REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Replica API 12 februarie 2021 | 22:41 1464

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo - Cod Galben de vreme severă cu precipitații, sub formă de ploi urmate de ninsori viscolite, care vor conduce la formarea de polei sau ghețuș, și intensificări ale vântului de 55...65 km/h și temporar peste 70...80 km/h. Ca urmare a acestor atenționări, RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 11 februarie, ora 16.00 - 15 februarie, ora 08.00.

foto: arhivă

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice.

Toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce situatie de urgenta? Canalizarea de pe strazi este marea urgenta. RAJA incaseaza o gramada de bani pentru canalizare. Confort urban face strazile prost, fara panta de scurgere catre canalizare, iar RAJA nu le desfunda de noroi si frunze. Bani aruncati de catre primarie.
3
0
ati scos rahatul de pe cuza voda, k e urgent ,pute
3
0
Mama ce e in constanta la oara sat ..20.00...exact cum ati spus..prapad..vojelie..zapada...bravo ca ne ati atrntionat! Luati bani degeaba!
3
0
AU ACTIVAT ;N ; comandamente cu rezultate dezastruase. TOT NEPREGATITI SUNT.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212