REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Raed Arafat insistă cu reguli în casă pentru a-i despărți pe școlari de bunici

Raed Arafat insistă cu reguli în casă pentru a-i despărți pe școlari de bunici

Replica API 13 septembrie 2020 | 22:10 1617

Raed Arafat a declarat duminică seara că susține în continuare ideea unor reguli care să fie respectate în fiecare casă în care locuiesc elevi și bunici, odată cu începerea anului școlar și riscul ca unii copii să ducă acasă coronavirusul.

Raed Arafat

„O creștere a numărului de infectări e posibil sa aibă loc în urma deschiderii școlilor și toată mișcarea care exista la nivel de elev, profesor, părinte. Orice reluare de activitate înseamnă un risc. Poate fi redus la maxim posibil dacă instruim copiii, părinții, profesorii”, a spus Arafat.

În acest context, el a pledat în continuare pentru ca elevii care merg la școală să se ferească acasă de contact cu bunicii lor pentru că elevii ar putea să ia COVID, să fie asimptomatici, și să le dea vârstnicilor în cazul cărora efectele virusului sunt mai severe.

„Inclusiv în casă trebuie să ai niște lucruri legate de contactul elevului cu bunicul. Aceste aspecte sunt și în alte țări. Spania, la ce a pățit, credeți-mă că a analizat foarte bine”, a declarat Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copiii au ajuns sa infecteze tot: bunici, parinti, educatori, rude, vecini. Va dati seama ce nebunie!? Ca si cum numai cel care se numeste bunic se molipseste, pentru ca se presupune, ca toti ceilalti sunt tinerei.
1
0
Domnul Arafat are dreptate. Daca copilul aduce acasa noul coronavirus, nu aveti batrani acasa? Sa va fie rusine. Doamne ajuta.
1
1
E din alt film, la fel ca tot guvernul pnl
1
1
Daca romanii ar avea toti apartamente cu multe camere sau vile spatioase,conditii de lux,atunci ar trebui ca pe langa aceste ,,dotari'' sa mai existe si o capacitate uriasa a cuiva,sa modifice felul in care se comporta oamenii acasa,indiferent ca e vorba de regim de teroare,de timp de razboi si alte alea. Romanii nu vor sa se spele dracului la cur,pe dinti,avem cel mai sczut consum de sapun din lumea libera,ce naiba vrobeste Arafat? Culca-te omule,iesi din cloaca aia care te umple de zoaie si te schimba din bun in unul ca ei!Nici un neam nu accepta reguli in casa dupa goarna sefilor!
3
0
Sunt cunoscute cazuri in care dintr-o familie cu sase persoane"de exemplu"care traiau impreuna intr-o casa unul s-a imbolnavit de COVID atat de grav ca a si murit iar ceilalti cinci nu au avut nimic, nu li s-a gasit COVID nici la teste,nimeni nu stie totul despre virusul asta care se pare ca loveste doar acolo unde gaseste"terenul slab"deocamdata toata lumea medicala merge pe bajbaite nu doar medici romani,singurul lucru care se stie este ca purtarea masti si pastrarea distantei reduce riscul de imbolnavire.
5
0
asta nu-i sanatos la cap, bai arabule, du-te-n tara ta sa faci regulile pe care le vrei tu. esti un nenorocit
1
2
gandesc, ca un om cu scunul la cap, ca ideea dlui Arafat ar fi putut fi pusa in practica numai si numai daca acoperisul sb care stau nepotii si bunicii ar fi unul care ar permite o astfel de solutie, despre care chiar cred ca nu este gresita, Dar cesa faci can majoritatea locuintelor sunt precum cutiile de chibrit, unele nedecomandate formate din doua , trei camere, vai mama lor, In astfel de conditii, inumane din punctul meu de vedere, nu ai cum sa respecti aceste conditii. Nu e rau sa insisti, dar insista acolo unde conditiile iti permit. Si un alt aspect- tinerii ar trebui sa stea separat d
3
2
daca vrei sa o separi pe mata adu o la noi...sa o protejam
3
1
Daca traia Ceausescu va impusca pe toti!
8
2
Nu vrei sa trecem la propunerea lui Streinu-Cercel din primavara?Aia cu luatul batranilor din case si izolarea lor?Mie asa imi suna!Cati ani ai, Arafat?
10
3
Hai sictir musli..
6
2
Dute ba tu in siria sa faci regulii de acolo de unde esti!! Arab imputit!!
10
2
care bunici sa imbolnaveasca pe cei care sant la serviciu sau pe cei care sant pensionari si sant toata ziua in parc si la piata, urmariti alceva, deci si parinti care sant la serviciu pot sa aibe colegi asimtomatici sau ei sa fie asimtomatici si sa isi imbolnaveasca colegii asa ca santeti ca cel cu drobul de sare
9
2
Bagati miltia cu amenzi asa cum ati bagat si in scoli sa speriati copiii, atata va duce capul de prostalai.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212