rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 12 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PSD-istul Drăguţ ENCICĂ, şeful Poliţiei Locale, în loc să plece de mână cu FĂGĂDĂU, îl aşteaptă pe Vergil CHIŢAC să-şi ofere serviciile!

Mai sunt câteva zile până când noul primar al Constanței, Vergil Chițac, își va intra în drepturi. Până atunci, directorii aparatului de specialitate al primarului stau ca pe ace cu gândul că vor fi ”executați” de noul edil. De altfel, Chițac a anunțat recent că vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Unul dintre aceștia ar putea fi și Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, și omul de bază al fostei administrații PSD. Poliția lui Făgădău abundă de nereguli și abuzuri reclamate de cetățenii Constanței împotriva acestei instituții, fiind semnalate cazuri în care instituția „a închis ochii” la infracțiunea constatată flagrant, efectuând controale la comandă în detrimentul adversarilor politici.

Decebal Făgădău şi Drăguţ Encică

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, oamenii lui Făgădău au început, rând pe rând, să-și caute locuri călduţe şi să-şi piardă urma prin alte servicii din cadrul Primăriei Constanţa. Nu vorbim despre directori, căci mulți țin cu dinții de scaune, ci despre funcționari mai mici, aduși de edil în administrația locală în 2016, când a câștigat mandatul. Șefii de departamente, în schimb, încearcă să plece capul și să se plieze nevoilor și viziunii noii administrații, în speranța că vor scăpa de ”executare” și-și vor păstra funcțiile. Alții, sunt pe picior de plecare. Am încercat să aflăm chiar de la aceștia ce gânduri îi încearcă, dacă se gândesc să-și dea demisia ori dacă se așteaptă să fie demiși.

Își dă șeful Poliției Locale demisia?!

Ne-am îndreptat atenția spre Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, în trecut director adjunct la Disciplina în Construcţii, care l-a săpat şi turnat pe Ionuţ Pripiş autorităţilor statului, la sugestia lui Făgădău, devenind omul de bază care executa toate comenzile politice ale acestuia şi ale fostei administraţii PSD, împotriva adversarilor politici. Controale comandate, hărţuirea agenţilor economici care nu îi cântau în strună lui Făgădău etc.

Nu de puține ori, poliția lui Făgădău a fost acuzată de nereguli și abuzuri reclamate de constănțeni, dar și de unii agenți economici, investitori, afaceriști, nu neapărat simpatizanți ai PSD, care susțineau că sunt ”agasați„ de controale comandate de mai marii șefi ai administrației locale.

Encică nu a vrut să ne spună dacă ia în calcul să-și dea demisia ori dacă se teme că va fi demis și ne-a trimis la purtătorul de cuvânt al primăriei.

Tot la purtătorii de cuvânt ne-au trimis și directorii de la Direcția Achiziții Publice, Mihaela Niță, sau reprezentanții Direcției Patrimoniu și Cadastru. La Direcția Financiară, Marcela Frigioiu nu a putut fi contactată, aflându-se în tot soiul de întâlniri. Alții spun că nu au motive de îngrijorare, întrucât și-au făcut treaba, cum este cazul Loredanei Gorpin, șefa Direcției Locale de Evidență Persoane.

Radu Vânturache

Despre Directia de Urbanism, ce să mai vorbim? Daca Constanţa arată cum arată, un rol negativ îl are şi arhitectul şef Radu Vânturache, dar şi chimista de la Urbanism, Cristina Stamat, specialista care îi făcea toate lucrurile murdare lui Mazăre şi bineînţeles, lui Făgădău.

Vom reveni!

