rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 14 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PSD-istul Drăguţ ENCICĂ, şeful Poliţiei Locale, în loc să plece de mână cu FĂGĂDĂU, îl aşteaptă pe Vergil CHIŢAC să-şi ofere serviciile!

Mai sunt câteva zile până când noul primar al Constanței, Vergil Chițac, își va intra în drepturi. Până atunci, directorii aparatului de specialitate al primarului stau ca pe ace cu gândul că vor fi ”executați” de noul edil. De altfel, Chițac a anunțat recent că vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Unul dintre aceștia ar putea fi și Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, și omul de bază al fostei administrații PSD. Poliția lui Făgădău abundă de nereguli și abuzuri reclamate de cetățenii Constanței împotriva acestei instituții, fiind semnalate cazuri în care instituția „a închis ochii” la infracțiunea constatată flagrant, efectuând controale la comandă în detrimentul adversarilor politici.

Decebal Făgădău şi Drăguţ Encică

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, oamenii lui Făgădău au început, rând pe rând, să-și caute locuri călduţe şi să-şi piardă urma prin alte servicii din cadrul Primăriei Constanţa. Nu vorbim despre directori, căci mulți țin cu dinții de scaune, ci despre funcționari mai mici, aduși de edil în administrația locală în 2016, când a câștigat mandatul. Șefii de departamente, în schimb, încearcă să plece capul și să se plieze nevoilor și viziunii noii administrații, în speranța că vor scăpa de ”executare” și-și vor păstra funcțiile. Alții, sunt pe picior de plecare. Am încercat să aflăm chiar de la aceștia ce gânduri îi încearcă, dacă se gândesc să-și dea demisia ori dacă se așteaptă să fie demiși.

Își dă șeful Poliției Locale demisia?!

Ne-am îndreptat atenția spre Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, în trecut director adjunct la Disciplina în Construcţii, care l-a săpat şi turnat pe Ionuţ Pripiş autorităţilor statului, la sugestia lui Făgădău, devenind omul de bază care executa toate comenzile politice ale acestuia şi ale fostei administraţii PSD, împotriva adversarilor politici. Controale comandate, hărţuirea agenţilor economici care nu îi cântau în strună lui Făgădău etc.

Nu de puține ori, poliția lui Făgădău a fost acuzată de nereguli și abuzuri reclamate de constănțeni, dar și de unii agenți economici, investitori, afaceriști, nu neapărat simpatizanți ai PSD, care susțineau că sunt ”agasați„ de controale comandate de mai marii șefi ai administrației locale.

Encică nu a vrut să ne spună dacă ia în calcul să-și dea demisia ori dacă se teme că va fi demis și ne-a trimis la purtătorul de cuvânt al primăriei.

Tot la purtătorii de cuvânt ne-au trimis și directorii de la Direcția Achiziții Publice, Mihaela Niță, sau reprezentanții Direcției Patrimoniu și Cadastru. La Direcția Financiară, Marcela Frigioiu nu a putut fi contactată, aflându-se în tot soiul de întâlniri. Alții spun că nu au motive de îngrijorare, întrucât și-au făcut treaba, cum este cazul Loredanei Gorpin, șefa Direcției Locale de Evidență Persoane.

Radu Vânturache

Despre Directia de Urbanism, ce să mai vorbim? Daca Constanţa arată cum arată, un rol negativ îl are şi arhitectul şef Radu Vânturache, dar şi chimista de la Urbanism, Cristina Stamat, specialista care îi făcea toate lucrurile murdare lui Mazăre şi bineînţeles, lui Făgădău.

Vom reveni!

