rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

PSD-istul Drăguţ ENCICĂ, şeful Poliţiei Locale, în loc să plece de mână cu FĂGĂDĂU, îl aşteaptă pe Vergil CHIŢAC să-şi ofere serviciile!

Mai sunt câteva zile până când noul primar al Constanței, Vergil Chițac, își va intra în drepturi. Până atunci, directorii aparatului de specialitate al primarului stau ca pe ace cu gândul că vor fi ”executați” de noul edil. De altfel, Chițac a anunțat recent că vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Unul dintre aceștia ar putea fi și Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, și omul de bază al fostei administrații PSD. Poliția lui Făgădău abundă de nereguli și abuzuri reclamate de cetățenii Constanței împotriva acestei instituții, fiind semnalate cazuri în care instituția „a închis ochii” la infracțiunea constatată flagrant, efectuând controale la comandă în detrimentul adversarilor politici.

Decebal Făgădău şi Drăguţ Encică

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, oamenii lui Făgădău au început, rând pe rând, să-și caute locuri călduţe şi să-şi piardă urma prin alte servicii din cadrul Primăriei Constanţa. Nu vorbim despre directori, căci mulți țin cu dinții de scaune, ci despre funcționari mai mici, aduși de edil în administrația locală în 2016, când a câștigat mandatul. Șefii de departamente, în schimb, încearcă să plece capul și să se plieze nevoilor și viziunii noii administrații, în speranța că vor scăpa de ”executare” și-și vor păstra funcțiile. Alții, sunt pe picior de plecare. Am încercat să aflăm chiar de la aceștia ce gânduri îi încearcă, dacă se gândesc să-și dea demisia ori dacă se așteaptă să fie demiși.

Își dă șeful Poliției Locale demisia?!

Ne-am îndreptat atenția spre Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, în trecut director adjunct la Disciplina în Construcţii, care l-a săpat şi turnat pe Ionuţ Pripiş autorităţilor statului, la sugestia lui Făgădău, devenind omul de bază care executa toate comenzile politice ale acestuia şi ale fostei administraţii PSD, împotriva adversarilor politici. Controale comandate, hărţuirea agenţilor economici care nu îi cântau în strună lui Făgădău etc.

Nu de puține ori, poliția lui Făgădău a fost acuzată de nereguli și abuzuri reclamate de constănțeni, dar și de unii agenți economici, investitori, afaceriști, nu neapărat simpatizanți ai PSD, care susțineau că sunt ”agasați„ de controale comandate de mai marii șefi ai administrației locale.

Encică nu a vrut să ne spună dacă ia în calcul să-și dea demisia ori dacă se teme că va fi demis și ne-a trimis la purtătorul de cuvânt al primăriei.

Tot la purtătorii de cuvânt ne-au trimis și directorii de la Direcția Achiziții Publice, Mihaela Niță, sau reprezentanții Direcției Patrimoniu și Cadastru. La Direcția Financiară, Marcela Frigioiu nu a putut fi contactată, aflându-se în tot soiul de întâlniri. Alții spun că nu au motive de îngrijorare, întrucât și-au făcut treaba, cum este cazul Loredanei Gorpin, șefa Direcției Locale de Evidență Persoane.

Radu Vânturache

Despre Directia de Urbanism, ce să mai vorbim? Daca Constanţa arată cum arată, un rol negativ îl are şi arhitectul şef Radu Vânturache, dar şi chimista de la Urbanism, Cristina Stamat, specialista care îi făcea toate lucrurile murdare lui Mazăre şi bineînţeles, lui Făgădău.

Vom reveni!

Andreea POPA

miercuri, 14 octombrie 20208868
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
GANDUL.RO
Mărturii ȘOCANTE de pe patul de spital! Ce se întâmplă acum cu Viorica de la Clejani
Comentarii

02Belengher(22 oct 08:29)
Pai trebuie sa fii tare prost ca sa o tii o scursura din asta in preajma ta, inseamna ca asa cum i-a binganit pe altii, te poate turna si pe tine. Dar ce sa zic, unii agreeaza astfel de sclavi, cred ca le vor fi loiali pupatorii si lingatorii de cururi
03Lucian(17 oct 08:36)
Sankarul ista, neam cu clanul oie din grivitei
00Manevre PUz aprobat pentru spa(14 oct 23:19)
La Abator a fost aprobat un PUZ cu pentru Sammarina Imobiliare care include in baza acestui complex imobiliar si terenul bazei sportive Triunghi teren al orasului Constanta. Inainte de alegeri tot proprietarul acestei firme imobiliare a pus la dispozitie primariei Constanta un sediu de al lor in zona 2 Cocosi, Palas un sediu de al lor cu titlu de gratuitate pentru fi folosit ca adapost pentru oamenii strazii. Si asa a facut domnul Fagadau cu dl Vanturache manevre in primaria Constanta...noi trecem ce vrei tu ca PUZ si mai dam si de la noi teren insa noi trebuie sa si primim ceva la schimb.
02Amirale(14 oct 22:18)
Scoate-i la tabla pe toti !
07Comentariu sters(14 oct 22:15)
Replica a sters comentariul in care am zis ca in urma cu aprox un an si jumate scriau numai de bine despre primarie fagabou le a dat si un teren piata tomis 3 pt ca il promovau dar acum chitac cu comanescu au marit miza uuuuu javrelor revin si cu alte adevaruri ce putin le stiti
011Margareta(14 oct 21:42)
pentru Lucian alias Serpicu, du-te-n pwla mea de boschetar cu encica al tau cu tot, cu care luai spagi in Mamaia. sugeti-o lui Fagabou pe alte plaiuri, labagiilor!
45Murphy(14 oct 21:12)
Lucian 15:11, nu trebuie sa-i dea nimeni spaga sefului politiei locale ca sa fie corupt sau o nulitate. Eu mi-am rupt piciorul intr-o groapa in august, in portul turistic Tomis, Replica a scris si a publicat si foto de la mine, dar nu le-a publicat si pe cele cu echipajul de politie locala, un barbat si o femeie politisti, care au refuzat sa faca proces verbal de cercetare la fata locului cu santul neacoperit pe justificarea ca pietonala este domeniul poblic al Primariei si ei nu pot constata un eveniment ca si accident pentru ca-i da afara din serviciu. A venit salvarea si UPU Sp m-au salvat.
26Famiglia....(14 oct 20:53)
...la DGAS este doliu national...cumetrele impreuna cu directorul lor incompetent au intrat in fibrilatii...cloaca de vipere ce trebuie sa dispara...
27Bai Vanturache(14 oct 20:07)
Cap de Pwla ce esti ... mars la puscarie pervers , corupt ce esti ... de bratara cu Fagabou si Arh Stedinberg ati terorizat investitorii ... javrelor ordinare !
010Ilie(14 oct 17:27)
De cand se rididica blocul din Abator, politia locala ridica masinile parcate langa bloc. Ani de zile nu au ridicat masinile, chiar daca este trece de pietoni langa bloc.
610Replica(14 oct 16:29)
este o publicatie care manipuleaza .Nu observati ca atunci cand promoveaza pe cineva -care a platit,desigur -blocheaza comentariile ? 0
010constanta veche(14 oct 15:46)
ti ai dracu de corciti auzi valoare morala ala un tigan fara educatie ...l ati asociat repede sa iasa bine va n gura de lepre fara sange n voi si fara principii sa zica de cazu pincio daca il tine
365Lucian(14 oct 15:11)
Encica este un om de valoare morala si profesionala. Sunteti niste nulitati astia care mancati cacat. Asta este cunoscut ca si Tudose ca fiind cei mai corecti oameni din corpul de control al primariei. Sa vina unul in concret sa spuna ca le a dat spaga. Sunteti niste ratati toti cei care latrati
013cetatean(14 oct 13:32)
sa plece si hotomanul de la RAEDPP sau deja e pnl-ist cu acte in regula?
115Stoian(14 oct 13:26)
Niste spagari cu aere de diva,batuti in cap si incapatanati in prostie,aroganti si razbunatori......sa dispara
311Fagadau(14 oct 12:21)
locul 3 ca primar in functie nu este RUSINOS este o CATASTROFA!
416Escu(14 oct 11:44)
Ia sa se informeze Chitac cati politisti sunt in orasul Constanta,cati jandarmi si cati locali caci tigari si marfa fara acte se gasesc peste tot in oras,,puterea intrelopilor a crescut,traficul de droguri la fel,deci orasul fara locali inseamna bani mai multi la primarie. Acum Chitac poate sa desfiinteze pol.locala sau se foloseasca de slugoi astia tot asa cum a facut si D Fagadau,iar directori astia nu o sa isi dea niciunul demisia caci astia sunt niste hoti,spagari si pupincuristi,ori daca nu este indepartat un parazit nu paraseste corpul gazda pana nu il mananca de tot.
215Un mikidon cipanez flocos(14 oct 11:41)
pentru bani se gudura la noul stapan.Port sa fie Chitat ca pastreze pe toti cipanezii flocosi in functiile deunde au jefuit orasul.Politia Locala trebuie desfiintata in intregul ei fiind o adunatura de cipanezi.Trebuie reformata cu romani. Vanturache direct la puscarie. Nu o sa-i vina sa creada cand o sa ajunga la Poarta Alba.
