REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ramona Bădescu

Ramona Bădescu

Virgil STOIAN 11 decembrie 2023 | 00:00 1044

Intrată în AUR, Ramona Bădescu le școlește pe românce: Să nu mai gătească, să fie mai egoiste. Să fie egoiste, să își găsească un bărbat cu cel puțin 40 de ani mai în vârstă, să uite complet limba română... și alte asemenea sfaturi practice. Și bineînțeles, nelipsitul abonament la sală... că toate femeile din România, după 8 ore de muncă, vor să se relaxeze trăgând de fiare.

Ramona Badescu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E treaba ei unde vrea sa se bage dar fara lectii de urmat ,ca nu e ce trebuie. A luat-o desculta pe aratura si cand a ajuns la autostrada si-a pus pantofi cu toc. Numai ca ...surpriza! Interzis la dreapta!
1
0
comunismu ala de iti place tie e mai la est, gasesti si transport sa iti indeplineasca aspiratiile
0
2
Nu e de mirare ca aceasta femeie poate sa devina un exemplu de urmat pentru multe din tutele noastre. Panaramele istete de felul lor,asa zisii influenceri,castiga roabe si carute de bani tot de pe urma tantalailor care considera ca e mai bine sa urmeze sfaturile astora,decat sa mai citeasca naibii niste carti,sa incerce sa vada cum e cand isi folosesc creierul si sa discearna liberi. Oile cer magari si ciobani,altfel simt ca nu fac parte din turma. Ei bine,mereu se gaseste cata un cioban si un magar care sa preia conducerea turmelor de tantalai din tara. Altfel,lumea cica vrea sa fie libera,dar se inghesuie sa fie condusa de cate un fel de lider de idei,de moda,de ghiorlaiala numita aiurea muzica. Noile generatii se supun stupizeniei si se aduna ca fluturii la bec in jurul cate unui curent absurd,nociv dar frumos prezentat ca fiind benefic. Partidele nu sunt ce ar trebui,ci un fel de cluburi ale tupeistilor dilii ,ipocriti doritori sa conduca tara naiba stie unde.
8
2
ce sa faca si cantareata asta ...toti tampitii vor sa conduca tara. Are sot bogat ,e cantareata sa-si vada de lungul nasului ,....
9
1
asa i am dat la moe,z icea ca no romunschi! dat la b**i ca bulgarschi!
2
1
Auzi fa tarrfa dracului, sfaturi sa-i dai lu ma-ta!
8
1
o boarffa tradatoaree, dupa 33 de ani in strainataturi a apucat-o brusc patriotismul. mars in hazna, ai uzura 300%
13
1
o p******a !
10
2
o parasuta
12
2
Trage tare de ceva moale inafara doamna prefesoare are cursuri la universitatea de a u r si e colega cu decanul simion si cu multi profesori cu doctorate in strainatate
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108