rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 21 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PSD-istul Drăguţ ENCICĂ, şeful Poliţiei Locale, în loc să plece de mână cu FĂGĂDĂU, îl aşteaptă pe Vergil CHIŢAC să-şi ofere serviciile!

Mai sunt câteva zile până când noul primar al Constanței, Vergil Chițac, își va intra în drepturi. Până atunci, directorii aparatului de specialitate al primarului stau ca pe ace cu gândul că vor fi ”executați” de noul edil. De altfel, Chițac a anunțat recent că vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Unul dintre aceștia ar putea fi și Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, și omul de bază al fostei administrații PSD. Poliția lui Făgădău abundă de nereguli și abuzuri reclamate de cetățenii Constanței împotriva acestei instituții, fiind semnalate cazuri în care instituția „a închis ochii” la infracțiunea constatată flagrant, efectuând controale la comandă în detrimentul adversarilor politici.

Decebal Făgădău şi Drăguţ Encică

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, oamenii lui Făgădău au început, rând pe rând, să-și caute locuri călduţe şi să-şi piardă urma prin alte servicii din cadrul Primăriei Constanţa. Nu vorbim despre directori, căci mulți țin cu dinții de scaune, ci despre funcționari mai mici, aduși de edil în administrația locală în 2016, când a câștigat mandatul. Șefii de departamente, în schimb, încearcă să plece capul și să se plieze nevoilor și viziunii noii administrații, în speranța că vor scăpa de ”executare” și-și vor păstra funcțiile. Alții, sunt pe picior de plecare. Am încercat să aflăm chiar de la aceștia ce gânduri îi încearcă, dacă se gândesc să-și dea demisia ori dacă se așteaptă să fie demiși.

Își dă șeful Poliției Locale demisia?!

Ne-am îndreptat atenția spre Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, în trecut director adjunct la Disciplina în Construcţii, care l-a săpat şi turnat pe Ionuţ Pripiş autorităţilor statului, la sugestia lui Făgădău, devenind omul de bază care executa toate comenzile politice ale acestuia şi ale fostei administraţii PSD, împotriva adversarilor politici. Controale comandate, hărţuirea agenţilor economici care nu îi cântau în strună lui Făgădău etc.

Nu de puține ori, poliția lui Făgădău a fost acuzată de nereguli și abuzuri reclamate de constănțeni, dar și de unii agenți economici, investitori, afaceriști, nu neapărat simpatizanți ai PSD, care susțineau că sunt ”agasați„ de controale comandate de mai marii șefi ai administrației locale.

Encică nu a vrut să ne spună dacă ia în calcul să-și dea demisia ori dacă se teme că va fi demis și ne-a trimis la purtătorul de cuvânt al primăriei.

Tot la purtătorii de cuvânt ne-au trimis și directorii de la Direcția Achiziții Publice, Mihaela Niță, sau reprezentanții Direcției Patrimoniu și Cadastru. La Direcția Financiară, Marcela Frigioiu nu a putut fi contactată, aflându-se în tot soiul de întâlniri. Alții spun că nu au motive de îngrijorare, întrucât și-au făcut treaba, cum este cazul Loredanei Gorpin, șefa Direcției Locale de Evidență Persoane.

Radu Vânturache

Despre Directia de Urbanism, ce să mai vorbim? Daca Constanţa arată cum arată, un rol negativ îl are şi arhitectul şef Radu Vânturache, dar şi chimista de la Urbanism, Cristina Stamat, specialista care îi făcea toate lucrurile murdare lui Mazăre şi bineînţeles, lui Făgădău.

Vom reveni!

Andreea POPA

miercuri, 14 octombrie 20209056
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
VINERI, 21 IANUARIE, interviu LIVE, începând cu ora 12.00, cu dr. Constantin DINA, şef al Direcţiei de Control şi Integritate din Ministerul Sănătăţii
GANDUL.RO
Unde a fost Adela înainte să se împuște în cap: 'Simțea durerea asta în tot corpul'
Comentarii

