REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Raluca Turcan îi cere demisia ministrului de Interne

Raluca Turcan îi cere demisia ministrului de Interne

Replica API 22 mai 2019 | 01:40 479

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, în urma mitingului PSD de la Târgoviște.

„Carmen Dan, pleacă! Noi vrem o Românie liberă, FĂRĂ PAROLE, fără coduri, fără jandarmi politici!

Mitingul PSD de la Târgoviște, sâmbătă, 18 mai 2019. Un cetățean încearcă să intre în oraș, dar i se cere...PAROLĂ!!!

La Summitul de la Sibiu, cu toată ELITA Europei, nu a cerut nimeni parola. România europeană sub regimul Dragnea e umilită și confiscată.

Instalată în funcția de ministru de Interne, Carman Dan, a dat ordin ca nimeni să nu tulbure mitingul șefului. Este vorba de Carmen Dan, cea folosită pentru reprimarea protestului din 10 august. Acum, "locotenenta" lui Dragnea ne interzice intrarea în orașe.... Ultimele acțiuni ale PSD-ului au fost adevărate frânturi dintr-o perioadă comunistă, în care poporul nu avea dreptul la libera exprimare. Este total inacceptabil ca într-o țară democratică, care aspiră la intrarea în spațiul Schengen, cetățenii să nu poată circula liber, să nu poată manifesta într-un spațiu public, pentru că au fost prinși și amendați de jandarmii care ar trebui să le asigure siguranța sau de polițiștii partidului unic, transformați de această nouă Ana Pauker, în sclavi ai conducătorului iubit, Liviu Dragnea.

Nu credeți că demisia acestei doamne ar fi un act firesc într-un stat de drept?

Eu îi cer demisia. Din nou!

Voi propune Comisie Parlamentară de Anchetă, moțiune simplă împotriva acestui ministru care transformă întreg statul de drept în statul paralel al lui Liviu Dragnea”, a precizat Raluca Turcan pe Facebook, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu asa o muima P N L o s-a piarda sigur
2
0
Aceasta dna Turcanu ma incarca de tooooata greata nu stiu de ce musai sa aiba scaun.Zic ca ii ok si asa fiind o PDL-ista acu o maaare PNL-ista.Ma incearca iar greata tre sa inchei.Alupigus draga mea dna.
2
0
a plecat udrea a venit udrea 2
2
0
pleaca tu departe de tot sa nu te mai vedem. Daca poti ia-ti si drogatii violenti cu tine. Sa va intoarceti can cina va face miting de sustinere pentru voi.
0
0
hai sub mine ciocanitoreo.
0
0
ALUPIGUS blonda obosita.
2
0
in franta ii batea 3 ore si le dadea interdictie sa mai circule pe acolo . Prostilor , vreti o tara ca afara ? atunci asumati - va totul . Golanii si drogatii , cei ce sfideaza legea sa fie aspru pedepsiti .
8
1
Aceasta simpatica Dancila a PNL. Exista un grup acolo care trage partidul in jos.
8
0
vezi ce le fac aia la vestele galbene in franta si pe urma sa vorbesti, aia e democratie, pe voi doar v-a mangaiat pe 10 august!
8
2
Raluca si altii din acelasi snop cu ea duc liberalii ramasi in PNL de -a dura. Majoritatea PDL-ista din partid a nenorocit si a facut ca de fapt sa dispara PNL-ul,sa ramana doar o grmada de moloz cu titlul de PNL,fara contonnut valoric real. Pacat,caci uite cum apar tot felul de fascistoizi care sa ia locul a ce a fost PNL-ul. Orba,Turcan si alte vuvuzele isterice fac ce nu ar fi facut liberalii autentici in ruptul capului.
10
1
carmen dan trebuie sa raspunda pentru toate abuzurile facute pana acum! Dar mai ales sa raspunda pentru diversiunea din 10 august cand impreuna cu DRACnea au pus la cale scenariul cu lovitura de stat!
3
8
Cand curva proasta a lui Stolojan iese pe sticla mai pierde PNLul cateva mii de voturi.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920