REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

PSD-iștii îmbină POLITICA cu HAMSIILE și BEREA de pe LITORAL!

PSD-iștii îmbină POLITICA cu HAMSIILE și BEREA de pe LITORAL!

Replica API 31 august 2021 | 23:35 1588

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, se află pe litoral încă de la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu mai mulți reprezentanți ai partidului. După o hamsie în Vama Veche, alături de liderii PSD ai județului Constanța, Ciolacu a susținut o conferință de presă în cursul zilei de luni, 30 august a.c., în cadrul Hotelului Doina din Neptun. Nici de această dată, liderul PSD nu a ratat ocazia de a-i ataca pe premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, pe care i-a numit catastrofe.

Grindeanu, Ciolacu

Consiliul Politic Național al PSD și Reuniunea Grupurilor Parlamentare i-a reunit pe social-democrați la Hotelul Doina din Neptun. Aceștia se află prezenți pe litoral încă de la sfârșitul săptămânii trecute. Pe lângă interminabilele ședințe, aceștia au găsit și o portiță să petreacă câteva ore și în Vama Veche, unde au savurat o hamsie și o halbă de bere rece. După ședințele avut în cursul zilei de luni, 30 august a.c., liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut o conferință de presă, conferință în care, nici de această dată, nu a uitat să aducă acuzații la adresa PNL-ului, Ludovic Orban și premierului Florin Cîțu, numindu-i pe cei din urmă, catastrofe. În cadrul evenimentului din Neptun au fost prezenți și parlamentarii Felix Stroe și Lucian Lungoci, dar și Marilena Dragnea și George Vișan.

Ciolacu: ,,Cîțu, premier penal și țepar dovedit!”

Liderul social democraților este de părere că premierul Florin Cîțu trebuia să-și fi dat demisia din fruntea Guvernului de mai bine de o săptămână. Motivul fiind legat de explozia prețurilor, gestionarea dezastruoasă a campaniei de vaccinare, dar și pentru faptul că premierul este un penal și țepar.

,,Domnul prim-ministru Cîțu ar fi trebuit să fie plecat de cel puțin o săptămână din fruntea Guvernului. Ori prin demisie ori să i se ceară demisia, dacă nu ai responsabilitatea să-ți dai demisia, de către cel care l-a susținut, Klaus Iohannis. Motivul: explozia prețurilor, gestionarea dezastruoasă a campaniei de vaccinare și pentru că avem un prim-ministru penal și țepar dovedit. S-a ajuns mult prea departe, a înghețat veniturile, salariile, pensiile și avem cea mai mare explozie de prețuri din ultimii 30 de ani, fără sa vină cu nicio soluție. Astfel, am decis că vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care cele 234 voturi necesare să treacă această moțiune. Partea de opoziție a Parlamentului are 204 voturi, în acest moment. Românii să iasă în stradă și să ceară demisia acestui Guvern. Nu există altă cale", a declarat Ciolacu.

Întrebat pe cine ar prefera la conducerea Partidului Național Liberal, Florin Cîțu sau Ludovic Orban, Ciolacu a afirmat: "Niciunul. Amândoi sunt o catastrofă". Dar l-aș susține pe Drulă la conducerea USR, a spus Ciolacu, ușor ironic.

Amendamente propuse de liderul PSD

De asemenea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a prezentat o serie de amendamente cu care PSD va veni în Parlament, de la 1 septembrie, amendamente ce vizează reducerea TVA-ului, ajutor la încălzire, scăderea prețului la energie, acordarea salariului minim în funcție de vechime, calificare, susținerea firmelor românești. Tot în această sesiune va cere introducerea pe ordinea de zi proiectul de lege fără penali în funcțiile publice. "Astfel, el ministru penal să organizeze referendumul pentru că românii să se exprime dacă vor penali în funcție publică", a mai spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu și Grindeanu, prezenți în Vamă pentru o hamsie

Vă reamintim că, mai mulți lideri social-democrați, în frunte cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu, etc s-au înfruptat cu hamsie și bere la halbă. Pe la un restaurant din stațiune, la o masă cot la cot cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu i-a transmis un mesaj premierului Florin Cîțu: „Don’t drink and drive!”

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana nu scapati de Stroe, PSD e zero la Constanta
2
0
Hotilooorrr
2
0
i-ai vazut tu beti jivina?
3
2
atentie la buzunare!
3
1
schimbati conducerea psd din cta
7
0
trebuia sa-i laude pt."faptele lor marete"?
4
1
S au imbatat ca porcii si se balanganeau pe strazi pe acolo. Ca ultimii oameni. Astia vor iar la guvernare? Niste analfabeti. Ciolacu abia vorbeste. Vai de mama lor.
7
2
mda toti imbracati in chelneri la o bodega din ilfov. Asta e valoarea...
8
2
Haideti ma PSDistilor voi chiar vorbiti serios,asta este alternativa la guvernare:M.Ciolacu,M.Tudose si S.Grindeanu!!!?.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468