02Belengher(22 oct 08:29)
Pai trebuie sa fii tare prost ca sa o tii o scursura din asta in preajma ta, inseamna ca asa cum i-a binganit pe altii, te poate turna si pe tine. Dar ce sa zic, unii agreeaza astfel de sclavi, cred ca le vor fi loiali pupatorii si lingatorii de cururi
03Lucian(17 oct 08:36)
Sankarul ista, neam cu clanul oie din grivitei
00Manevre PUz aprobat pentru spa(14 oct 23:19)
La Abator a fost aprobat un PUZ cu pentru Sammarina Imobiliare care include in baza acestui complex imobiliar si terenul bazei sportive Triunghi teren al orasului Constanta. Inainte de alegeri tot proprietarul acestei firme imobiliare a pus la dispozitie primariei Constanta un sediu de al lor in zona 2 Cocosi, Palas un sediu de al lor cu titlu de gratuitate pentru fi folosit ca adapost pentru oamenii strazii. Si asa a facut domnul Fagadau cu dl Vanturache manevre in primaria Constanta...noi trecem ce vrei tu ca PUZ si mai dam si de la noi teren insa noi trebuie sa si primim ceva la schimb.
02Amirale(14 oct 22:18)
Scoate-i la tabla pe toti !
07Comentariu sters(14 oct 22:15)
Replica a sters comentariul in care am zis ca in urma cu aprox un an si jumate scriau numai de bine despre primarie fagabou le a dat si un teren piata tomis 3 pt ca il promovau dar acum chitac cu comanescu au marit miza uuuuu javrelor revin si cu alte adevaruri ce putin le stiti
011Margareta(14 oct 21:42)
pentru Lucian alias Serpicu, du-te-n pwla mea de boschetar cu encica al tau cu tot, cu care luai spagi in Mamaia. sugeti-o lui Fagabou pe alte plaiuri, labagiilor!
45Murphy(14 oct 21:12)
Lucian 15:11, nu trebuie sa-i dea nimeni spaga sefului politiei locale ca sa fie corupt sau o nulitate. Eu mi-am rupt piciorul intr-o groapa in august, in portul turistic Tomis, Replica a scris si a publicat si foto de la mine, dar nu le-a publicat si pe cele cu echipajul de politie locala, un barbat si o femeie politisti, care au refuzat sa faca proces verbal de cercetare la fata locului cu santul neacoperit pe justificarea ca pietonala este domeniul poblic al Primariei si ei nu pot constata un eveniment ca si accident pentru ca-i da afara din serviciu. A venit salvarea si UPU Sp m-au salvat.
26Famiglia....(14 oct 20:53)
...la DGAS este doliu national...cumetrele impreuna cu directorul lor incompetent au intrat in fibrilatii...cloaca de vipere ce trebuie sa dispara...
27Bai Vanturache(14 oct 20:07)
Cap de Pwla ce esti ... mars la puscarie pervers , corupt ce esti ... de bratara cu Fagabou si Arh Stedinberg ati terorizat investitorii ... javrelor ordinare !
010Ilie(14 oct 17:27)
De cand se rididica blocul din Abator, politia locala ridica masinile parcate langa bloc. Ani de zile nu au ridicat masinile, chiar daca este trece de pietoni langa bloc.
610Replica(14 oct 16:29)
este o publicatie care manipuleaza .Nu observati ca atunci cand promoveaza pe cineva -care a platit,desigur -blocheaza comentariile ? 0
010constanta veche(14 oct 15:46)
ti ai dracu de corciti auzi valoare morala ala un tigan fara educatie ...l ati asociat repede sa iasa bine va n gura de lepre fara sange n voi si fara principii sa zica de cazu pincio daca il tine
365Lucian(14 oct 15:11)
Encica este un om de valoare morala si profesionala. Sunteti niste nulitati astia care mancati cacat. Asta este cunoscut ca si Tudose ca fiind cei mai corecti oameni din corpul de control al primariei. Sa vina unul in concret sa spuna ca le a dat spaga. Sunteti niste ratati toti cei care latrati
013cetatean(14 oct 13:32)
sa plece si hotomanul de la RAEDPP sau deja e pnl-ist cu acte in regula?
115Stoian(14 oct 13:26)
Niste spagari cu aere de diva,batuti in cap si incapatanati in prostie,aroganti si razbunatori......sa dispara
311Fagadau(14 oct 12:21)
locul 3 ca primar in functie nu este RUSINOS este o CATASTROFA!
416Escu(14 oct 11:44)
Ia sa se informeze Chitac cati politisti sunt in orasul Constanta,cati jandarmi si cati locali caci tigari si marfa fara acte se gasesc peste tot in oras,,puterea intrelopilor a crescut,traficul de droguri la fel,deci orasul fara locali inseamna bani mai multi la primarie. Acum Chitac poate sa desfiinteze pol.locala sau se foloseasca de slugoi astia tot asa cum a facut si D Fagadau,iar directori astia nu o sa isi dea niciunul demisia caci astia sunt niste hoti,spagari si pupincuristi,ori daca nu este indepartat un parazit nu paraseste corpul gazda pana nu il mananca de tot.
215Un mikidon cipanez flocos(14 oct 11:41)
pentru bani se gudura la noul stapan.Port sa fie Chitat ca pastreze pe toti cipanezii flocosi in functiile deunde au jefuit orasul.Politia Locala trebuie desfiintata in intregul ei fiind o adunatura de cipanezi.Trebuie reformata cu romani. Vanturache direct la puscarie. Nu o sa-i vina sa creada cand o sa ajunga la Poarta Alba.
