REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raed Arafat

Raed Arafat

Replica API 17 februarie 2021 | 23:05 1819

Raed Arafat ne surprinde din nou, însă nu plăcut. A reacționat după tragedia de pe Mamaia, precizând că va lua măsuri.

Asta știam deja. Ca de obicei, cei mici plătesc pentru greșelile celor mari. Dar, pe când se vor lua măsuri și la vârful Departamentului pentru Situații de Urgență?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este evident ca ceva-l tine pe acest individ acolo. Ceva sau cineva . ABERANT este ca nu are nici un fel de jena si demnitate.
0
1
Arafat singur nu poate sa se ocupe chiar de fiecare unitate de pompieri in parte. Pana la urma,Arafat a infiintat SMURD-ul,in timp ce altii se limiteaza la a da in el cu orice ocazie. Vreau sa vad si altii care sa fi facut ceva util pe bune,macar cinci la suta din ce a facut Arafat. Mai ales din astia cu gurile cat canalizarile,sa-i aud cum fac ei altfel,sa-i vad ca si se apuca de munca,nu de dat cu bale si venin. Pe bune,Arafat chiar nu ar mai trebui sa stea in tara asta de idioti.
1
2
Nu este de ajuns sa fii bun orator,trebuie sa te asiguri ca ai tot ce trbuie sa salvezi.Asta implica sa ceri insistent resurse pentru dotare,sa ai oameni devotati pentru a salva,sa spui verde in fata cine nu te ajuta in realizarea obiectivelor conform denumirii-salvator-si sa controlezi,prin exercitii permanente,daca personalul din subbordine stie clar ce are de facut. Acum totul este o minciuna si ascunderea mizeriilor sub pres.Vezi cazurile recente din spitale cand vinovatii nu raspund si mai mult au spirit de gasca aparand vinovatii.Unii demisioneaza,altii schiaza.Meritam.
4
0
Corecta intrebarea! Nu intelege personajul ca nu poti fi salvator la fel de bun in aer, pe apa si pe uscat! Are o problema, o frustrare...Din pacate, tragediile confirma..
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108