REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

PSD râmâne fără organizații, în Constanța

PSD râmâne fără organizații, în Constanța

Georgiana BOGLEA 29 martie 2024 | 09:52 960

O mutare pe scena politică, asemănătoare celei de la Valu lui Traian a avut loc și la Murfatlar joi seară, 28 martie a. c. Organizația PNL Murfatlar a anunțat faptul că toată organizația de tineret a PSD Murfatlar a ales să treacă de partea PNL Murfatlar, alături de actualul primar, Cojocaru Gheorghe.

PSD ramane fara organizatii, in ConstantaOrganizația de tineret PSD Murfatlar

"Organizația PNL Murfatlar anunță pe această cale că organizația de tineret a PSD din Murfatlar a decis să îi părăsească pe social democrați și să se alăture echipei peneliste. După ce ieri întreaga organizație PSD Valu lui Traian a luat aceeași decizie, astăzi a venit rândul tinerilor PSD din orașul nostru să vină în echipă alături de actualul primar al localității, George Cojocaru și de candidatul la președinția Consiliului Judetean Constanta, Florin Mitroi.
La baza acestei decizii a organizației de tineret stă faptul că în ultimii ani inițiativele acesteia nu au fost susținute de PSD, care nu a reușit să îi implice membri într-un proiect viabil. Mai mult decât atât, consilierul local PSD Butnaru Mihai, și el membru al organizatiei de tineret la momentul numirii în funcție, a fost pe tot parcursul mandatului un susținător al proiectelor de dezvoltare a orașului inițiate de actualul primar. 
Acum, la inițiativa d-lui Butnaru, peste 150 de tineri au decis să părăsească un partid în care nu se mai regăsesc și să vină alături de PNL. Le mulțumim pentru curaj și asumare și le garantăm că alături de noi vor fi implicați în viața comunității.
",  au transmis reprezentanții organizației PNL Murfatlar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un derbedeu care a ajuns sa manince de la pnl la regia de drumuri , nu stie sa faca nimic si este o jigodie infecta .
5
3
Probabil ca, peste 4 ani, vor trece iar la PSD... Traseisti politici. Cascati bine ochii cand votati si alegeti cu mintea, nu cu...
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108