Andreea POPA

miercuri, 14 octombrie 20208520
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

02Belengher(22 oct 08:29)
Pai trebuie sa fii tare prost ca sa o tii o scursura din asta in preajma ta, inseamna ca asa cum i-a binganit pe altii, te poate turna si pe tine. Dar ce sa zic, unii agreeaza astfel de sclavi, cred ca le vor fi loiali pupatorii si lingatorii de cururi
03Lucian(17 oct 08:36)
Sankarul ista, neam cu clanul oie din grivitei
00Manevre PUz aprobat pentru spa(14 oct 23:19)
La Abator a fost aprobat un PUZ cu pentru Sammarina Imobiliare care include in baza acestui complex imobiliar si terenul bazei sportive Triunghi teren al orasului Constanta. Inainte de alegeri tot proprietarul acestei firme imobiliare a pus la dispozitie primariei Constanta un sediu de al lor in zona 2 Cocosi, Palas un sediu de al lor cu titlu de gratuitate pentru fi folosit ca adapost pentru oamenii strazii. Si asa a facut domnul Fagadau cu dl Vanturache manevre in primaria Constanta...noi trecem ce vrei tu ca PUZ si mai dam si de la noi teren insa noi trebuie sa si primim ceva la schimb.
02Amirale(14 oct 22:18)
Scoate-i la tabla pe toti !
07Comentariu sters(14 oct 22:15)
Replica a sters comentariul in care am zis ca in urma cu aprox un an si jumate scriau numai de bine despre primarie fagabou le a dat si un teren piata tomis 3 pt ca il promovau dar acum chitac cu comanescu au marit miza uuuuu javrelor revin si cu alte adevaruri ce putin le stiti
011Margareta(14 oct 21:42)
pentru Lucian alias Serpicu, du-te-n pwla mea de boschetar cu encica al tau cu tot, cu care luai spagi in Mamaia. sugeti-o lui Fagabou pe alte plaiuri, labagiilor!
45Murphy(14 oct 21:12)
Lucian 15:11, nu trebuie sa-i dea nimeni spaga sefului politiei locale ca sa fie corupt sau o nulitate. Eu mi-am rupt piciorul intr-o groapa in august, in portul turistic Tomis, Replica a scris si a publicat si foto de la mine, dar nu le-a publicat si pe cele cu echipajul de politie locala, un barbat si o femeie politisti, care au refuzat sa faca proces verbal de cercetare la fata locului cu santul neacoperit pe justificarea ca pietonala este domeniul poblic al Primariei si ei nu pot constata un eveniment ca si accident pentru ca-i da afara din serviciu. A venit salvarea si UPU Sp m-au salvat.
26Famiglia....(14 oct 20:53)
...la DGAS este doliu national...cumetrele impreuna cu directorul lor incompetent au intrat in fibrilatii...cloaca de vipere ce trebuie sa dispara...
27Bai Vanturache(14 oct 20:07)
Cap de Pwla ce esti ... mars la puscarie pervers , corupt ce esti ... de bratara cu Fagabou si Arh Stedinberg ati terorizat investitorii ... javrelor ordinare !
010Ilie(14 oct 17:27)
De cand se rididica blocul din Abator, politia locala ridica masinile parcate langa bloc. Ani de zile nu au ridicat masinile, chiar daca este trece de pietoni langa bloc.
610Replica(14 oct 16:29)
este o publicatie care manipuleaza .Nu observati ca atunci cand promoveaza pe cineva -care a platit,desigur -blocheaza comentariile ? 0
010constanta veche(14 oct 15:46)
ti ai dracu de corciti auzi valoare morala ala un tigan fara educatie ...l ati asociat repede sa iasa bine va n gura de lepre fara sange n voi si fara principii sa zica de cazu pincio daca il tine