12Geo(14 oct 11:19)
Bravo, asa e normal.
19Lili(14 oct 11:01)
Bai dar de toata conducerea Raedpp care are pe mana toate cladirile si terenurile din Constanta nu ziceti nimic? Aia sunt toti numai prepusii lui felix mazare si fagadaw.
317Dragut Encica(14 oct 11:00)
Omul care a tinut calul lui Fagadau.Sa plece si el o data cu Fagadau dar si calul.
214seful politiei...locale...(14 oct 10:40)
parca are stele de general..niste jigodii toti....de ce sunteti beliti in cap???unde va este podoaba capilara??
223Fe-rea vine Chitac(14 oct 10:04)
nici nu va puteti inchipui ce jale si doliu mare este in primarie ! Pilele nu stiu ce sa faca, rudele la fel, cumetriile sunt disperate, numai coardele de sugatoare asteapta sa se schimba barca ca sa suga de la rosu acum la galben ! Nenorocire mare in primarie fratilor !!!
425Toti(14 oct 09:19)
Directorii si directorii adjuncti si sefii de servicii trebuie inlaturati din functii. Politia locala este cea care se sterge la fund cu sesizarile noastre ale cetatenilor. Trebuie reformata din temelii.
132Lelia(14 oct 09:06)
Bah, Encica Dragut! Du.te bah ! esti atat de prost incat trebuie sa.ti deseneze cineva ce sa faci! Luati.i bah un ceaun sa aiba de lucru in viitoarea meserie
617Lorigorpin(14 oct 08:56)
O aroganta proasta pusa pe functie ca barbasu e la protv. Gavrila ii face toata treaba pt ca ea e praf sarmana..urata si proasta
221Stromeleag(14 oct 08:43)
Ce chip de prezervativ are asta, pfffff....ma tavalesc de ras
121Gore(14 oct 08:40)
Cu uniforma lui, parca e portarul de la Cazino
210bobe(14 oct 08:11)
regele a murit . traiasca regele
229Spaga(14 oct 07:53)
Vanturache, Merla,Encica dati va demisia ........
028Serbi(14 oct 07:43)
Hai Enci pleaca odata ca mi-am aranjat sa intru eu la comanda..
423Bond(14 oct 07:43)
Replica intrebati i si pe Popescu Mihaela si Eugen Caruntu Directorii de La Administrativ si Evenimente , oamenii lui Fagadau si Babu ! Prima este cea care a intermediat toate spagile la Neversea si licente de taxi iar al doilea intervenea pe filiera Narcis secretara si obtinea Autorizatii de Construire celor care cotizau ! Caruntu si a angajat socrul la Stadionul Farul pe care el ca Director il Avea in administrare !! Ce concurs a dat pe post socrul lui Caruntu dl Valentin pensionar din politie ? examen pe post trucat !!!trafic de influenta DNA!
237Alex(14 oct 07:23)
Encica Spaguta un sifon si un lingai. Asta si-a vandut toti prietenii pentru a primi o functie
232Corect(14 oct 06:54)
O panarama de om, un jeg ordinar !!
236Bai nu mai spuneti politist!(14 oct 06:24)
Cand o sa faca bulngiul asta nefericit armata si o sa merite sa stea acolo, vor mai trece probabil 30 ani! Mars afara, javra ordinara!
329Torres(14 oct 06:10)
Fatalau si babuinu sunt doua specimene rare de imbecili. Doua maimute. Muie psd cu fatalau si babulau.
142Marian(14 oct 03:58)
Encica este de culoare clanul oaie
243Dr. Justice(14 oct 03:42)
Nu-l cunosc insa dupa figura si tinuta pare un slugoi analfabet lipsit de creier.
1225In locul lor(14 oct 03:29)
Vor veni alti tigani sifonari cu Bacalaureatul luat in fals la 30 ani dar cu carnete de partid pnl sau si mai grav plusr. Pentru cetateni va fi la fel. De vina va fi psd si greaua mostenire.
444Politia Locala sclavi CAMBELA!(14 oct 02:36)
Politia Locala Primaria Constanta de doi ani este aservita S.C. CAMBELA cu patronul BELA NACI , la ordinul lui Encica asta si a viceprimarului Babu. Cei de la CAMBELA care construiesc blocul de pe spatiul verde ,controversat de cetateni , pe SOSEAUA MANGALIEI NR 59. Tot timpul politistii locali din zona au inchis ochii la zecile de basculante si betoniere care stationau sau taiau marcajul , plus ca trotuarul in dreptul trecerii pt pietoni este spart pe 10 metri iar politistul local Barbatu de la Disciplina in Constructii nu a luat nici o masura legala la zecile de sesizari, pitite !
343Primaria slugilor(14 oct 00:45)
A ajuns Primaria Constanta raiul tuturor corijentilor si repetentilor. Ajung acolo fiind slugile altora, carpe cu care se sterge pe jos pentru un salariu. De-aia a iesit toata lumea la vot sa dea afara jumate din primaria analfabetilor
431gogu(14 oct 00:44)
Acestui 'fanfaron' i-ar trebui imputate toate ororile facute in urbanismul Constantei. El oricum va pierde postul de arhitect al urbei noastre, pentru ca nu s-a remarcat cu nimic bun in materie de urbanism.
130Aduc pnlisti(14 oct 00:33)
Oameni cu bacul falsificat
336ion(14 oct 00:15)
ar fi bine sa plece. E paralel cu meseria. Are limba lunga
mai mult...Replica
21 ian 01:11ReplicaA dat DOMNU’! PRIMĂRIA CONSTANȚA SCAPĂ de ANI MERLĂ!

Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene din cadrul Primăriei Constanța este condusă de Ani Merlă, un personaj mega...496

21 ian 00:43ReplicaSediul SCIM-ului, firma familiei MOISOIU, scos la LICITAȚIE din cauza DATORIILOR287
21 ian 23:26ReplicaCENTRALA Nucleară UMFLĂ contul unui MILIONAR din CERNAVODĂ!408
21 ian 00:35Replica"Tu ești în videoclip?", CAPCANA care te poate LĂSA fără CONT de FACEBOOK!

Atacurile cu link-uri malițioase au revenit pe rețelele de socializare, în special Facebook, prin intermediu...187

21 ian 00:33ReplicaN-a ȘTIUT să trimită SMS pentru PARCARE şi Poliţia Locală l-a AMENDAT!241
21 ian 00:30Replica12.000 de EURO, un loc de PARCARE în TOMIS PLUS!219
21 ian 23:00ReplicaSe JUDECĂ apelul în DOSARUL lui Gheorghe ARNĂUTU cu ANAF!

Arnăutu Gheorghe, Șeful Serviciului de Aprovizionare, Achiziții, Tehnic la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase...145

21 ian 00:28ReplicaCasa STĂNESCU din Piaţa Ovidiu intră în renovare! VIDEO157
21 ian 00:26ReplicaGELOS pe FOSTA CONCUBINĂ, i-a DISTRUS MAȘINA cu TOPORIȘCA374
21 ian 00:22ReplicaTot mai mulţi TINERI apelează la fertilizarea in VITRO!

Stresul , fumatul şi alimentaţia reprezintă doar o parte din factorii de risc ce duc la infertilitate, problema cu...183

21 ian 00:06ReplicaTeodor Niță și Octavian Berceanu, în prima linie a bătăliei cu mafia deșeurilor! VIDEO315
21 ian 00:17ReplicaBĂRBAȚII care FĂCEAU LINIUȚE pe A4 au rămas FĂRĂ permis de CONDUCERE!1144
Vremea
2.4°2.4° - 4.5° vineri, 21 ianuarie 2022
ConstanțaUmiditate: 58%
Vânt: 6.63 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/494628487314
5/401091916407
joker30152352910
Horoscop
mai mult...SPSportRT
21 ian 23:48SportFotbal: Chelsea nu se poate baza pe jucătorii nevaccinați în deplasarea de la Lille

Echipele de fotbal trebuie să respecte "în principiu" regulile sanitare din fiecare ţară, a reamintit joi UEFA,...111

