REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD și ALDE s-au întâlnit departe de ochii presei

PSD și ALDE s-au întâlnit departe de ochii presei

Replica API 22 februarie 2019 | 00:00 183

Liderii PSD și ALDE s-au reunit, miercuri după-amiază, departe de ochii presei, într-o ședință de taină venită pe fondul discuțiilor despre OUG 114, care a provocat o serie de divergențe în coaliția majoritară, potrivit stiripesurse.ro.

„Ne-am intalnit aseară, da, vă confirm, am avut o întalnire cu colegii din PSD, dar nu a fost deloc tensionata intalnirea. Nu. Putem sa avem păreri deosebite? Cred ca da, este si normal. Doi oameni nu sunt la fel, dar doua partide?”, a declarat Tăriceanu, liderul ALDE, joi, la Oradea.

Deși acesta declarase că vrea eliminarea taxei de 2% pe cifra afaceri din energie, Liviu Dragnea, președintele PSD, a spus că nu vrea să comenteze decizia partenerului de coaliție, dar a explicat că nu va modifica „așa, pur și simplu” prevederile contestate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cei multumiti de alianta PSD-ALDE-UDMR cred ca habar nu aveti ce inseamna europa. Nu toata lumea este asa. Vad ca nu au habar nici cei din alianta idolii vostrii salvatori. Exemplu robor euribor buget tezaur . etc. pentru voi a venit din nou pe pamant ISUS. diferenta este ca acum are doar mustata nu si barba. Si da, au inviat si mortii care au mers la vot pentru PSD. minune mare bre... inteleapta vorba ,, fericiti cei saraci cu duhul;; asa se intampla cand ajung sa conduca o tara niste ... ce nu au habar de nimic. cred ca pot orice si oriunde...
0
0
cred ca acel ''cevadin lemn de brad'' poate fi extins- tudorel, ciorba in sticla, dorneanu, soferul serban, mecanicul nicolicea , muncitorul necalificat ciordache, mitraliera si lista este infinita
1
1
Vi se pregateste ceva leprelor!!! Ceva din lemn de brad!!!
3
2
Cei mai mari HOTI, tradatori, mincinosi si penali ! Rusine!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108