365Lucian(14 oct 15:11)
Encica este un om de valoare morala si profesionala. Sunteti niste nulitati astia care mancati cacat. Asta este cunoscut ca si Tudose ca fiind cei mai corecti oameni din corpul de control al primariei. Sa vina unul in concret sa spuna ca le a dat spaga. Sunteti niste ratati toti cei care latrati
013cetatean(14 oct 13:32)
sa plece si hotomanul de la RAEDPP sau deja e pnl-ist cu acte in regula?
115Stoian(14 oct 13:26)
Niste spagari cu aere de diva,batuti in cap si incapatanati in prostie,aroganti si razbunatori......sa dispara
311Fagadau(14 oct 12:21)
locul 3 ca primar in functie nu este RUSINOS este o CATASTROFA!
416Escu(14 oct 11:44)
Ia sa se informeze Chitac cati politisti sunt in orasul Constanta,cati jandarmi si cati locali caci tigari si marfa fara acte se gasesc peste tot in oras,,puterea intrelopilor a crescut,traficul de droguri la fel,deci orasul fara locali inseamna bani mai multi la primarie. Acum Chitac poate sa desfiinteze pol.locala sau se foloseasca de slugoi astia tot asa cum a facut si D Fagadau,iar directori astia nu o sa isi dea niciunul demisia caci astia sunt niste hoti,spagari si pupincuristi,ori daca nu este indepartat un parazit nu paraseste corpul gazda pana nu il mananca de tot.
215Un mikidon cipanez flocos(14 oct 11:41)
pentru bani se gudura la noul stapan.Port sa fie Chitat ca pastreze pe toti cipanezii flocosi in functiile deunde au jefuit orasul.Politia Locala trebuie desfiintata in intregul ei fiind o adunatura de cipanezi.Trebuie reformata cu romani. Vanturache direct la puscarie. Nu o sa-i vina sa creada cand o sa ajunga la Poarta Alba.
12Geo(14 oct 11:19)
Bravo, asa e normal.
19Lili(14 oct 11:01)
Bai dar de toata conducerea Raedpp care are pe mana toate cladirile si terenurile din Constanta nu ziceti nimic? Aia sunt toti numai prepusii lui felix mazare si fagadaw.
317Dragut Encica(14 oct 11:00)
Omul care a tinut calul lui Fagadau.Sa plece si el o data cu Fagadau dar si calul.
214seful politiei...locale...(14 oct 10:40)
parca are stele de general..niste jigodii toti....de ce sunteti beliti in cap???unde va este podoaba capilara??
223Fe-rea vine Chitac(14 oct 10:04)
nici nu va puteti inchipui ce jale si doliu mare este in primarie ! Pilele nu stiu ce sa faca, rudele la fel, cumetriile sunt disperate, numai coardele de sugatoare asteapta sa se schimba barca ca sa suga de la rosu acum la galben ! Nenorocire mare in primarie fratilor !!!
425Toti(14 oct 09:19)
Directorii si directorii adjuncti si sefii de servicii trebuie inlaturati din functii. Politia locala este cea care se sterge la fund cu sesizarile noastre ale cetatenilor. Trebuie reformata din temelii.
132Lelia(14 oct 09:06)
Bah, Encica Dragut! Du.te bah ! esti atat de prost incat trebuie sa.ti deseneze cineva ce sa faci! Luati.i bah un ceaun sa aiba de lucru in viitoarea meserie
617Lorigorpin(14 oct 08:56)
O aroganta proasta pusa pe functie ca barbasu e la protv. Gavrila ii face toata treaba pt ca ea e praf sarmana..urata si proasta
221Stromeleag(14 oct 08:43)
