REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Pufleanu de la Micul Regat, trimis în JUDECATĂ pentru EVAZIUNE fiscală

Pufleanu de la Micul Regat, trimis în JUDECATĂ pentru EVAZIUNE fiscală

Replica API 22 iunie 2020 | 00:47 18272

Afaceristul Dumitru Pufleanu are probleme grave cu legea, din nou, după ce procurorii au constatat evaziune fiscală la una dintre firmele administrate de acesta. Este vorba despre SC IAN PROD 2000 SRL, ce se ocupă cu fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor. Pufleanu e acuzat, printre altele, de evidențierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea altor operațiuni fictive. Potrivit unor surse, Pufleanu ar fi prejudiciat statul cu peste 100.000 euro.

Eliza Pufleanu

La început acestui an, judecătorii au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis la data de 29.07.2019 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa privind societatea S.C. IAN PROD 2000 S.R.L., reprezentată prin mandatar Pufleanu Eliza, soţia lui Dumitru Pufleanu, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală , şi inculpatul Dumitru Pufleanu, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală prevăzută de art. 9 alin.l lit.c şi alin. 2 din Legea nr. 241/2005, cu aplic. art. 41 alin. 2 C.pen. şi art. 5 C.pen.

Actele de urmările penală şi rechizitoriul sunt LEGALE!

Magistraţii au constatat legalitatea efectuării actelor de urmărire penală şi a administrării probelor şi au dispus începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Pufleanu Dumitru şi SC Ian Prod SRL 2000. Decizia nu a fost definitivă, aşa că Puflene a atacat-o la Curtea de Apel.

SC. IAN PROD 2000 S.R.L apare cu datorii restante la stat cu suma de 1,692,529l ei. Asociat unic al societăţii este Ioan Pufleanu.

Numele Elizei şi al lui Dumitru Pufleanu au apărut în scandalul grădiniţei Micul Regat

Eliza şi Dumitru Pufleanu au patronat grădiniţa "Micul Regat", unde copiii erau trataţi ca nişte regi, cu vin şi cafea, în urmă cu 6 ani. Atunci, părinţii au descoperit, din întâmplare, că micuţii erau maltrataţi de angajatele grădiniţei, sceleratele explicând ulterior vânătăile prin faptul că respectivii copii s-ar fi lovit singuri. Pe lângă abuzurile fizice, copiii au suferit de rele tratamente fără precedent în România. Potrivit unor înregistrări, micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. În urma declanşării scandalului, autorităţile au găsit mai multe nereguli la grădiniţa bar & lounge, inclusiv faptul că "Micul Regat" funcţiona fără autorizaţie, ci doar pe baza unei declaraţii pe propria răspundere. Eliza Pufleanu a fost condamnată la un an şi 5 luni cu suspendare.

Grădiniţa Micul Regat a fost închisă, fiind ulterior redeschisă sub un alt nume. Societatea Ian Prod 2000 are sediul pe Alexandru cel Bun numărul 442.

Roxana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioanis sa mi sugi pula
5
3
Gigele ai vazut tu machidon sa nu fie hot si idiot????
9
5
Roxana Cristea cu tot neamul tau de scelerati, sa te fut in gura de ziarista proasta ce esti, ordinaro! Si voi care calcati in picioare si faceti voi pe draq sa va ia, nu va mai maltratati odraslele acasa si nu va mai credeti niste sfinti! Uoooo!!
4
9
Ghifti cu bani ai machedonilor
6
8
Au cele mai mari preturi la cazare. Ne-a fact miel la protap si era in sange, n-a mancat nimeni dupa ce am dat o gramada de bani. Hoti ordinari pacalesc clientii
13
6
Baronu dator peste tot !
13
0
Cmnatasa lu Alexe
9
9
iacata ca a venit si vremea platii
13
5
Greci si Bulgari i-au dat afara din tarile lor dar au gasit aici terenul slab si acum au ajuns liftele machidonesti sa ii numeasca pe romani"neam de hoti si curve".Sunt si machidoni oameni buni si cu caracter dar sunt putini la fel ca si tigani pentru ca si printre aia sunt oameni buni,stiti proverbul"lasa ma decat sa zica astia ca sunt prost mai bine sa zica ca sunt al dracu",ei Romani au fost buni cu straini si straini i s-au urcat in cap.
23
9
Dumitru Pufleanu zis Mita sau Limba de Bou este fratele sotiei lui Stelica Halep. Cand era Simona mica si ii mai cerea Stelica lu' cumna-su sa mai o sponsorizeze cu ceva la un cantonament, se vaita ca nu are bani. O zdreanta de om. Si cand mergea cu Dudu si cu Dimciu sa dea la muie nu platea. Se facea ca ploua. De aceea este blestemat sa dea mereu cu limba in coltul gurii. Vorba lu' Baronu: Mita daca nu avea tac-tu bani, mureai flacau !!!
32
4
ALEXANDRU CEL BUN 442 HANDICAPATILOR
13
3
Vaii nu pot sa cred! Credeam ca sunt oameni cinstiti machedonii aaahahahaha....
22
4
Astfel de jigodii trebuie inchise definitiv. Sa li se interzica dreptul de a desfasura activitati comerciale sau de alta natura pentru tot restul vietii.
26
2
Sceleratele care bateau copiii ar trebui Pandit si nature, calcate in picioare, justitia nu face nimic.
21
2
Sugetipolainvidiosilor legea e facuta ptr a fi incalcata .. hai pa m.am distrat cu voi
8
26
Fac Campanie La EForie
5
6
Hoti si excroci. Sunt rusinea societatii, da. Sunt niste nemernici dovediti in instanta, sunt infractori care incalca legea cu buna stiinta. Sa plateasca PENAL. Da! Astia sunt aia cu fabrica de alcool.... si multe alte infractiuni ??
28
3
Intro tara normala si unde coruptia este minima, astfel de nemernici, dovediti in istanta ca infractori, nu ar mai avea voie sa detina societati comerciale. Simplu,ai incalcat legea cu bunastiinta, pa, la munca, ca angajat.
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212