REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Radu Banciu, un nou atac la adresa Simonei Halep

Radu Banciu, un nou atac la adresa Simonei Halep

Valentina CAMARA 4 februarie 2023 | 00:00 730

Radu Banciu este unul dintre cei mai vehemenși critici ai Simonei Halep. Prezentatorul de televiziune de la PrimaTV nu ratează nici măcar o ocazie pentru a-și exprima părerea pe care o are față de dubla câștigătoare de Grand Slam.

Radu Banciu, un nou atac la adresa Simonei Halep

Radu Banciu a avut de-a lungul timpului mai multe critici la adresa Simonei Halep. Prezentatorul de televiziune de la PrimaTV a explicat de ce nu a fost niciodată fanul jucătoarei de tenis. Banciu crede că un sportiv care este mediocru nu trebuie ridicat niciodată la „nivelul de fenomen”. Jurnalistul a continuat prin a spune că Simona Halep nu este o mare jucătoare de tenis, ci a avut o perioadă bună la un moment dat și a reușit să câștige două titluri de Grand Slam.

„A profitat de un culoar favorabil. Eu am intuit că, la fel ca şi în alte sporturi, nivelul tenisului feminin era foarte jos. Puteai să câştigi cât vrei, 10 turnee de Mare Şlem, dar atât timp în jurul tău nu erau adevăraţi campioni, nu erai mare jucător. Pe timpuri, marile campioane nu erau de nivelul ăsta”, a mai declarat Banciu.

Simona Halep nu ar fi avut nicio șansă în fața Martinei Hingis sau Mariei Sharapova

Prezentatorul de televiziune a amintit de înfrângerile suferite de fostul număr 1 WTA în fața americancei Serena Williams. Banciu a subliniat că sportiva din SUA „a făcut-o praf pe unde a prins-o”. Jurnalistul crede că jucătoarea de tenis din România nu ar fi ajuns niciodată în topul ierarhiei mondiale dacă mai erau două sau trei jucătoare de nivelul Serenei. Banciu le-a dat drept exemplu pe Venus Williams, Martina Hingis sau Sharapova.

„Simona Halep nu ajungea niciodată în topul mondial. Asta am spus, cu oarecare viziune superioară. Nu mă deranjează că o Românie întreagă a iubit-o. Nu am nicio problemă cu persoana. Eu vorbeam despre sportul în sine”, a mai spus Radu Banciu în timpul podcast-ului jurnalistei Irina Gologan, intitulat „Spune-mi cine eşti”.

Nu este pentru prima dată când vedeta de la PrimaTV o critică pe Halep. Acesta a fost nemulțumit că foarte multe persoane i-au luat apărarea sportivei după ce a fosta cuzată de dopaj. „N-a acuzat-o nimeni în România, n-a șters-o nimeni! Într-o țară normală, o rădeai din palmares! Nu mai exista! Nu mai vii cu nicio scuză, că oricum este ca la politicieni. Ai fost acuzat, ți-ai dat demisia. Pentru ce să sprijinim un infractor?”, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nea banciu asta este ofticay rau pe SIMONA pai la talentul lui si inteligenta care a mostenit-o de la parinti la ce sa te astepti asa ca nea banciule imi place ca te oftici pe TALENTUL SIMONEI nu ai decat sa mori de oftica
5
4
Subscriu, D-le Baniciu.
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272