21 ian 23:48SportCSM Constanța își propune să devină un club recunoscut la nivel național și internațional

Primăria Municipiului Constanța a organizat o primă întâlnire de lucru în care oameni de sport din Constanța au...170

21 ian 23:49SportSimona Halep, după ce și-a spulberat adversara: 'Cred că am fost aproape de cel mai bun tenis al meu'

Simona Halep a declarat, joi, după ce a învins-o categoric, cu scorul de 6-2, 6-0, pe Beatriz Haddad Maia, la...239

21 ian 00:00SportTenis: Emma Răducanu, eliminată în turul al doilea la Australian Open

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, numărul 18 mondial, s-a oprit în turul al doilea al turneului...54

Local
21 ian 23:59LocalRAZII ale polițiștilor în JUDEȚ. AMENZI pe bandă rulantă

Polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu, împreună cu polițiști ai Serviciului Acțiuni...213

21 ian 23:51LocalBărbat ARESTAT preventiv pentru FURT, conducere fără PERMIS și sub influența ALCOOLULUI

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au fost solicitați, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei...202

21 ian 23:51LocalTÂNĂR cercetat pentru PROXENETISM: Și-a convins prietena MINORĂ să se prostitueze

608

21 ian 23:50LocalCOVID-19: Încă 2 DECESE, la Constanţa

Până joi, 20 ianuarie a.c., 59.428 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la nivel...317

21 ian 23:51LocalUn bărbat FĂRĂ PERMIS de conducere, PRINS de polițiști la volan, în localitatea Sinoe

Polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat, la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 07.50, un...236

21 ian 23:51LocalMINOR cercetat pentru FURT, după ce a sustras un FLEX, dintr-o societate comercială

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, polițiști din cadrul...263

21 ian 23:52LocalTânăr ARESTAT după ce a fost PRINS la volan beat MANGĂ și cu permisul SUSPENDAT

Urmare a depistării din data de 18 ianuarie a.c., a unui bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A,...298

21 ian 23:52LocalMANDATE de EXECUTARE a pedepsei, puse în aplicare de POLIȚIȘTI

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat, la data de 19 ianuarie a.c., un bărbat, de 46 de ani,...366

21 ian 22:17LocalMarea SCHIMBARE la FAȚĂ a PIEȚEI TOMIS III. VIDEO

89

Politică
21 ian 20:46PoliticăNicușor Dan: Procurorii DNA au făcut percheziții în biroul meu, în Primăria Capitalei

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că procurorii DNA au făcut percheziții în Primăria Capitalei și au...371

21 ian 20:44PoliticăNicușor Dan: 'Nu poți să paralizezi un oraș pentru a cere demiterea directorului STB'

Primarul Capitalei Nicușor Dan a declarat joi, întrebat ce se poate face pentru a opri greva STB, că „nu poți să...200

21 ian 20:44PoliticăNicușor Dan acuză PSD pentru greva de la STB

176

21 ian 20:43PoliticăPapahagi: S-a pus în mișcare planul prin care un pesedist va deveni Președintele României

În turul 2 al alegerilor prezidențiale din anul 2000, adversarii lui Ion Iliescu l-au votat pe acesta doar pentru a nu...878

21 ian 20:42PoliticăRareș Bogdan cere decapitarea ANRE: 'Zoltan Nagy a fost de o impertinență rară'

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat miercuri la Digi24 că la ședința coaliției pe tema facturilor...462

21 ian 21:27PoliticăRareș Bogdan, despre certificatul verde la locul de muncă: „Ar fi trebuit să cerem înlocuirea lui Rafila“

486

Interviuri
5 ian 00:16InterviuriCOȘA: Voi COLABORA foarte BINE cu Marilena DRAGNEA! VIDEO

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, s-a aflat în studioul REPLICA, marți, 4 ianuarie a.c., pentru a discuta...3512

21 dec 00:06InterviuriIulian SOCEANU: Până în primăvară GAZELE vor fi puse în FUNCȚIUNE! Video

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, s-a aflat în studioul Replica, luni, 20 decembrie, pentru discuta...5171

21 dec 00:06InterviuriCÎRJALIU, despre CIOBANU: Tu ești un MINCINOS și un zero BARAT! Video

4108

14 dec 00:25InterviuriSTELIAN Ion: PREDOIU e LEGAT de mâini și de picioare, direcționat unde vor alți POLITICIENI! Video (I)

