REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Radu Mazăre a stabilit data nunţii: vrea să se căsătorească de ziua lui. Penitenciarul decide!

Radu Mazăre a stabilit data nunţii: vrea să se căsătorească de ziua lui. Penitenciarul decide!

Replica API 12 iunie 2019 | 00:14 479

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a depus cerere la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat, pentru a i se da posibilitatea ca, pe data de 5 iulie, atunci când îşi va serba şi ziua de naştere, să se căsătorească cu iubita lui, Roxana.

Mihai Mazăre, fratele fostului edil, a confirmat informaţia, la România TV. Acesta a precizat că există posibilitatea să fie oficializată şi cununia religioasă. „Cel mai probabil, nu va fi cununie religioasă. În urma demersului făcut de Radu, personal de el, şi ale demersurilor făcute de Lizeta Haralambie, avocata lui, pe această problemă, urmează să aflăm ce decizie ia penitenciarul. Şi dacă va fi de acord şi cu o cununie religioasă. Dacă nu, va avea loc după o perioadă”, a spus Mihai Mazăre. Acesta a mai precizat că nu va fi o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere condiţiile în care se va desfăşura evenimentul, ci va fi o ceremonie simplă. Ulterior, după ce vor spune „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă, proaspeţii însurăţei vor fi părinţi spirituali pentru un alt cuplu care se va căsători tot la peniteniciar. „Va fi o ceremonie simplă, urmând să fie prezente doar 10 persoane, o parte din familia Roxanei, o parte din familia lui. Apoi, după ce se vor căsători, vor cununa un coleg cu care a stat în perioada de carantină. Şi el se va căsători cu aleasa inimii lui, Maria”, a completat Mazăre. „Cred că e o dovadă reciprocă de ataşament şi iubire reciprocă. El vrea să-i demonstreze Roxanei că apreciază la valoare maximă tot ce a făcut pentru el în aceştia ni, iar ea i-a fost fidelă, dar şi pentru ce o să urmeze”, a mai spus fratele fostului primar care a mărturisit că-şi doreşte şi un nepoţel. „ Cine ştie, poate mă trezesc şi cu un nepoţel!”,a încheiat Mihai Mazăre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deja am obtinut aprobare de la consilieri locali ca sa punem cu ajutorul marelui regior SORIN IONESCO o caravana prin MAMAIA cu petrecareti. O sa o avem ca tema ALBA CA ZAPADA SI CEI SAPTE PITICI ma rog poate directia enitenciarelor sa aprobe citii mai multi pitici.
1
0
plateste salvamaruuuuu
1
0
Am rugamintea sa nu mai scrieti despre toti puscariasi, nu ne intereseaza
5
2
Rexono, ai grija ca e infectat !
2
1
La multi ani acolo unde ti-e locu! Casa de piatra cu gratii. Familia sa te urmeze.
5
0
Se insoara ca sa mai faca niste vanzari simulate si pe numele sotiei, ca doar nu credeti ca moare de dragul rexonei, ahahaha!
7
0
O familie de derbedei.
5
0
au trecut banii furati pe numele mamei si fratilor. traiesc toti din furat ca tiganii. rusine Familia Mazare, neam de mascarici gainari
11
0
Constantenii il suporta pentru j sunt niste FAGABOI ADORMITI !! Kapete Seci
4
1
Bufonul lui Mazare este inca primar cum vine asta de il suporta constantenii ?!?!?!!!
4
3
Sa va dau muie zdrentelor
6
9
Pot sa vin si eu cu taticul meu Nas la camera matrimoniala pt Radu sa ne futa poate ne scapa un teren ceva
7
0
De aceasta data il naseste Fagadau...Vanturache martor cu Lizeta
7
1
Am venit sa citesc comentariile despre Faruk
4
0
Mazare este infectat de multi ani cu SIDA, atentie parnaiasi care intrati in contact cu el !
8
0
...nu vreti sa ne scutiti de stiri cu acest parnaias ...ne-am saturat...ii promovati atat de mult pe acest saltimbanc ...la aceasta ora este doar un condamnat definitiv ce are de restituit un prejudiciu in valoare de aproximativ 114 milioane euro... dintre care 77,77 milioane euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane euro prejudiciu in dauna municipiului Constanta.