Ce chip de prezervativ are asta, pfffff....ma tavalesc de ras
121Gore(14 oct 08:40)
Cu uniforma lui, parca e portarul de la Cazino
210bobe(14 oct 08:11)
regele a murit . traiasca regele
229Spaga(14 oct 07:53)
Vanturache, Merla,Encica dati va demisia ........
028Serbi(14 oct 07:43)
Hai Enci pleaca odata ca mi-am aranjat sa intru eu la comanda..
423Bond(14 oct 07:43)
Replica intrebati i si pe Popescu Mihaela si Eugen Caruntu Directorii de La Administrativ si Evenimente , oamenii lui Fagadau si Babu ! Prima este cea care a intermediat toate spagile la Neversea si licente de taxi iar al doilea intervenea pe filiera Narcis secretara si obtinea Autorizatii de Construire celor care cotizau ! Caruntu si a angajat socrul la Stadionul Farul pe care el ca Director il Avea in administrare !! Ce concurs a dat pe post socrul lui Caruntu dl Valentin pensionar din politie ? examen pe post trucat !!!trafic de influenta DNA!
237Alex(14 oct 07:23)
Encica Spaguta un sifon si un lingai. Asta si-a vandut toti prietenii pentru a primi o functie
232Corect(14 oct 06:54)
O panarama de om, un jeg ordinar !!
236Bai nu mai spuneti politist!(14 oct 06:24)
Cand o sa faca bulngiul asta nefericit armata si o sa merite sa stea acolo, vor mai trece probabil 30 ani! Mars afara, javra ordinara!
329Torres(14 oct 06:10)
Fatalau si babuinu sunt doua specimene rare de imbecili. Doua maimute. Muie psd cu fatalau si babulau.
142Marian(14 oct 03:58)
Encica este de culoare clanul oaie
243Dr. Justice(14 oct 03:42)
Nu-l cunosc insa dupa figura si tinuta pare un slugoi analfabet lipsit de creier.
1225In locul lor(14 oct 03:29)
Vor veni alti tigani sifonari cu Bacalaureatul luat in fals la 30 ani dar cu carnete de partid pnl sau si mai grav plusr. Pentru cetateni va fi la fel. De vina va fi psd si greaua mostenire.
444Politia Locala sclavi CAMBELA!(14 oct 02:36)
Politia Locala Primaria Constanta de doi ani este aservita S.C. CAMBELA cu patronul BELA NACI , la ordinul lui Encica asta si a viceprimarului Babu. Cei de la CAMBELA care construiesc blocul de pe spatiul verde ,controversat de cetateni , pe SOSEAUA MANGALIEI NR 59. Tot timpul politistii locali din zona au inchis ochii la zecile de basculante si betoniere care stationau sau taiau marcajul , plus ca trotuarul in dreptul trecerii pt pietoni este spart pe 10 metri iar politistul local Barbatu de la Disciplina in Constructii nu a luat nici o masura legala la zecile de sesizari, pitite !
343Primaria slugilor(14 oct 00:45)
A ajuns Primaria Constanta raiul tuturor corijentilor si repetentilor. Ajung acolo fiind slugile altora, carpe cu care se sterge pe jos pentru un salariu. De-aia a iesit toata lumea la vot sa dea afara jumate din primaria analfabetilor
431gogu(14 oct 00:44)
Acestui 'fanfaron' i-ar trebui imputate toate ororile facute in urbanismul Constantei. El oricum va pierde postul de arhitect al urbei noastre, pentru ca nu s-a remarcat cu nimic bun in materie de urbanism.
130Aduc pnlisti(14 oct 00:33)
Oameni cu bacul falsificat
336ion(14 oct 00:15)
ar fi bine sa plece. E paralel cu meseria. Are limba lunga
mai mult...Replica
11 apr 22:37ReplicaȘOȘOACĂ şi FUNAR au făcut SHOW! Video