Stelian Ion, fostul ministru constănțean al Justiției, a acordat un interviu cotidianului Replica, în care a vorbit...3480

11 dec 00:30InterviuriCHIȚAC: Nu pot să îmi imaginez PUZ-ul Peninsulei fără PORTUL TOMIS! VIDEO

Primarul Constanței, Vergil CHIȚAC, a ținut vineri, 10 decembrie, audiențe direct din studioul Replica. Edilul a...8492

10 dec 00:32InterviuriÎNGRIJIREA persoanelor VÂRSTNICE la DOMICILIU prinde contur! Video

4584

Monden
21 ian 00:00MondenSalma Hayek, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei. Vedete care au început anul la plajă

Nu le pasă de frig! Vedetele au început anul în costum de baie în zone calde. Salma Hayek, Kim Kardashian, Eiza...53

21 ian 00:00MondenA murit André Leon Talley, una dintre figurile emblematice ale revistei Vogue

Influentul jurnalist de modă André Leon Talley, primul afro-american care a ocupat funcţia de director de creaţie la...49

21 ian 00:00MondenCeremonia de decernare a Premiilor Grammy va avea loc pe 3 aprilie la Las Vegas

50

21 ian 01:55MondenAndrei Păunescu, în război cu Vasile Şeicaru. Îl acuză că a furat o piesă a lui Adrian Păunescu

Andrei Păunescu îl acuză pe Vasile Şeicaru că ar fi declarat că o piesă a lui Adrian Păunescu este al lui. Este...59

21 ian 00:00MondenHeidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru o sumă colosală

Dezvăluire şocantă! Manechinul de top Heidi Klum a dezvăluit recent că şi-a asigurat picioarele cu peste 2...53

21 ian 00:00MondenKanye West lansează o nouă modă pentru măştile de protecţie

Kanye West a dus la extrem noţiunea de mască de protecţie. Artistul american de 44 de ani a apărut în public cu...48

21 ian 01:30MondenActorul John Malkovich, refuzat de un hotel de lux din Veneția, din cauza certificatului verde

Actorul John Malkovich a fost refuzat de un hotel de lux din Veneţia, unde rezervase un apartament, din cauza...279

21 ian 01:19MondenUn cunoscut ACTOR a MURIT, la 37 de ani, în urma unui ACCIDENT la SCHI

Actorul Gaspard Ulliel a murit la vârsta de 37 de ani, miercuri, în urma unui accident la schi care a avut loc marţi....990

21 ian 01:23MondenNetflix va lansa anul acesta 25 de programe sud-coreene

262

Mapamond
21 ian 01:14MapamondSecretarul general al ONU i-a propus Angelei Merkel o funcție importantă

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, i-a oferit fostului cancelar federal al Germaniei, Angela Merkel, un rol de...233

21 ian 01:14MapamondRusul care a scuipat pe portretul lui Putin a câștigat la CEDO

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a stabilit că Rusia se face vinovată de încălcarea libertăţii de...220

21 ian 01:11MapamondPolonia schimbă legea pentru ca divorțul să fie aproape imposibil, mai ales în familiile cu copii

286

Sănătate
21 ian 01:15SănătateOficial al OMS: în 2022 putem pune capăt urgenței de sănătate publică Covid-19

Covid-19 nu va fi niciodată eradicată, dar societatea are şansa să pună capăt urgenţei de sănătate publică în...336

21 ian 01:15SănătateAlexandru Rafila face CLARIFICĂRI TĂIOASE: Omicron NU face ravagii printre copii

Alexandru Rafila dezminte relatările privind numărul mare de copii bolnavi de COVID: „am văzut în spațiul public...376

21 ian 01:15SănătateDecesul cauzat de Omicron unui pacient din România NU SE CONFIRMĂ

347

21 ian 00:00SănătateRafila: Mortalitatea generată de COVID-19, de 8 - 10 ori mai mică decât în octombrie 2021

Mortalitatea generată de COVID-19 este în prezent de 8 - 10 ori mai mică decât în luna octombrie a anului trecut...52

21 ian 00:00SănătateRafila: Accesul la diagnostic, la tratament sau îngrijiri paliative este esenţial

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri că accesul la diagnostic, la tratament sau îngrijiri...50

21 ian 01:20SănătateMedicul Marinescu: „Acest val va fi ultima strigare. Mă aștept ca din vară să revenim la normalitate”

Directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Adrian Marinescu, susține că valul 5 al...539

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT