REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD, prima reacție după atacul Gabrielei Firea la adresa Guvernului: Are dreptate

PSD, prima reacție după atacul Gabrielei Firea la adresa Guvernului: Are dreptate

Replica API 6 iunie 2017 | 00:47 394

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a comentat luni, la Antena3, declarația Gabrielei Firea care a susținut în urmă cu o zi că proiectele pentru care a cerut sprijin din partea Guvernului Grindeanu i-au fost respinse sistematic și că anumite ministere pun în dificultate Primăria Capitalei. Mai mult, Gabriela Firea, a spus că primăria are o relație mai proastă cu Guvernul Grindeanu, decât cu cabinetul condus de Dacian Cioloș.

„Gabriela Firea lucrează foarte repede, se mișcă foarte repede și probabil sunt oameni din sistemul nostru din Executiv care nu se mișcă la aceeași viteză. Acestea sunt chestiuni care se vor rezolva în interior. (...) Gabriela Firea avea dreptate. Trebuie să fie ascultată. Știe ce spune. Legat de remaniere, se face după ce se termină analiza.”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Întrebat care sunt miniștri „repetenți” la capitolul de a-și atinge obiectivele propuse în programul de guvernare, Codrin Ștefănescu a spus că nu este vorba despre o „listă neagră” și l-a nominalizat din punctul său de vedere pe ministrul Tudorel Toader.

„Din punctul meu de vedere este Tudorel Toader, care ar fi trebuit remaniat după prima conferință de presă. Dar ne-am calmat și am spus să avem încredere în primul ministru Sorin Grindeanu. Faptul că Tudorel Toader stă de 3 luni pentru pachetul de legi și răbdarea ajunge la sfârșit la un moment dat. Asta este o părere personală și nu are nicio legătură cu poziția partidului.”, a spus Codrin Ștefănescu.

Cât despre relația dintre Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu, Codrin Ștefănescu a declarat: „Relația dintre doi oameni o știu numai ei doi. Pe mine mă interesează relația de partid dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, care este ok.”, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jos ma-ta e imbacsita , are km de casare . Muie excroc satanist !
1
0
Va meritati soarta bucurestenilor si votantilor psd!!!! Numai niste retardati ca voi puteau sa aduca la putere din nou partidul lui Iliescu, groparul Romaniei! Va multumusec si va doresc sa crapati in chinuri, jegurilor!
2
1
sunteti ratati , ofticati , la cur cacati ! daca mamele voastre stiau carte si nu mulgeau vacile , poate erau la primarie ....asa mulg boii acum !
4
0
asta este mama curvelor
3
2
Inca nu teai ascuns,moldoveanco,vagaboanda,ce esti ,ti-o tragi cu dragnea,si rideti amindoi de popor,sa VA fie rusine,porcilor,serpilor,la puscarie cu voi CA say saturat lumea de fetele,voastre,puturosilor,UN grup de viermi,ciuma Rosie,meritati trasi in teapa,sau toti la sapat,panaramelor
6
3
Bai tampytwlle, ce tot dai cu "ciuma rosie", cand ea nu mai exista de pe vremea lui Gorbaciov? Mai termina drk cu mizeria asta! In LUME exista doua sisteme, doua oranduiri, care se intrec in a-si demonstra superioritatea doctrinei: Capitalismul si Socialismul! Pune mana pe carte!
4
2
psd-ciuma rosie!!!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108