Un protest autorizat împotriva restricțiilor din pandemie a avut loc duminică după-amiază la Cluj, în fața...1845

11 apr 20:07ReplicaVictor SOCACIU, în STARE GRAVĂ din cauza COVID-19!3405
12 apr 14:29ReplicaINCIDENȚA, în CONTINUĂ SCĂDERE la CONSTANȚA1770
12 apr 12:44ReplicaAvem VOIE sau NU fără MASCĂ la plajă?!

Ministrul de Interne, Lucian Bode, vine cu precizări după ce cu o zi în urmă afirma că autoritățile ar putea...1221

12 apr 00:43ReplicaIMAGINE extrem de RARĂ: Carnetul de MUNCITOR în PORT al marelui JEAN Constantin4540
12 apr 23:51ReplicaJean Paul TUCAN a PIERDUT PROCESUL cu PRIMĂRIA Constanța3841
12 apr 15:45ReplicaHoria Constantinescu, SCANDAL cu FIUL unui cunoscut INSTRUCTOR AUTO

Scandal pe rețelele de socializare între Horia Constantinescu, director executiv adjunct al Direcției de Servicii...7477

12 apr 00:37ReplicaContract FĂRĂ LICITAȚIE pentru CONSTRUIREA unei grădinițe, în Negru Vodă!1338
12 apr 23:47ReplicaCOZILE de la ora '6', la CENTRELE COMERCIALE de la MALUL MĂRII!2530
12 apr 00:00ReplicaUn BICICLIST a MURIT în CONDIȚII SUSPECTE, în zona Cora Brătianu

Mai exact, totul s-a petrecut pe bulevardul I.C. Brătianu, aproape de intersecția cu Dezrobirii (zona Cora Brătianu),...3121

12 apr 00:25ReplicaUn hacker român, ÎNCHIS la Poarta Albă, este CERUT de autoritățile din Danemarca1647
12 apr 00:23ReplicaDupă ce FURA de pe DUNĂRE, făcea SCANDAL în DISCOTECĂ1700
Vremea
15.9°12° - 15.9° luni, 12 aprilie 2021
ConstanțaUmiditate: 42%
Vânt: 5.79 m/s
Presiune: 1020 milibari

Loto
6/4912174441127
5/4034383531165
joker642445338
Horoscop
mai mult...SPSportRT
12 apr 00:00SportPremier League: Manchester United, victorie pe terenul lui Tottenham

Manchester United și-a consolidat poziția secundă în clasamentul din Premier League, după ce s-a impus, duminică,...342

12 apr 00:00SportLiga 2, play-off: Rapid București a urcat pe primul loc (4-1 vs Dunărea Călărași)

Formaţia Rapid București a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dunărea Călăraşi,...325

12 apr 00:00SportBogdan Stancu a marcat, dar Genclerbirligi a pierdut în campionatul Turciei

Atacantul român Bogdan Stancu a marcat golul echipei Genclerbirligi Ankara, învinsă cu scorul de 2-1, duminică, în...270

12 apr 00:00SportLadislau Boloni, înfrângere în campionatul Greciei (1-3 vs Olympiacos)

Formaţia Panathinaikos, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, de...290

Local
12 apr 12:44LocalTemperaturi de până la 20 de GRADE, în această săptămână, la CONSTANȚA

Specialiștii din cadrul Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea transmit faptul că prima zi a săptămânii...1151

12 apr 14:27LocalPrimarul George Ionașcu, din Mircea VODĂ, spune că va trage GAZE în comună

Primarul comunei Mircea Vodă, George Ionaşcu, are planuri mari pentru dezvoltarea comunităţii la conducerea căreia...822

12 apr 23:57LocalTrei MINORI din Ciobanu, dați DISPĂRUȚI

930

12 apr 23:56LocalCoronavirus: 2.272 de persoane, verificate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...403

12 apr 23:57LocalCoronavirus: 478 de persoane, internate în spitalele din Constanța

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 40.320 de persoane...587

12 apr 23:57LocalCORONAVIRUS: 2 NOI DECESE, la Constanța

Până duminică, 11 aprilie a.c., 25.135 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...806

12 apr 23:58LocalACCIDENT RUTIER cu o VICTIMĂ, pe strada Pandurului din Constanța

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 11 aprilie, pe strada Pandurului din...2465

12 apr 23:58LocalO nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni la Constanța

O nouă tranșă de vaccin de la Pfizer BioNTech sosește luni, 12 aprilie, în Constanța. 511.290 de doze vor fi...690

12 apr 23:58LocalA murit fostul antrenor de rugby Dumitru Bucur

1173

Politică
12 apr 00:00PoliticăLucian Bode: Diana Şoşoacă „încalcă deliberat legea”. Este un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, spune că senatoarea Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori...368

