REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Raeţchi: În Republica Moldova asistăm la începutul unei lovituri de stat

Raeţchi: În Republica Moldova asistăm la începutul unei lovituri de stat

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 1279

Liberalul Ovidiu Raeţchi, vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare a Camerei Deputaţilor, susţine că în Republica Moldova se prefigurează "începutul unei lovituri de stat".

Ovidiu Raeţchi

"În mod evident, în Moldova asistăm la începutul unei lovituri de stat. Schimbarea arhitecturii statului pentru a trece instituţii esenţiale, din senin, fără temei, în subordinea pierzătorilor din alegeri, reprezintă indicatorul unei lovituri de stat specifice oligarhiilor post-comuniste. Dacă loserul Dodon îşi va duce până la capăt intenţiile, într-o manifestare a obsesiei tipic bolşevice pentru controlul serviciilor secrete, Moldova va deveni un stat izolat şi supus sancţiunilor lumii civilizate, unde instituţiile sunt stabile şi nu se plimbă în funcţie de spaimele politicienilor. Probabil că asta şi urmăreşte loserul lipsit de fair-play Dodon", a scris Raeţchi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

În opinia sa, profesioniştii din sistemul de securitate al Moldovei nu vor accepta, înţelegând că parcursul european al ţării este inevitabil.

"După părerea mea, însă, profesioniştii din sistemul de securitate al Moldovei nu vor accepta acest joc iresponsabil şi vor respecta ierarhia constituţională consacrată. Ei înţeleg că parcursul european al Moldovei e inevitabil - deşi poate fi unul de lungă durată - şi că personaje precum loserul necinstit Dodon sunt la finalul relevanţei politice", a completat deputatul liberal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre care tragedie vorbesti ma prostule,despre tragedia urmasilor lui Atila,a acelor asiatici care au speriat Europa prin barbaria lor pana i-au pus europeni cu botu pe labe si le-au dat si lor o bucata de pamant dar razboinici fiind nu le-a ajuns si au ocupat si transilvania facandui sclavi pe propritari acelui pamant,la Trianon nu nu s-a facut nici o nedreptate pentru ca Unguri cu armele au cucerit Transilvania dupa care Romani tot cu armele si-au luat pamantul inapoi.
1
0
Noi nu ne bucuram de tragedia nimanui. Noi ne bucuram de reintregirea Romaniei desi este partiala. Si cand va fi Romania din nou Dodoneata ne vom bucura iar. Ca suntem patrioti si ca stim istorie. Si pentru ca suntem urmasii lui Decebal si Traian desi nu toti. Unii sunt tradatori. Care au in sange tradarea tuturor conducatorilor care au luptat pentru integritatea si suveranitatea acestui teritoriu si popor.
1
0
Ce va tot doare de Moldova cand Romania e pe butuci idiotilor?
3
1
ba o pla, bratianu avocatul recunoasterii unirii la Trianon, la momentul semnarii tratatului a spus ca nu e demn sa ne bucuram de tragedia altei tari. a zis o el cel care a facut practic sa se recunoasca unirea Transilvaniei. Ca niste comunistoizi trogloditi de psd isti au ridicat la rang de sarbatoare e dovada de necunoastere a istoriei. Chiar asa mah, cum sarbatoresti tu ziua Trianon ului? iti bagi in kur un steag sau ca de obicei, spargi seminte la mall?
3
3
dute ma si te pisa ,,Moldava stie ce are de facut ,,ciusss
2
1
Voi vorbiti ba tradatori de tara, cand in Parlament s-a aprobat serbarea Pacii de la Trianon, seful vostru suprem tantalaul cap de lemn a intors legea in Parlament si nu a acceptat asa ceva.
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272