25
0
Se aude ca radu mic o mai buleste si el din cand in cand
11
0
Pe aia o intereseaza averea, nu Mazare, i s-a indeplinit visul, barbasu 9 ani cu executare ea inconjurata de negri in Madagascar.
18
0
Mazarel e gay deghizat , toata ziua. Ti ai draq de neam de koorve si hoti.
13
0
cu lizetta se duce la maritaal.. doar ea ii duce tarfe!
14
0
Nu mai comparati ardealul care a fost 60 de ani in imperiul austro-ungar cu dobrogea care a fost 500 de ani pasalac turcesc.
11
4
desi stim ca makidonul mazdare a fost un executant, tot cred ca ca at trebui executat
6
2
Dati cu pietre, saracilor...sunteti acei oameni care nu realizati nimic in viata si latrati si voi pe-aici sub anonimat...ce a facut Mazare ptr CT n-o sa faceti voi si mamele voastre nici intro 100 de ani...ala in Spania care a ridicat Marbea, tot pe stilul asta, este vazut altfel, dar ce sa le ceri romanilor frustrati si prosti?
6
29
O curvistina urata in draci si un dezaxat mintal cu o fatza de cal infometat... Lumea zice ca vrea sa mearga la ceremonie si muierea aia batrana si urata cu par blond lung , prodan , poate mai prinde o felatie asa cum obisnuia cand ridica mana in consiliu la defrisari de spatii verzi...
21
2
Mazare - gentleman distins, de familie buna? Sa te nasti in familie de nomenklatura si sa esuezi atat de jalnic si ridicol. Fara educatie, fara distinctie, fara capatai. Sa-ti placa de tine sa imbatranesti in golanie si sa te insori la juma de secol, in puscarie. Sa iasa maica-ta la cel mai de cacat post TV infect si sa bata campii in halul ala. Si cate si mai cate. Jenant, rusinos si ridicol de ordinul cel mai de jos. As muri de rusine sa mai ies pana si pe strada.
27
1
Greu s-a hotarat!A foat nevoie sa intre la parnaie ca sa se insoare din nou!Smecherie avocateasca!Oare Dragnea se mai insoara cu Irinuca,parca hotarasera sa-i cunune Olguta si Manda?
27
0
Hai sictir cu maneaua voastra
16
0
Circ ieftin are el alte interese
26
1
E la moda in musede nunti in post. Cea mai buna zi e inti decembrie. Si asa zic perciunati ca suntem un popor barbar vom manca Mazare cu Ciolosan.
15
3
Cu zmeu,cu zmeul,te mai dai?
26
2
stai bland ca di nevasta - ta i' - a supt pula , ca sa avansezi tu , milogule !
8
10
Si asa s-a mai dus o javra ordinara
19
1
Ce nu face un bufon pentru a-si securiza banutii si a beneficia de vizite conjugale.
31
3
Ha Ha Ha ! Vrea Mascariciul drept la vizita intima ? Sa-i aduca Paluga prafuri disimulate in pizda ... fe la scroafa de Lizeta ?
20
1
S a dat liber la vizite! Dnii si dle interesate de felatii si dos sunt poftiti! Sa ii beliti pwla! Tot frustrati si crapati in fata la tv cu mana infipta in dos!
10
13
@ 12:38....cum sa fim " dobitoci " omule ? Nu suntem dobitoci , ci o furie , la cat spatiu verde , a distrus in oras . Aroganta si dispretu , acestui om , a inapoiat Constanta . Un sfert din Tabacariei , ras pentru rahatu ala de mall !!!! A indus in mod direct , smechereala , aroganta si prostu gust in Constanta , ca mod de a fi , in acest oras . Rezultatu ? Un decalaj enorm , de civilizatie si nu numai , intre Constanta si orasele sora , din nord - vestu tari .
33
1
Nu vrei sa fii tu mireasa lu pastaie daca il iubesti asa mult !!!
28
4
o sa - i beliti pula , in curand iese . Voi ramaneti la fel de saraci ....dar cel mai grav , la fel de dobitoci .
6
41
El e mireasa deja acolo ce ii mai trebuie alta
26
2
esti ingropat de viu Mazare Gainarul, care a speriat pana si africa traind numai din furtul neamului Romanesc. Ingroapa si blonda, distruge-i si ei viata cum ti-ai distrus propriei familii
27
2
Casa de piatra si copii la fel !!
22
4
Ce sa ti urez.....zale de piatra
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920