12 apr 00:00PoliticăAUR cere comisie de anchetă în cazul Spitalului Foişor, precum şi demisia lui Voiculescu şi Arafat

Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită prim-ministrului Florin Cîţu 'demiterea imediată' a...355

12 apr 18:20PoliticăElena Băsescu, salariu de mii de lei în Parlament

1354

12 apr 18:21PoliticăMihai Tudose: Evacuarea de la Foișor nu mai e „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîțu și problema Cioloș”

Evacuarea pacienților de la Spitalul „Foișor” din Capitală nu mai reprezintă „problema Voiculescu”, ci este...1003

12 apr 18:21PoliticăVictor Ponta bagă bățul prin gard în scandalul de la Spitalul Foișor

Fostul premier al României, Victor Ponta, care și-a dat demisia după incendiul de la Colectiv, comentează într-un...887

12 apr 18:22PoliticăEuroparlamentarilor români li se cere să voteze ÎMPOTRIVA adeverinței electronice verzi

698

Interviuri
2 apr 00:04InterviuriViceprimarul Cocargeanu: USR NU VREA să se construiască în ZONA COSTIERĂ! Video

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii Constanței care pune umărul la dezvoltarea orașului. Acesta...2338

24 mar 00:03InterviuriSorin Mihai: Am distribuit TABLETE tuturor elevilor, însă mulți NU au știut ce să facă cu ele

Luni, 22 martie, s-a dat startul simulării examenului național de Bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a și a...2605

19 mar 00:18InterviuriCORINA MARTIN: Nu avem nici o STRATEGIE, nimeni NU se gândește să ATRAGĂ turiști! VIDEO

3662

6 mar 00:02InterviuriSOCEANU, primarul din TECHIRGHIOL: Singura sursă pentru INVESTIȚII sunt fondurile europene

Iulian Soceanu este unul dintre cei mai implicați edili din județul Constanța. Și nu-l lăudăm noi, ci o spun chiar...3652

5 mar 00:03InterviuriMariana GÂJU nu ÎNȚELEGE CINE oprește CT BUS să AJUNGĂ la CUMPĂNA

”În spetele unei femei puternice, stă întotdeauna un bărbat puternic”, spune primarul localității Cumpăna,...6914

4 mar 00:07InterviuriViceprimarul RUSU: În MAMAIA, nu vor mai fi ȘANTIERE și MUZICA tare, în sezonul estival

7957

Monden
12 apr 00:00MondenMarea favorită la Oscar 2021 a câștigat un premiu important înainte de gala Academiei Americane de film

Chloe Zhao a câştigat, sâmbătă, prestigiosul premiul pentru cel mai bun lungmetraj "Nomadland", decernat de...314

12 apr 00:00MondenCum a reuşit Camilla să îl cucerească pe Prinţul Charles. Ce pasiuni au în comun cei doi

Povestea de dragoste dintre moştenitorul tronului britanic şi Camilla Parker Bowles a început cu mult timp înainte...553

12 apr 17:15MondenAlexander Nanau: Prin cele două nominalizări la Oscar, cinematografia românească nu mai are nimic de dovedit

285

12 apr 00:00MondenTaylor Swift a relansat o versiune a albumului din 2008 Fearless

Celebra cântăreaţă americană Taylor Swift a lansat vineri o reînregistrare a albumului ei de succes "Fearless" din...272

12 apr 00:00MondenFilmele cu Tom Cruise au fost amânate din cauza pandemiei

Viitoarele proiecte ale lui Tom Cruise nu vor fi lansate prea curând în sălile de cinema. Fanii actorului aşteaptă...285

12 apr 00:00MondenPredicții Oscar 2021: Cine sunt marii favoriți. Ce spun experții despre șansele ”Colectiv”