Andreea POPA

miercuri, 14 octombrie 20209271
GANDUL.RO
Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare din penitenciar: 'Am violat-o pe Alexandra! Am legat-o de pat și...'
Comentarii

02Belengher(22 oct 08:29)
Pai trebuie sa fii tare prost ca sa o tii o scursura din asta in preajma ta, inseamna ca asa cum i-a binganit pe altii, te poate turna si pe tine. Dar ce sa zic, unii agreeaza astfel de sclavi, cred ca le vor fi loiali pupatorii si lingatorii de cururi
03Lucian(17 oct 08:36)
Sankarul ista, neam cu clanul oie din grivitei
10Manevre PUz aprobat pentru spa(14 oct 23:19)
La Abator a fost aprobat un PUZ cu pentru Sammarina Imobiliare care include in baza acestui complex imobiliar si terenul bazei sportive Triunghi teren al orasului Constanta. Inainte de alegeri tot proprietarul acestei firme imobiliare a pus la dispozitie primariei Constanta un sediu de al lor in zona 2 Cocosi, Palas un sediu de al lor cu titlu de gratuitate pentru fi folosit ca adapost pentru oamenii strazii. Si asa a facut domnul Fagadau cu dl Vanturache manevre in primaria Constanta...noi trecem ce vrei tu ca PUZ si mai dam si de la noi teren insa noi trebuie sa si primim ceva la schimb.
12Amirale(14 oct 22:18)
Scoate-i la tabla pe toti !
07Comentariu sters(14 oct 22:15)
Replica a sters comentariul in care am zis ca in urma cu aprox un an si jumate scriau numai de bine despre primarie fagabou le a dat si un teren piata tomis 3 pt ca il promovau dar acum chitac cu comanescu au marit miza uuuuu javrelor revin si cu alte adevaruri ce putin le stiti
111Margareta(14 oct 21:42)
pentru Lucian alias Serpicu, du-te-n pwla mea de boschetar cu encica al tau cu tot, cu care luai spagi in Mamaia. sugeti-o lui Fagabou pe alte plaiuri, labagiilor!
45Murphy(14 oct 21:12)
Lucian 15:11, nu trebuie sa-i dea nimeni spaga sefului politiei locale ca sa fie corupt sau o nulitate. Eu mi-am rupt piciorul intr-o groapa in august, in portul turistic Tomis, Replica a scris si a publicat si foto de la mine, dar nu le-a publicat si pe cele cu echipajul de politie locala, un barbat si o femeie politisti, care au refuzat sa faca proces verbal de cercetare la fata locului cu santul neacoperit pe justificarea ca pietonala este domeniul poblic al Primariei si ei nu pot constata un eveniment ca si accident pentru ca-i da afara din serviciu. A venit salvarea si UPU Sp m-au salvat.
36Famiglia....(14 oct 20:53)
...la DGAS este doliu national...cumetrele impreuna cu directorul lor incompetent au intrat in fibrilatii...cloaca de vipere ce trebuie sa dispara...
37Bai Vanturache(14 oct 20:07)
Cap de Pwla ce esti ... mars la puscarie pervers , corupt ce esti ... de bratara cu Fagabou si Arh Stedinberg ati terorizat investitorii ... javrelor ordinare !
010Ilie(14 oct 17:27)
De cand se rididica blocul din Abator, politia locala ridica masinile parcate langa bloc. Ani de zile nu au ridicat masinile, chiar daca este trece de pietoni langa bloc.
611Replica(14 oct 16:29)
este o publicatie care manipuleaza .Nu observati ca atunci cand promoveaza pe cineva -care a platit,desigur -blocheaza comentariile ? 0
010constanta veche(14 oct 15:46)