12Geo(14 oct 11:19)
Bravo, asa e normal.
19Lili(14 oct 11:01)
Bai dar de toata conducerea Raedpp care are pe mana toate cladirile si terenurile din Constanta nu ziceti nimic? Aia sunt toti numai prepusii lui felix mazare si fagadaw.
317Dragut Encica(14 oct 11:00)
Omul care a tinut calul lui Fagadau.Sa plece si el o data cu Fagadau dar si calul.
214seful politiei...locale...(14 oct 10:40)
parca are stele de general..niste jigodii toti....de ce sunteti beliti in cap???unde va este podoaba capilara??
223Fe-rea vine Chitac(14 oct 10:04)
nici nu va puteti inchipui ce jale si doliu mare este in primarie ! Pilele nu stiu ce sa faca, rudele la fel, cumetriile sunt disperate, numai coardele de sugatoare asteapta sa se schimba barca ca sa suga de la rosu acum la galben ! Nenorocire mare in primarie fratilor !!!
425Toti(14 oct 09:19)
Directorii si directorii adjuncti si sefii de servicii trebuie inlaturati din functii. Politia locala este cea care se sterge la fund cu sesizarile noastre ale cetatenilor. Trebuie reformata din temelii.
132Lelia(14 oct 09:06)
Bah, Encica Dragut! Du.te bah ! esti atat de prost incat trebuie sa.ti deseneze cineva ce sa faci! Luati.i bah un ceaun sa aiba de lucru in viitoarea meserie
617Lorigorpin(14 oct 08:56)
O aroganta proasta pusa pe functie ca barbasu e la protv. Gavrila ii face toata treaba pt ca ea e praf sarmana..urata si proasta
221Stromeleag(14 oct 08:43)
Ce chip de prezervativ are asta, pfffff....ma tavalesc de ras
121Gore(14 oct 08:40)
Cu uniforma lui, parca e portarul de la Cazino
210bobe(14 oct 08:11)
regele a murit . traiasca regele
229Spaga(14 oct 07:53)
Vanturache, Merla,Encica dati va demisia ........
028Serbi(14 oct 07:43)
Hai Enci pleaca odata ca mi-am aranjat sa intru eu la comanda..
423Bond(14 oct 07:43)
Replica intrebati i si pe Popescu Mihaela si Eugen Caruntu Directorii de La Administrativ si Evenimente , oamenii lui Fagadau si Babu ! Prima este cea care a intermediat toate spagile la Neversea si licente de taxi iar al doilea intervenea pe filiera Narcis secretara si obtinea Autorizatii de Construire celor care cotizau ! Caruntu si a angajat socrul la Stadionul Farul pe care el ca Director il Avea in administrare !! Ce concurs a dat pe post socrul lui Caruntu dl Valentin pensionar din politie ? examen pe post trucat !!!trafic de influenta DNA!
237Alex(14 oct 07:23)
Encica Spaguta un sifon si un lingai. Asta si-a vandut toti prietenii pentru a primi o functie
232Corect(14 oct 06:54)
O panarama de om, un jeg ordinar !!
236Bai nu mai spuneti politist!(14 oct 06:24)
Cand o sa faca bulngiul asta nefericit armata si o sa merite sa stea acolo, vor mai trece probabil 30 ani! Mars afara, javra ordinara!
329Torres(14 oct 06:10)
Fatalau si babuinu sunt doua specimene rare de imbecili. Doua maimute. Muie psd cu fatalau si babulau.
142Marian(14 oct 03:58)
Encica este de culoare clanul oaie
243Dr. Justice(14 oct 03:42)
Nu-l cunosc insa dupa figura si tinuta pare un slugoi analfabet lipsit de creier.
1225In locul lor(14 oct 03:29)
Vor veni alti tigani sifonari cu Bacalaureatul luat in fals la 30 ani dar cu carnete de partid pnl sau si mai grav plusr. Pentru cetateni va fi la fel. De vina va fi psd si greaua mostenire.
444Politia Locala sclavi CAMBELA!(14 oct 02:36)
Politia Locala Primaria Constanta de doi ani este aservita S.C. CAMBELA cu patronul BELA NACI , la ordinul lui Encica asta si a viceprimarului Babu. Cei de la CAMBELA care construiesc blocul de pe spatiul verde ,controversat de cetateni , pe SOSEAUA MANGALIEI NR 59. Tot timpul politistii locali din zona au inchis ochii la zecile de basculante si betoniere care stationau sau taiau marcajul , plus ca trotuarul in dreptul trecerii pt pietoni este spart pe 10 metri iar politistul local Barbatu de la Disciplina in Constructii nu a luat nici o masura legala la zecile de sesizari, pitite !
343Primaria slugilor(14 oct 00:45)
A ajuns Primaria Constanta raiul tuturor corijentilor si repetentilor. Ajung acolo fiind slugile altora, carpe cu care se sterge pe jos pentru un salariu. De-aia a iesit toata lumea la vot sa dea afara jumate din primaria analfabetilor
431gogu(14 oct 00:44)
Acestui 'fanfaron' i-ar trebui imputate toate ororile facute in urbanismul Constantei. El oricum va pierde postul de arhitect al urbei noastre, pentru ca nu s-a remarcat cu nimic bun in materie de urbanism.
130Aduc pnlisti(14 oct 00:33)
Oameni cu bacul falsificat
336ion(14 oct 00:15)
ar fi bine sa plece. E paralel cu meseria. Are limba lunga
mai mult...Replica
20 sep 16:46ReplicaNOI REGULI în CONSTANȚA, unde INCIDENȚA se ÎNDREAPTĂ spre 3: MASCA OBLIGATORIE în anumite ZONE!

Luni, 20 septembrie, în cadrul CJSU, a fost votată hotărârea nr. 125. Mai exact, incidența cumulată la 14 zile...3805

19 sep 18:56ReplicaMall-ul Băneasa, EVACUAT din cauza unui INCENDIU. VIDEO2181
19 sep 23:00ReplicaBOMBĂ! ALIANȚA pentru PATRIE va fi noul PARTID al lui Liviu DRAGNEA5267
20 sep 17:20ReplicaALERTĂ în PORTUL CONSTANȚA: O NAVĂ a luat FOC

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 20 septembrie a.c., în Portul Constanța,...2560

20 sep 16:44ReplicaEXCLUSIV! CRIMĂ în MEDEEA: FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ de ZECI de ORI4500
20 sep 10:34ReplicaA MURIT jurnalistul Horia Alexandrescu2216
20 sep 23:09ReplicaFIRMA familiei MERLĂ și-a EXTINS afacerile cu STATUL și în Dâmbovița

Oil Depol Service SRL, firma deținută de Radu Merlă, soțul controversatei directoare din Primăria Constanța, Ani...2439

20 sep 00:47ReplicaBUNURILE trustului de presă Telegraf - Neptun, scoase la LICITAȚIE!2894
20 sep 23:04ReplicaUn ANGAJAT al familiei HALEP a făcut RAVAGII la SEIMENI!5507
20 sep 22:58ReplicaO PROSTITUATĂ, AMENDATĂ de 63 de ori în 9 LUNI!