Mai sunt două săptămâni până la decernarea Premiilor Oscar 2021, care va avea loc la Teatrul Dolby, din Los...316

12 apr 00:00MondenBAFTA 2021: Pelicula „Ma Rainey's Black Bottom“, câştigătoare în două categorii în prima seară a galei

Pelicula ''Ma Rainey's Black Bottom'' a câştigat sâmbătă două trofee BAFTA în cadrul primei seri a celei de-a...286

12 apr 00:00MondenSUA: Harry şi Meghan i-au adus un omagiu virtual prinţului Philip

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au adus un omagiu prinţului Philip, care a încetat din viaţă vineri, pe...424

12 apr 17:56MondenVIDEO Andreea Bănică, critici la adresa Guvernului pentru că nu-i ajută pe artiști

969

Mapamond
12 apr 00:00MapamondAustria: Un bărbat a fost arestat în legătură cu atentatul din 2 noiembrie 2020 din Viena

Un bărbat a fost arestat în legătură cu atentatul din 2 noiembrie 2020 din Viena în care patru persoane au fost...267

12 apr 00:00MapamondÎn Germania au fost raportate 42 de cazuri de tromboze, majoritatea după vaccinarea cu AstraZeneca

În Germania au fost raportate până în prezent 42 de cazuri de cheaguri de sânge rare, majoritatea după vaccinarea...308

12 apr 00:00MapamondCoronavirus/FDA: Pentru moment nu s-a stabilit o legătură între cheagurile de sânge şi vaccinul Johnson & Johnson

360

12 apr 00:00MapamondIranul, în carantină pentru 10 zile, din cauza celui de-al patrulea val de coronavirus

Cel de-al patrulea val de COVID-19 a determinat sâmbătă autorităţile iraniene să bage în carantină aproape...325

12 apr 00:00MapamondCoronavirus: Guvernul Italiei ordonă regiunilor să accelereze vaccinarea vârstnicilor

Guvernul italian a ordonat regiunilor să accelereze vaccinarea anticoronavirus a vârstnicilor şi a persoanelor...272

12 apr 00:00MapamondCopiii prinţului Philip i-au adus un omagiu tatălui lor, „stânca“ familiei regale

335

Sănătate
12 apr 00:00SănătateCum prepari acasă lapte vegetal

Tot mai mulți pacienți sunt diagnosticați cu alergie, sensibilitate sau chiar intoleranță la lactoză, iar acest...294

12 apr 00:00SănătateSupă-cremă de sfeclă – ce beneficii are și cum se prepară rapid

Sfecla roșie, un aliment nu foarte popular în bucătărie, este recunoscută pentru proprietățile sale de prevenire...321

12 apr 00:00SănătateRubarba: proprietăți și beneficii și rețete delicioase

272

12 apr 00:00SănătateStudiu: Sângerarea gingivală, indicator al lipsei de vitamina C?

Sângerarea gingiilor poate avea legătură nu doar cu o igienă orală defectuoasă, ci și cu anumite carențe de...280

12 apr 00:00SănătateAlergia la polenul copacilor: factori declanșatori și remedii

Primăvara este sezonul alergiilor, mai ales pentru că natura își reintră în drepturi, copacii și plantele...264

12 apr 00:00SănătateTratează depresia și anxietatea cu uleiuri esențiale

Depresia și anxietatea sunt cele mai comune tulburări psihice ale vremurilor noastre. În afară de tratamentul...292

12 apr 00:00Sănătate3 rețete pentru copiii cu intoleranță la gluten

Intoleranța la gluten nu înseamnă renunțarea la mâncăruri savuroase. Iată câteva exemple de preparate gustoase,...273

12 apr 00:00SănătateUrticaria: cauze, simptome și tratament

Urticaria este o iritație care apare într-una sau mai multe zone ale corpului, la nivelul pielii, și se manifestă...303

12 apr 00:00SănătateDermatita de contact la henna: simptome și tratament

256

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT