REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Rafila: Avem nevoie de încrederea populaţiei în sistemul de sănătate

Rafila: Avem nevoie de încrederea populaţiei în sistemul de sănătate

A.F. 8 aprilie 2023 | 00:00 365

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, susţine că sistemul medical are nevoie de un personal suficient, bine pregătit, care poate să răspundă "într-un mod profesionist şi empatic" nevoilor pacienţilor.

Rafila: Avem nevoie de increderea populatiei in sistemul de sanatate

De asemenea, ministrul afirmă, în mesajul său cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, că sunt necesare investiţii în sănătate, în spitale, în ambulatorii de specialitate, în cabinetele medicilor de familie.

"La data de 7 aprilie marcăm Ziua Mondială a Sănătăţii. În acest an, 2023, deviza este: Sănătate pentru toţi! Ca să putem face acest lucru şi în ţara noastră, avem nevoie de câteva lucruri. În primul rând, avem nevoie de un personal medical suficient, bine pregătit, care poate să răspundă într-un mod profesionist şi empatic nevoilor pacienţilor. Avem nevoie de investiţii în sănătate, în spitale, în ambulatorii de specialitate, în cabinetele medicilor de familie. De asemenea, mai avem nevoie de ceva: avem nevoie de încrederea populaţiei în sistemul de sănătate. (...) Am început un proces la Ministerul Sănătăţii în anul 2022. Îl vom continua şi vă asigur că în anii următori veţi vedea rezultatele activităţii echipei de la Ministerul Sănătăţii, dar cel mai important lucru este să vedeţi rezultatele în teren atunci când solicitaţi servicii medicale, atunci când personalul medical răspunde necesităţilor dumneavoastră!", a scris Rafila, pe Facebook, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar de un c****t mare sa i ti acopere fata nu ai tu nevoie
1
0
Încrederea se cîștiga. Vedeti dvs nu nu nu cu plicul ca in vremurile de fata Asa k mai usor cu increderea
3
0
Sa o iei in gura pă toata da da da Dumneata si cei care aveti astfel de nevoi.Mergeti in spitalele de stat și vb cu cei internați.Daca spusele acestora sint încurajatoare mai vb Abia după veniti cu asa zise nevoi In fapt e un kkt învelit în staniol Apropo Constanteni va multumesc pt redeschiderea spitalului de infecțioase si va doresc in cor ALUPIGUS toata
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468