REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Rafte, încă o lună în arest preventiv

Rafte, încă o lună în arest preventiv

Virgil STOIAN 13 ianuarie 2023 | 15:44 4621

Afaceristul constănțean Daniel Rafte dar și complicii acestuia rămân în arest pentru încă 30 de zile. Decizia a fost luată joi, 12 ianuarie 2023, de judecătorii din Prahova. Vă reamintim că Daniel Rafte a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc.

Ce spun procurorii!

Potrivit procurorilor, în perioada martie-septembrie 2022 inculpații au comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori din municipiul București și județele Constanța și Prahova. Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 19.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au prins în flagrant, în județul Constanța, pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină. La data de 20.09.2022, organele de cercetare penală au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Constanța, activitatea fiind urmată de audierea a 26 de persoane. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, iar în cursul zilei de 21.09.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a celor trei inculpați. În data de 23.09.2022 a fost depistat, audiat și reținut un al patrulea inculpat, față de care, la 24.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus măsura arestării preventive. De atunci, arestul preventiv a tot fost prelungit, urmând ca Daniel Rafte să sărbătorească Crăciunul în arest.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul Zavicenco dar pe sifoanele voastre Petrica Frumuselul si pe Dorel de la medgidia partenerul lui Frumuselu cand ii luati chiar asa multe sifonili fac de ii tineti in brate si nu ii arestati au sifonat tot orasul toti dealeri lor cand le vine randul Domnilor de la Diicot Constanta cat ii mai lasati sa vanda numai iei si sa sifoneze? Ajunge cat iati lasat sau va este frica sa nu zica si de voi?
0
0
Petre Frumuselu tiai sifonat toti asa zisii prieteni si apropiati din interes tu crezi ca o sa fii sifon o viata in curand din sifon o sa devii inculpat asa e regula
0
1
Foarte important Petrica Tomescu zis Petre Frumuselul este colaborator al Diicot el impreuna cu prietenul lui Dorel de la medgidia sunt cei mai mari informatori sifoane din Constanta si in acelasi timp Traficanti de Droguri de aceea sunt lasati in libertate de ani de zile amandoi vand droguri si nimeni nu ii aresteaza Dorel de la Medgidia un fel de sageata si asociat la Traficul de Droguri al lui Petrica Frumuselul sunt cele mai mari sifoane ale Constantei
0
0
PITBUL SI RAFTE , Just Now s au eliberat manacarar din Julia (mosu lu iancu oaie hombardierul care a facut nunta cu c***a de la daieni ) sunt pe arest la domiciliu mancamiar handelu si pitbul si rafte ati dat tot ce a cazut in ultimele 6 luni cu marfa
0
0
Ai uitat mânzule cand turnai beton si spuneai ca nimeni nu are ce sa-ti faca ca t.o.l.p(tulburarea ordinii si.linistii publice)nu este pt tine?!..i-a si toarna acum betoane linistit ca s-a facut liniste
1
0
Chiar daca comentariu anterior nu a fost ok ca si prezentare,sa nu uitati ca toti avem un I P sau identitate virtuala su daca tu crezi ca esti grozav...ete stie si lumea dine esti...posteaza nu e bai da fi corect si bazat pe ce spui....ca esti si usor de gasit si bun de plata....cunosti lucruri grele...marș la parchet ca ce sa vezi si daca le sti nu le zici ( sau le pui aici ) tot e infractiune.
1
0
Voinici din spatele tastaturii cu permisiunea Replica ,legea care pedepseste infractiunile/ postarile pe net nu se refera doar la Facebook....stiti multe...marș la parchet, aveti xu respecti ul ceva....va vedeti voi cumva....da ajunge cu generalizarea pe m*******i,t****i, turci, evrei si altii.Cine mai posteaza cu nume si prenume ca ce si cum sa vada legea....cred si ca ma hidonii tiganii turcii si etc o parte nu sunt ok....da ajunge ca si raspundeti penal / material toti postcii p****i....ai date ....sti multe vrei bine stii drumul .
0
0
Arsen vezi ca Daliana a dat din casa cum te f***a pe la spate cu hamul !!! Ce îți mai plăcea cu găozul spart !
1
1
Stati flexati mukanilor, trebuie sa stea de ochii la fraieri, macar 6 luni pe ipj, apoi e liber, se rejudeca, se pierd dovezi de la dosar, cum se face, si gata, uar va da la mwie Dani. Bahhh, armanlu nu ghiari.
2
1
Rafte te aștept cu x7 le ala ptr care ți am dat avans 40 mii. Ca ești la închisoare nu I o problema ... vad eu cumva ori banii cu dobânda ori masina promisa cu 75
1
1
Vreau sa aud despre ea!
6
4
Nu se mai poate sceie normal m a d a l i n a / c a r t a l i ati pus cuvintele la cenzura? Da ce e prostie sau ce?
5
3
Voi realizati ca eu intru pe articolele cu acest avorton doar ca sa citesc comentarii despre m**************i? De ce nu se mai dau? mancai-as piersicuta.
4
3
Iti iese pe nas aracetul din branza imputita!
5
0
Vine și fratele Tocia..cat de c*rând.. aveți câțiva ani de petrecut împreună la pușcărie. Și asa va ardeați afara in bostan..o faceți și acolo praduitorilor
5
1
Justitie este corupta pana in maduva oaselor,pai mai idiotilor voi nu vedeti cat de mult a crescut consumul de droguri in Romania in ultimi 20 de ani si cat de greu este prins un traficant,datii astuia maxim cat prevede legea daca vreti sa luptati impotriva fenomenului"la traficul de droguri ma refer"asta care a omorat si omoara oameni altfel dovediti inca odata ca si justitia din Romania prin pasivitatea ei se face vinovata de cresterea numarului de consumatori de droguri.
13
0
Ti-ai pufait pe nas toti banii furati Statului. Numai cu cooorve ai umblat si-ai tras prafuri pe nas
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272