Nicușor Radu a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată....2270

20 sep 00:30ReplicaO FEMEIE, obligată de INSTANȚĂ să-și dea AFARĂ câinii maidanezi din CASĂ!1388
20 sep 21:49ReplicaPROCURORII cer ÎNCHISOARE pentru tatăl VITREG al Cătălinei PONOR!4223
Vremea
21.4°20.1° - 21.4° luni, 20 septembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 73%
Vânt: 6.86 m/s
Presiune: 1011 milibari

Loto
6/498121961110
5/4018213120216
joker233387159
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 sep 00:00SportErling Haaland, de neoprit - A marcat două goluri în Borussia Dortmund vs Union Berlin 4-2

Norvegianul Erling Haaland a reuşit o "dublă" pentru Borussia Dortmund, care a învins pe teren propriu, cu scorul de...185

20 sep 00:00SportRăzvan Marin, pasă de gol minunată în Lazio vs Cagliari 2-2

Răzvan Marin, fotbalistul echipei Cagliari, a oferit o pasă minunată de gol, duminică seară, în meciul terminat la...220

20 sep 23:34SportFotbal - Liga I: Dinamo Bucureşti - FC Botoşani 1-2

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, pe Stadionul Dinamo din...266

20 sep 23:34SportGimnastică aerobică: România a cucerit patru medalii la Campionatele Europene de la Pesaro

Sportivii români au cucerit, duminică, patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz, la Campionatele...260

Local
20 sep 23:12LocalCOVID-19: 251 de persoane, internate în spitalele din Constanța

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 45.504 persoane...524

20 sep 23:16LocalÎncă un DECES, din cauza COVID-19, la Constanța

Până duminică, 19 septembrie a.c., 35.514 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...705

20 sep 23:13LocalCopil RĂNIT în urma unui ACCIDENT rutier produs pe strada Unirii

664

20 sep 23:16LocalIncendiu vegetație uscată, între localitățile Conacu și Credința

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină duminică, 19 septembrie, între localitățile...189

20 sep 23:12LocalPompierii au intervenit pentru degajarea unei crengi ce punea în pericol pietonii. VIDEO

Salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit, duminică, 19 septembrie a.c., pe strada Viticulturii din...367

20 sep 23:12LocalCoronavirus: Polițiștii constănțeni au aplicat AMENZI în valoare de 5.750 de lei, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...305

20 sep 23:13LocalAccident rutier în Cumpăna: Un COPIL a fost RĂNIT

Militarii din cadrul ISU Constanța au fost solicitați să intervină duminică, 19 septembrie, în Cumpăna, pe...950

20 sep 23:13LocalMAȘINĂ RĂSTURNATĂ la intrare în CUMPĂNA: o VICTIMĂ NEÎNCARCERATĂ

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 19 septembrie, la intrare în Cumpăna,...822

20 sep 16:42LocalLocuitorii din TOMIS PARK se PLÂNG că sunt TERORIZAȚI de CÂINI! VIDEO

803

Politică
20 sep 20:17PoliticăKlaus Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: „Se poate practica la orice vârstă”

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care...472

20 sep 20:20PoliticăOrban: Cei care nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a adresat liberalilor care sâmbătă au participat la Consiliul Național al...319

20 sep 20:20PoliticăCîţu: 40 de filiale ale partidului au votat moţiunea "România liberală"

304

20 sep 20:20PoliticăDan Vîlceanu, ajuns interimar Transporturi, promite că va dezvolta calea ferată. VIDEO

Cunosc situaţia căii ferate din România şi mă angajez să fac toate demersurile care ţin de mine pentru...289

20 sep 20:20PoliticăFlorin Cîțu, despre problemele de la City Insurance: "Mă voi asigura că nu vor avea de suferit clienții"

Premierul Florin Cîțu a spus, sâmbătă, că se va asigura că toți clienții City Insurance nu vor avea de suferit,...363

20 sep 20:21PoliticăLudovic Orban: Ca prin minune, printr-o stranie coincidență, orice se amână după Congresul PNL

499

Interviuri
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1308

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2040

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video

Mircea Dobre, fost deputat și ministru al Turismului, acum președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din...1159

Monden
20 sep 13:17MondenShow-ul lui Armin van Buuren din București a fost AMÂNAT din cauza pandemiei

Solo show-ul Armin van Buuren, programat pentru 25 septembrie, la Bucureşti, a fost amânat din cauza creşterii...350

20 sep 13:15MondenRoxana Nemeș s-a căsătorit!

