 aprilie 2016 | 01:34 757

Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa şi-a lansat, vineri, 22 aprilie a.c., candidaţii care s-au înscris în cursa pentru alegerile locale din 5 iunie. Felix Stroe, preşedintele PSD, a făcut, mai întâi, cunoscută lista cu candidaţii la primăriile din judeţ, după care a dat citire numelor care vor candida la primăriile de municipiu. Ambele liste au fost aprobate şi votate în unanimitate de membrii PSD prezenţi în sală. „Am desemnat candidaţi puternici, care se vor zbate cu demnitate, mândrie, onoare şi succes pentru PSD!”, a spus Felix Stroe.

„Am avut activităţi intense, am avut destulă treabă în teritoriu, ne-am întâlnit cu cetăţenii. Vă rog, dragi colegi, să nu ridicăm piciorul de pe pedala de acceleraţie, zi şi noapte să fim prezenţi în slujba cetăţenilor. E o campanie cu totul altfel, o campanie cu care se va câştiga mergând din casă în casă. De aceea, aceasta trebuie să ne fie orientarea. Cu convingerea că am desemnat candidaţi puternici, care se vor zbate cu demnitate, mândrie, onoare şi succes pentru PSD, să le urăm tutoror succes!“, a spus Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, după lansarea candidaţilor. „Am convocat conferinţa judeţeană a PSD Constanţa pentru a nominaliza şi supune aprobării candidaturile la primăriile din judeţul Constanţa. A fost o activitate de selecţie a acestor candidaţi laborioasă, nu s-a făcut în pripă, ci temeinică, fiecare în parte. Aceste candidaturi au fost aprobate în Biroul Permanent Judeţean, şi azi le-am adus la cunoştinţă. Mai avem un pas: candidaturile celor trei candidaţi pentru municipii trebuie validate şi de Comitetul Executiv Naţional al PSD“, a mai precizat Stroe. „Când am anunţat o altfel de campanie, m-am gândit nu numai la partea tehnică de desfăşurare a campaniei. Va fi o campanie fără afişaje bombastice, fără mită electorală. Va fi o campanie decentă, cetăţenii vor fi respectaţi şi nu agresaţi prin atitudini care nu-şi au rostul. Îmi doresc o campanie care să nu ne ducă în situaţia ne a ne înjura şi denigra adversarii. Cel puţin la PSD aşa va fi. Noi nu vom face acest lucru, ne vom duce cu proiectele noastre în faţa cetăţenilor“, a continuat preşedintele PSD Constanţa. „Noi vom face o campanie curată şi vom fi mai apropiaţi de oameni, pentru că aşa este normal. Din partea oamenilor politici mă aştept să fie ceea ce a fost şi până acum, o campanie extrem de murdară care se va intensifica pe parcurs. Noi nu vom răspunde la acest lucru pentru că nu ne caracterizează, iar epoca aceasta a aruncatului cu mizerie ţine de începutul anilor ‘90. Nişte oameni care nu au nimic de spus încearcă să îi coboare pe ceilalţi, astfel încât să pară că sunt mai sus. Pe noi nu ne caracterizează acest lucru şi de aceea vom face o campanie pozitivă, oamenii să ştie că în numele nostru nu vorbeşte nimeni altcineva” a declarat, la rândul său, primarul interimar al municipiului Constanţa şi candidatul PSD pentru Primăria Constanţa, Decebal Făgădău.

Iată candidații la primăriile de municipiu

Comitetul Executiv al Organizației Județene PSD Constanța a desemnat candidații pentru funcția de primar, pentru alegerile locale din 5 Iunie 2016, în următoarele municipii:Decebal Făgădău-la municipiul Constanța, Bogdan Maganu, la municipiul Mangalia și Luminița Vlădescu la municipiul Medgidia.

Vezi candidații la primăriile din județul Constanța

Candidații PSD la primăriile din județul Constanța sunt: Paul Coliș-Băneasa, Ștefan Pleșa-Cernavodă, Ovidiu Brăiloiu-Eforie, Tudor Nădrag-Hârșova, Valentin Saghiu-Murfatlar, Florin Chelaru-Năvodari, Dumitru Țopai-Negru Vodă, Dumitru Bocai-Ovidiu, Florea Constantin-Techirghiol, Ionela Gheorghe-23 August, Anton Burcea-Adamclisi, Cristian Cîrjaliu-Agigea, Viorel Tușa-Albești, George Topalu-Aliman, Constantin Radu-Amzacea, Titu Neague-Bărăgan, Marius Dajiu-Castelu, Ștefan Chelaru-Cerchezu, Gheorghe Manta-Chirnogeni, Tudorel Gurgu-Ciobanu, Traian Dragomir-Ciocârlia, Cristian Telehoi-Cobadin, Stere Palas-Cogealac, Ion Șchiopu-Comana, Stelică Murariu-Corbu, Horia Constantinescu-Costinești, Gheorghe Frigioi-Crucea, Mariana Gâju-Cumpăna, Ion Mihai-Cuza Vodă, Marian Dan-Deleni, Visel Iusein-Dobromir, Stelian Clinciu-Dumbrăveni, Gheorghe Popescu-Fântânele, Constantin Cimpoiașu-Gârliciu, Adrian Vartolomei-Ghindărești, Gabriela Iacobici-Grădina, Gigel Sava-Horia, Cristea Gâscan-Independența, Marcela Rădulescu-Ion Corvin, Enache Perifan-Istria, Daniel Georgescu-Limanu, Florin Crăciun-Lipnița, Dumitru Chiru-Lumina, Florentin Garea-Mereni, Dorin Solomon-Mihai Viteazu, George Ionașcu-Mircea Vodă, Dumitru Timofte-Nicolae Bălcescu, Ștefania Cealara-Oltina, Nicolae Dragomir-Ostrov, Vasile Neicu-Pantelimon, Lili Pîslaru-Pecineaga, Alina Meca-Poarta Albă, Maria Mitu-Rasova, Ion Beiu-Saligny, Aurelian Purice-Saraiu, Dumitru Gaidargiu-Săcele, Marian Iordache-Seimeni, Mihai Soare-Siliștea, Maria Ștefan-Târgușor, Ion Jipa-Topalu, Stelian Gheorgeh-Topraisar, Lucian Chitic-Tortomanu, Taner Reșit-Tuzla, Dragoș Dumitrache-Valu lui Traian, Eugen Berbec-Vulturu.

Mirela Sorina PASCAL, Mihaela Ungureanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920