REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Purtătorul de cuvânt al lui Ciolacu, în conducerea Canalelor Navigabile

Purtătorul de cuvânt al lui Ciolacu, în conducerea Canalelor Navigabile

Mirela PASCAL 2 septembrie 2023 | 00:00 2031

Are o vastă experiență în presă și un CV stufos în domeniul media, însă a ajuns în conducerea unei companii de stat din domeniul transporturilor. Este vorba despre Canalele Navigabile, acolo unde purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, și-a instalat scaunul în Consiliul de Administrație. Numirea a fost făcută pe 28 august a.c., pentru o perioadă de 5 luni. Jurnalistul va încasa peste 12.000 de lei pe lună.

Purtatorul de cuvant al lui Ciolacu, in conducerea Canalelor Navigabile
Mihai Constantin a fost numit în funcţia de secretar de stat la Cancelaria prim-ministrului, purtător de cuvânt al Guvernului, la jumătatea lunii iulie 2023 a.c.. La doar o lună, i s-a făcut loc și în conducerea Administrației Canalelor Navigabile, unde este membru provizoriu din 28 august a.c., pentru o perioadă de 5 luni. Însă, cum numirile sunt prelungite la foc automat, nu ne-ar mira ca Mihai Constantin să prindă rădăcini în compania din Constanța.

 

Purtatorul de cuvant al lui Ciolacu, in conducerea Canalelor Navigabile

Deși experiența nu-l recomandă pentru această funcție, va încasa mai bine de 12.000 de lei pe lună.

Constantin, CV stufos, „încărcat“ cu experiență în media

Mihai Constantin este un jurnalist cu ștate vechi, cu un CV spectaculos, cu o carieră de peste 25 de ani în presa scrisă și de televiziune. Prezintă, în cadrul Telejurnalului TVR 1 de duminică seara, rubrica GhiDigital, cu privire la utilizarea curentă a instrumentelor digitale. Timp de doi ani, Mihai Constantin a fost rezident în Washington, corespondent al TVR în Statele Unite ale Americii. A transmis din mai multe oraşe americane ştiri şi reportaje despre comunităţile de români de peste ocean şi despre evenimentele care au marcat realitatea americană în anii 2005-2007.

Purtatorul de cuvant al lui Ciolacu, in conducerea Canalelor Navigabile

A fost prezentator al emisiunii de analiza a evenimentelor externe „Lumea în care trăim” (2003-2005), realizator și prezentator a numeroase talk show-uri si interviuri cu personalități din țară și străinătate. Este directorul executiv al Asociației Operatorilor Mobili din România (AOMR), responsabil cu reprezentarea membrilor asociației si cu susținerea punctelor de vedere ale asociației în fata autorităților reglementatoare (ANCOM, Parlament, Guvern etc.).

Mihai Constantin nu și-a făcut publică, încă, declarația de avere și cea de interese.

Bunduc face umbră la ACN din aprilie, i s-a prelungit mandatul

Tot în ședința din 28 august, lui Gabriel Bunduc i s-a prelungit mandatul cu 5 luni. Bunduc este un nume nou în politica românească, care nu s-a remarcat prin vreo activitate notabilă în interesul cetățeanului, ci printr-o declarație care a revoltat aproape întreaga Moldovă, dând de înțeles că vrea să oprească proiectul Autostrăzii Târgu Mureș – Iași.

Purtatorul de cuvant al lui Ciolacu, in conducerea Canalelor NavigabileGabriel Bunduc

Bunduc a fost numit în conducerea ACN prin aprilie a.c., în locul lui secretarului de stat din cadrul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Adrian Foghis.

Purtatorul de cuvant al lui Ciolacu, in conducerea Canalelor Navigabile

Anterior, fusese numit de premierul Nicolae Ciucă, secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, impus de PSD Bacău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chill. tot la mine ajunge. rabdare
0
0
Mălai mare Daniel Georgescu se descurcă foarte bine deși multă lume vede că nu prea știe ce are de făcut pe acolo. probabil face prin altă parte.
3
0
Incet, incet il pune pe Catanel Jr. acolo unde țintește.
9
0
Dar papagalul ciorditor de la canale, Georgescu, analfabet functional pus sef fara experienta de Stroe cand il da cineva afara.
12
2
C.acatul asta de Ciolacu , una spune alta face sau ''Sa trecem la de fapte la vorbe'' ! Pile si pilosi nenorociti , uite asa ne scufundam
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468