ti ai dracu de corciti auzi valoare morala ala un tigan fara educatie ...l ati asociat repede sa iasa bine va n gura de lepre fara sange n voi si fara principii sa zica de cazu pincio daca il tine
366Lucian(14 oct 15:11)
Encica este un om de valoare morala si profesionala. Sunteti niste nulitati astia care mancati cacat. Asta este cunoscut ca si Tudose ca fiind cei mai corecti oameni din corpul de control al primariei. Sa vina unul in concret sa spuna ca le a dat spaga. Sunteti niste ratati toti cei care latrati
013cetatean(14 oct 13:32)
sa plece si hotomanul de la RAEDPP sau deja e pnl-ist cu acte in regula?
115Stoian(14 oct 13:26)
Niste spagari cu aere de diva,batuti in cap si incapatanati in prostie,aroganti si razbunatori......sa dispara
411Fagadau(14 oct 12:21)
locul 3 ca primar in functie nu este RUSINOS este o CATASTROFA!
416Escu(14 oct 11:44)
Ia sa se informeze Chitac cati politisti sunt in orasul Constanta,cati jandarmi si cati locali caci tigari si marfa fara acte se gasesc peste tot in oras,,puterea intrelopilor a crescut,traficul de droguri la fel,deci orasul fara locali inseamna bani mai multi la primarie. Acum Chitac poate sa desfiinteze pol.locala sau se foloseasca de slugoi astia tot asa cum a facut si D Fagadau,iar directori astia nu o sa isi dea niciunul demisia caci astia sunt niste hoti,spagari si pupincuristi,ori daca nu este indepartat un parazit nu paraseste corpul gazda pana nu il mananca de tot.
215Un mikidon cipanez flocos(14 oct 11:41)
pentru bani se gudura la noul stapan.Port sa fie Chitat ca pastreze pe toti cipanezii flocosi in functiile deunde au jefuit orasul.Politia Locala trebuie desfiintata in intregul ei fiind o adunatura de cipanezi.Trebuie reformata cu romani. Vanturache direct la puscarie. Nu o sa-i vina sa creada cand o sa ajunga la Poarta Alba.
12Geo(14 oct 11:19)
Bravo, asa e normal.
19Lili(14 oct 11:01)
Bai dar de toata conducerea Raedpp care are pe mana toate cladirile si terenurile din Constanta nu ziceti nimic? Aia sunt toti numai prepusii lui felix mazare si fagadaw.
417Dragut Encica(14 oct 11:00)
Omul care a tinut calul lui Fagadau.Sa plece si el o data cu Fagadau dar si calul.
214seful politiei...locale...(14 oct 10:40)
parca are stele de general..niste jigodii toti....de ce sunteti beliti in cap???unde va este podoaba capilara??
223Fe-rea vine Chitac(14 oct 10:04)
nici nu va puteti inchipui ce jale si doliu mare este in primarie ! Pilele nu stiu ce sa faca, rudele la fel, cumetriile sunt disperate, numai coardele de sugatoare asteapta sa se schimba barca ca sa suga de la rosu acum la galben ! Nenorocire mare in primarie fratilor !!!
425Toti(14 oct 09:19)
Directorii si directorii adjuncti si sefii de servicii trebuie inlaturati din functii. Politia locala este cea care se sterge la fund cu sesizarile noastre ale cetatenilor. Trebuie reformata din temelii.
132Lelia(14 oct 09:06)
Bah, Encica Dragut! Du.te bah ! esti atat de prost incat trebuie sa.ti deseneze cineva ce sa faci! Luati.i bah un ceaun sa aiba de lucru in viitoarea meserie
717Lorigorpin(14 oct 08:56)
O aroganta proasta pusa pe functie ca barbasu e la protv. Gavrila ii face toata treaba pt ca ea e praf sarmana..urata si proasta
221Stromeleag(14 oct 08:43)
Ce chip de prezervativ are asta, pfffff....ma tavalesc de ras