Roxana Nemeș a spus cel mai sincer ”DA” din viața ei în fața ofițerului de Stare Civilă! Artista s-a...2037

20 sep 13:14MondenIlie Năstase explică de ce nu i-a mai dat cadou Simonei Halep la nuntă

1174

20 sep 00:00MondenClint Eastwood revine în cinematografe cu noul său film, „Cry Macho“

Noul film al lui Clint Eastwood, "Cry Macho", se lansează vineri în cinematografele americane, într-o nouă adaptare...176

20 sep 20:16MondenSpectacolul lui Armin van Buuren din București, amânat din cauza COVID

Spectacolul pe care Armin van Buuren urma să îl susțină la București pe 25 septembrie, în cadrul festivalului...267

20 sep 13:20MondenAlex BODI a DEZVĂLUIT de ce a BĂTUT-o PE BIANCA abia ACUM! VIDEO

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au format în trecut un cuplu extrem de iubit şi apreciat. Deşi mulţi au crezut că...1118

20 sep 13:13MondenSimona Halep, după căsătoria cu Toni Iuruc: A fost o seară de neuitat

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri seara, că se află într-un moment prelungit de euforie după...641

20 sep 13:13MondenAnda Adam s-a logodit cu noul iubit, Yosif Eudor Mohaci

Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată! Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Nici bine nu...1257

20 sep 15:03MondenNaomi Campbell a fost numită ambasador global al tinerilor

273

Mapamond
20 sep 13:19MapamondFrancezii tună și fulgeră: Este vorba despre 'dispreț' și 'minciună'

Şeful diplomaţiei franceze, Jean-Yves Le Drian, a vorbit sâmbătă despre "criza gravă" provocată de torpilarea...422

20 sep 13:19MapamondO mașină a intrat în plin în oamenii aflați pe o terasă, într-un oraș din Franța

Şase persoane au fost rănite, sâmbătă după-amiază, în centrul oraşului francez Fontainebleau, după ce o femeie...960

20 sep 13:17MapamondLucrările de restaurare a catedralei Notre-Dame pot începe, la aproape 2 ani și jumătate după incendiu

267

20 sep 13:17MapamondCaptură uriașă de droguri în Rotterdam: PATRU TONE de COCAINĂ, descoperite într-un container

Captură uriașă de droguri în portul olandez Rotterdam. Peste patru tone de cocaină au fost descoperite într-un...619

20 sep 13:15MapamondOlivier Faure, reales în fruntea Partidului Socialist Francez

Olivier Faure a fost reales sâmbătă în fruntea Partidului socialist francez, în deschiderea celui de al 79-lea...227

20 sep 13:14MapamondCasele foștilor lideri ai cartelurilor "El Chapo" și "Regele cerurilor", au fost puse în joc la loteria din Mexic

1445

Sănătate
20 sep 11:53SănătateArafat: Peste 95% din decesele înregistrate în perioada 6-12 septembrie - persoane nevaccinate

Peste 95% din decesele survenite în urma infecţiei cu SARS-Cov-2 în perioada 6-12 septembrie au fost înregistrate la...392

20 sep 11:56SănătateAndrei Baciu: Nu vom mai avea spitale COVID şi non-COVID, toate vor avea circuite mixte

Spitalele nu vor mai fi COVID şi non-COVID, ci vor avea circuite mixte, a anunţat sâmbătă Andrei Baciu, secretar de...346

20 sep 11:57SănătateRaed Arafat explică obligativitatea certificatului verde COVID: Nu putem vorbi de discriminare

523

20 sep 11:58SănătateAlexandru Rafila: Varianta Delta a coronavirsului NU afectează mai grav copiii și tinerii

Profesorul Alexandru Rafila afirmă, vineri seară, că datele statistice arată că persoanele cu vârste de peste 60...537

20 sep 11:59SănătateValeriu Gheorghiţă, scenariu sumbru: "Pe 15 octombrie am putea avea 20.000 de noi infectări"

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare COVID-19, a precizat că România ar putea ajunge și la...402

20 sep 12:00SănătateOMS suspendă procesul de aprobare pentru Sputnik V din cauza unor probleme de producție

334

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT