REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PSD REACȚIONEAZĂ și caută vinovații în opoziție. „Iohannis să își ceară scuze pentru afirmațiile împotriva Jandarmeriei!”

PSD REACȚIONEAZĂ și caută vinovații în opoziție. „Iohannis să își ceară scuze pentru afirmațiile împotriva Jandarmeriei!”

Replica API 11 august 2018 | 15:38 169

Partidul Social Democrat (PSD) a transmis, sâmbătă, 11 august a.c., un comunicat de presă în care precizează că autorităţile statului trebuie să stabilească în ce măsură actele de violenţă din Piaţa Victoriei, care s-au soldat cu răniţi şi pagube materiale, au fost determinate de declaraţiile, îndemnurile sau chiar implicarea directă a unor partide şi lideri politici din opoziţie.

De asemenea, PSD îi cere preşedintelui Klaus Iohannis "să îşi ceară scuze imediat pentru afirmaţiile sale iresponsabile împotriva Jandarmeriei, care a acţionat legitim şi legal pentru a-i împiedica pe protestatari să pătrundă în Palatul Victoria", scrie News.ro.

Social-democraţii susţin că prin aceste declaraţii Iohannis "subminează autoritatea statului şi îndeamnă la reluarea agresiunilor împotriva ordinii şi instituţiilor publice".

"De asemenea, autorităţile statului trebuie să stabilească în ce măsură actele de violenţă din Piaţa Victoriei, care s-au soldat cu răniţi şi pagube materiale, au fost determinate de declaraţiile, îndemnurile sau chiar implicarea directă a unor partide şi lideri politici din opoziţie. Totodată, PSD solicită preşedintelui Klaus Iohannis să îşi ceară scuze imediat pentru afirmaţiile sale iresponsabile împotriva Jandarmeriei, care a acţionat legitim şi legal pentru a-i împiedica pe protestatari să pătrundă în Palatul Victoria. Este inacceptabil ca preşedintele României să facă o astfel de declaraţie prin care subminează autoritatea statului şi îndeamnă la reluarea agresiunilor împotriva ordinii şi instituţiilor publice", arată PSD.

Sursă text: Știripesurse.ro

Sursă foto: Repubblica.it

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi place ce vad: frustrati peste tot... Imi place!
0
0
Jandarmii vor afla cat de riscanta este meseria in slujba hotilor. Populatia se va razbuna pe batausii guvernului, rachetii mafiei, slugile prostilor.
5
1
Shi patisi oi?? V-o pali gendarii?? Ati vinit dijeaba, nu v-ati ales decat cu un pistol. Tot e bun si ala decat nimic. Daca il vinditi va luati ori haudi ori beemveu cu volan pe dreapta. Si o sa fiti tare jmekeri cand viniti vara la parinti in Vaslui. Hai, duceti-va in jermania, ca striga batranii sa ii stergeti la cur.
1
4
Constanta este praf din cauza PSD. Daca vrei sa te angajezi ori ai pile ori dai spaga. Asa s-a ajuns din cauza PSD-ului care numai din pomeni si manipulare poate sa mai fie in ziua de azi la putere. Cat de prost sa fi sa sustii un partid de teapa PSD? De fapt mai bine intrebat, cat de prost sa mai crezi in clasa politica din tara noastra vanduta bucata cu bucata strainilor?
11
1
Constanta este dominata de PSD.Sa se aleaga praful si pulberea de ei,sunt infiltrati in toate institutiile.Ei au distrus Constanta impreuna Cu Mazare.
15
0
cred ca ati dovedit, daca mai era cazul, cat de jigodii si nemernici sunteti. La puscarie animalelor, puscariasule nu vei scapa nici in gaura de sarpe, in puscarie iti vor putrezi oasele. Nu veti mai reusi sa spalati creere, s-au convins si sustinatorii vostri de nemerniciile la carez-ati dedat. Cum este posibil ca jandarmii sa execute niste ordine a unei analfabete dan- cuu incita presedintele tarii la violente, sunteti chiori, analfabeta dan s-a dus la spital- ase vedea cum si-a permis sa parcheze pe spatiul de parcare a ambulantelor- s-a sesizat cineva din cadrul politiei?- nu-l veti suspen
12
1
Jos cu mustata psd-ista!
14
3
Imi bag eu pula in toti mortii tai si neamul tau de comunisti
12
4
cand comentati chiar va cititi comentariile, chiar acesta este nivelul vostru de cultura ? Altceva nu stiti de cat muie si bagati pwla in ceva, acel ceva pot fi bunicul si bunica ta, parintii tai ,prietenii sau chiar proprii copii ,din ce canale termice ati iesit sobolanilor?Cred ca va place, aveti satisfactii, simtiti fiori aveti orgasm ,cand altii va raspund la fel cand va dau muie sau isi baga pwla in toti ai vostri
2
16
unii i-au spalat pe creier, altii ii spala acum pe spinare
4
2
Muie PSD Javre ordinare..
16
3
Acolo au omorat oamenii ca sa scape de guvern!
3
7
Ba frate eu am parasit romania . Mizeriii de politica. Anus
8
1
puie msd!!!
15
4
autoritatile statului mafiot ingenuncheat in fata jidanilor sunt membrii psd-alde ,deci vinovatii sunt clari,dracnea cu moliceanu si cu w debila prepeleac
14
3
Bag pula in toti labarii de la PSD
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108