121Gore(14 oct 08:40)
Cu uniforma lui, parca e portarul de la Cazino
210bobe(14 oct 08:11)
regele a murit . traiasca regele
229Spaga(14 oct 07:53)
Vanturache, Merla,Encica dati va demisia ........
028Serbi(14 oct 07:43)
Hai Enci pleaca odata ca mi-am aranjat sa intru eu la comanda..
423Bond(14 oct 07:43)
Replica intrebati i si pe Popescu Mihaela si Eugen Caruntu Directorii de La Administrativ si Evenimente , oamenii lui Fagadau si Babu ! Prima este cea care a intermediat toate spagile la Neversea si licente de taxi iar al doilea intervenea pe filiera Narcis secretara si obtinea Autorizatii de Construire celor care cotizau ! Caruntu si a angajat socrul la Stadionul Farul pe care el ca Director il Avea in administrare !! Ce concurs a dat pe post socrul lui Caruntu dl Valentin pensionar din politie ? examen pe post trucat !!!trafic de influenta DNA!
237Alex(14 oct 07:23)
Encica Spaguta un sifon si un lingai. Asta si-a vandut toti prietenii pentru a primi o functie
232Corect(14 oct 06:54)
O panarama de om, un jeg ordinar !!
236Bai nu mai spuneti politist!(14 oct 06:24)
Cand o sa faca bulngiul asta nefericit armata si o sa merite sa stea acolo, vor mai trece probabil 30 ani! Mars afara, javra ordinara!
429Torres(14 oct 06:10)
Fatalau si babuinu sunt doua specimene rare de imbecili. Doua maimute. Muie psd cu fatalau si babulau.
142Marian(14 oct 03:58)
Encica este de culoare clanul oaie
243Dr. Justice(14 oct 03:42)
Nu-l cunosc insa dupa figura si tinuta pare un slugoi analfabet lipsit de creier.
1225In locul lor(14 oct 03:29)
Vor veni alti tigani sifonari cu Bacalaureatul luat in fals la 30 ani dar cu carnete de partid pnl sau si mai grav plusr. Pentru cetateni va fi la fel. De vina va fi psd si greaua mostenire.
444Politia Locala sclavi CAMBELA!(14 oct 02:36)
Politia Locala Primaria Constanta de doi ani este aservita S.C. CAMBELA cu patronul BELA NACI , la ordinul lui Encica asta si a viceprimarului Babu. Cei de la CAMBELA care construiesc blocul de pe spatiul verde ,controversat de cetateni , pe SOSEAUA MANGALIEI NR 59. Tot timpul politistii locali din zona au inchis ochii la zecile de basculante si betoniere care stationau sau taiau marcajul , plus ca trotuarul in dreptul trecerii pt pietoni este spart pe 10 metri iar politistul local Barbatu de la Disciplina in Constructii nu a luat nici o masura legala la zecile de sesizari, pitite !
343Primaria slugilor(14 oct 00:45)
A ajuns Primaria Constanta raiul tuturor corijentilor si repetentilor. Ajung acolo fiind slugile altora, carpe cu care se sterge pe jos pentru un salariu. De-aia a iesit toata lumea la vot sa dea afara jumate din primaria analfabetilor
431gogu(14 oct 00:44)
Acestui 'fanfaron' i-ar trebui imputate toate ororile facute in urbanismul Constantei. El oricum va pierde postul de arhitect al urbei noastre, pentru ca nu s-a remarcat cu nimic bun in materie de urbanism.
130Aduc pnlisti(14 oct 00:33)
Oameni cu bacul falsificat
336ion(14 oct 00:15)
ar fi bine sa plece. E paralel cu meseria. Are limba lunga
mai mult...Replica
13 aug 00:05ReplicaSimona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o în semifinalele turneului de tenis de la Toronto pe americanca Jessica...373

13 aug 20:38ReplicaTânăr rănit grav după ce a sărit în mare, la Costinești. A intervenit elicopterul SMURD989
14 aug 00:00ReplicaDamen Mangalia taxează în plus Ministerul Apărării, cu două milioane de euro, pentru o navă!324
14 aug 22:44ReplicaLa Lidl Năvodari, preţurile cresc de la raft până la... casa de marcat! Video

Nu sunt puține cazurile în care, în mai toate magazinele, clienții au avut parte de surprize neplăcute ca prețul...350

14 aug 00:00ReplicaFlorin Salam, victima unui fake news de proporții: „Dragilor, nu am murit“1125
14 aug 22:51ReplicaUn traficant de droguri își ținea marfa... într-un rucsac școlar cu motive din desene animate!340
14 aug 23:00ReplicaPreşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la festivităţile de Ziua Marinei

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, la Constanţa,...325

14 aug 00:00ReplicaAvertizări pentru utilizatorii de iPhone: Facebook și Instagram vă urmăresc întreaga activitate!374
14 aug 00:13ReplicaMai multe hipermarketuri din sudul litoralului ar putea fi închise! Video2941
14 aug 23:23ReplicaOana Lis face chetă naţională pentru soţul său aflat în scaun cu rotile

Oana Lis face un apel disperat pentru salvarea fostului primar general al Capitalei. Viorel Lis a ajuns în cărucior cu...691

14 aug 23:32ReplicaCe funcţie ocupă de fapt astrologul Minerva la Banca Naţională a României738
14 aug 23:45ReplicaPompierii români continuă lupta cu incendiile din Franța. Video246
Vremea
20.9°20.9° - 22.1° duminică, 14 august 2022
ConstanțaUmiditate: 73%
Vânt: 3.53 m/s
Presiune: 1007 milibari

Loto
6/4910286301133
5/401124382340
joker591622431
Horoscop
mai mult...SPSportRT
14 aug 00:00SportSimona Halep s-a calificat în finala turneului de tenis de la Toronto

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a învins-o în semifinalele turneului de tenis de la Toronto pe americanca Jessica...118

14 aug 23:20SportDavid Popovici este campion european: a stabilit un nou record mondial la 100 m liber, la CE de la Roma

David Popovici a devenit și campion european după ce a evoluat, sâmbătă, în finala probei de 100 m liber din...108

14 aug 23:29SportCanotaj: Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane europene la Munchen, în proba de dublu vâsle

Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice la Tokyo, au câştigat medaliile de aur,...208

14 aug 23:29SportDuel șoc la Cincinnati: Serena Williams - Emma Răducanu. Care va fi adversara Simonei Halep

Simona Halep, locul 15 WTA, şi Sorana Cîrstea, locul 38 mondial, şi-au aflat adversarele din primul tur la...416

Local
13 aug 12:39LocalCine se va ocupa de spectacolul de lumini de Ziua Marinei, la Constanța!

În weekendul prelungit cu ocazia Zilei Marinei, Constanța va beneficia și de un spectacol de lumini, culoare și...699

13 aug 00:03LocalImagini șocante de la accidentul din Ovidiu: A zburat cu mașina peste sensul giratoriu și a luat foc! Video

Un accident rutier a avut loc în cursul dimineții de vineri, 12 august a.c., în jurul orei 04:30, la ieșire de pe...5252

13 aug 21:03LocalFocuri de artificii vor aprinde cerul Constanței, de Ziua Marinei!

560

13 aug 19:31LocalScandalul dintre două familii din Henri Coandă a continuat cu bătăi și la instanță!

Două familii din Henri Coandă au ajuns în instanță, pe motiv că nu... se mai suportă, între ele fiind frecvente...1079

13 aug 21:00LocalTrei indivizi s-au supărat pe umbrelele de pe plajă, la Vama Veche! Video

Trei tineri care au ales să vină pe litoral au decis să arate cât de ”șmecheri” sunt ei, prin acțiuni...1694

13 aug 21:03LocalPeste 250 de pompieri, pregătiți să intervină, pe durata weekendului prelungit de Sfânta Maria

Peste 250 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța,...304

12 aug 00:04LocalVergil Chițac a luat stațiunea Mamaia la pas: Săptămâna viitoare mai am jumătate!

Primarul orașului Constanța, Vergil Chițac, în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., a organizat o conferință de...5740

13 aug 21:03LocalCFR Călători modifică temporar mersul trenurilor

CFR Călători a anunţat vineri că modifică temporar mersul trenurilor. Cei care au cumpărat bilete pentru perioada...579

13 aug 21:04LocalJale în sudul litoralului! Rută ocolitoare pentru evitarea aglomerației

904

Politică
13 aug 00:00PoliticăPredoiu: Foarte multe din amendamentele primite s-au regăsit în proiectele de modificare a legilor Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat, vineri, că foarte multe din amendamentele primite şi examinate...263

13 aug 00:00PoliticăDănuț Pop, președinte PER: 'Mugur Isărescu ne ia la misto și pune BNR într-o lumină neprofesionistă'

Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român, critică angajarea la Banca Națională a celebrei astroloage...278

13 aug 00:00PoliticăPremierul, de Ziua Tineretului: Este nevoie de solidaritate între generaţii pentru a depăşi dificultăţile

232

13 aug 00:00PoliticăPSD propune 'stabilirea prețurilor la un nivel decent' în domeniul energiei

PSD transmite că nu susține diminuarea schemei de compensare a prețurilor și susține că soluția corectă este...255

13 aug 00:00PoliticăVicepreşedintele PMP: În timp ce românii o duc din ce în ce mai rău, coaliţia îşi atribuie o mare victorie

În timp ce valoarea coşului zilnic a crescut cu aproximativ 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut,...301

13 aug 00:00PoliticăMarcel Ciolacu anunță schimbări în domeniul energiei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că la nivelul Guvernului, dar şi al partidului pe care îl conduce se...316

13 aug 00:00PoliticăCseke Attila: Aproape 95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri prin PNRR sunt eligibile

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, în cadrul unei...229

13 aug 23:16PoliticăMarcel Ciolacu: Când va fi cazul unei remanieri, nu o ţine nimeni secretă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a negat, vineri, că ar exista intenţia unei remanieri guvernamentale, menţionând...294

13 aug 00:08PoliticăProiectul rectificării bugetare, pus în dezbatere publică. Ce instituții primesc mai mulți bani

539

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3549

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2815

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

4992

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5341

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4164

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8428

Monden
13 aug 00:00MondenMetallica şi Mariah Carey, capete de afiş ale Global Citizen Festival, dedicat combaterii sărăciei

Metallica, Mariah Carey, Rosalia şi Jonas Brothers se vor reuni anul acesta la New York pentru Global Citizen Festival,...232

13 aug 00:00MondenElton John ar putea avea un viitor artistic în metavers după încheierea ultimului său turneu

Elton John ar putea continua să cânte în metavers mult timp după ce va renunţa la turnee, relatează miercuri...242

13 aug 00:00MondenDistribuţia spectacolului 'Grease the Musical' din West End dedică întregul sezon Oliviei Newton-John

251

13 aug 00:00MondenCătălin Scărlătescu a slăbit incredibil de mult! Uite cât de mari au putut să-i rămână hainele

Cătălin Scărlătescu, 50 de ani, este cunoscut pentru lupta îndelungată cu kilogramele în plus. Simpaticul chef a...360

13 aug 00:00MondenBritney Spears și-a abandonat copiii? Nu au mai vorbit de aproape jumătate de an

Viața de familie a solistei Britney Spears pare să fie un haos total, în continuare, în ciuda unei aparențe...395

13 aug 00:00MondenTommy Lee, cu penisul la vedere pe internet! Vedeta și-a îngrozit fanii

Se știe că Tommy Lee Jones este un personaj extrem de controversat și de-a lungul timpului au existat numeroase...546

13 aug 01:28MondenBasistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la 72 de ani

Basistul trupei The Pogues, Darryl Hunt, a murit la vârsta de 72 de ani, a anunţat marţi formaţia britanică de punk...226

13 aug 00:07MondenCiutacu anunță public că Dragnea nu are ce căuta la el la emisiune

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe Facebook, după ce, într-o emisiune, fostul lider social-democrat Liviu...713

13 aug 00:13MondenFlorin Salam, în stare gravă la spital, manelistul, internat și trecut pe oxigen!

3527

Mapamond
13 aug 00:12MapamondTensiune în creștere în R. Moldova: Chișinăul impune o măsură umilitoare pentru oficialii din Transnistria

Conducerea Republicii Moldova i-a obligat pe liderii transnistreni să anunțe Chișinăul despre deplasările lor în...750

13 aug 00:12MapamondUn bărbat înarmat a atacat un sediu FBI la 3 zile după perchezițiile de la reședința lui Donald Trump

Un bărbat înarmat și echipat cu vestă antiglonț s-a apropiat de sediul FBI din Ohio. Acesta a fugit după un schimb...506

13 aug 00:13MapamondUn avion Wizz Air aproape că le-a luat capetele turiștilor de pe insula greacă Skiathos

761

13 aug 00:00MapamondCoreea de Nord susţine că a învins pandemia de coronavirus

La trei luni de la prima confirmare a unui focar de coronavirus în Coreea de Nord, autorităţile spun că au învins...259

13 aug 00:00MapamondBen Wallace: Este improbabil ca Putin să reuşească vreodată să ocupe Ucraina

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat joi că este improbabil ca Vladimir Putin să reuşească...244

13 aug 00:12MapamondFostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat regiunile separatiste din estul Ucrainei

O delegaţie de oficiali ruşi condusă de fostul preşedinte Dmitri Medvedev a vizitat joi regiunile separatiste din...459

13 aug 00:13MapamondDirectorul FBI a fost amenințat cu moartea după percheziția la casa lui Trump

Directorul FBI, Christopher Wray, a revenit miercuri asupra amenințărilor de pe rețelele de socializare la adresa sa...500

13 aug 00:14MapamondUn român a murit în Germania după ce a căzut de la geam în timp ce încerca să-și sperie un coleg

Un român în vârstă de 38 de ani a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt,...713

13 aug 00:14MapamondAmbasada Chinei în România: Declarația Ministrului de Externe al Chinei, despre vizita lui Pelosi în Taiwan!

545

Sănătate
13 aug 00:00SănătateDe ce este bypassul aortocoronarian o operație salvatoare de viață

Procesul patologic de ateroscleroză, de îngustare a arterelor coronare, este cel care stă la baza bolii coronariene...247

13 aug 00:00SănătateStudiul care dă peste cap tot ce se știa despre depresie: De ce sunt antidepresivele ineficiente

Beneficiul antidepresivelor ar putea fi pus sub semnul întrebării întrucât depresia nu este legată de un...271

13 aug 00:00SănătateMinisterul Sănătăţii: 297 de persoane cu COVID, internate la terapie intensivă

224

13 aug 00:00SănătateSucul care întărește inima, subțiază talia și previne constipația

Este vedeta verii, este delicios, plin de apă și are o mulțime de beneficii pentru sănătate. Profitați de acest...340

13 aug 00:00SănătateCât timp trebuie să fierbi cafeaua la ibric pentru a avea aroma perfectă

Cafeaua la ibric nu se va demoda niciodată, în ciuda tuturor espressoarelor care sunt pe piaţă. Pentru a obţine o...347

13 aug 00:00SănătateStudiu: Coronavirusuri înrudite cu SARS infectează anual circa 66.000 de persoane în Asia de Sud-Est

Aproximativ 66.000 de persoane din Asia de Sud-Est sunt infectate în fiecare an cu coronavirusuri înrudite cu SARS şi...235

13 aug 00:12SănătateCercetătorii italieni au creat un vaccin anti-cancer 'foarte promiţător'

Un grup de cercetători din Italia a descoperit un vaccin anti-cancer capabil să declanşeze răspunsuri ale sistemului...491

13 aug 00:17SănătateMinisterul Sănătăţii: Peste 6.400 de cazuri noi de COVID-19

Un număr de 6.469 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu...538

13 aug 00:18SănătateMotivul pentru care oamenii dorm mai prost în ultima vreme. Pierdem 40 de ore de somn anual

373

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT